Tuotteet‪» Ajovalmiit sähköautot (RTR)‪» Absima Racer 1/16 Truggy RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Samuli K. 15.3.2022
Yleisarvosana
Hinta/laatu kohdallaan. Kannattaa heti kärkeen vaihtaa öljyiskarit. Meidän yksilössä aika tahmeat tasauspyörästöt.
Kalle K. 8.2.2022
Yleisarvosana
Loistava hankinta ensimmäiseksi RC-Autoksi, yllättävän ärhäkkä peli!
Hannu S. 28.1.2022
Yleisarvosana
Yllättävän jämäkkää tekoa, ei esim väljiyyttä tukivarsissa. Toinen akku kannattaa napata kainaloon niin ajoaikaa saa lisää, tosin akun liittimet on jotakin uskomatonta, vähän turhan tiukat.
Anonyymi 13.1.2022
Yleisarvosana
Ostin auton pienelle pojalle ensimmäiseksi "oikeaksi" RC-autoksi. Tämä on kyllä aivan eri maata kuin markettien leluautot, vaikkei hinta ole kovinkaan paljon kovempi. Laatuvaikutelma on kohdallaan! Radion tehonsäätö toimii kivasti. Kun sen asettaa pienimpään asetukseen, onnistuu aloittelijalta ohjaamisen harjoittelu sisälläkin. Tappiin säädettynä taas haastetta alkaa jo olla pitää auto hanskassa. :) Ainoa pieni moite liittyy siihen, miten hankala akkua on vaihtaa. Liitin on todella tiukka, eikä oikein lähde irti ilman pihtejä. Hieman pelottaa, että menee rikki (ei tosin vielä ole mennyt). Aikuisen täytyy käytännössä hoitaa akun vaihtohommat. Onneksi lataus onnistuu erillisen liittimen avulla ilman, että auton sähköihin kytkettyä liitintä pitää irroittaa.
Niklas S. 12.1.2022
Yleisarvosana
Hyvä pirteä pieni aloittelijan auto, kulkee hyvin, pyörii ja sutii kivasti, pieni driftauskin onnistuu ja hyppääminen. Pienenä miinuksena akun kesto(suosittelen tilaa vara akun ja/tai isomman akun). Lisäksi tuon tehon säätö ohjaimesta vaikuttaa vain eteenpäin ajaessa, peruuttaminen on edelleen vauhdikasta ja vaikeuttaa tarkkaan ajamista esim. jos ajaa rockclimbing mielessä. Lisäksi pinnit jotka pitävät korin rungossa irtoavat helposti. Parempi kiinnityratkaisu olisi tervetullut. Vaihtokopat olisi kiva lisä tai ns blankot joita voi itse maalaa tms. Vaihtorenkaat, esim. sliksit olis myös kiva. 50€ olisi sopivampi hinta, näihin kun koko perhe jää koukkuun.
Asiakaspalvelija Max S. 14.1.2022
Moi! Parempia korisokkia löytyy esim. nämä: https://hobbyfactory.fi/p63993/valuerc-helposti-irroitettavat-korisokat-4kpl Erillaisia koria löytyy varaosana: https://hobbyfactory.fi/c10745/1-16-spirit-x-truck-racer Jasitten vaan koko perheelle omat autot niin saa kunnon kisat aikaiseksi :)
Kaj M. 10.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 5.1.2022
Yleisarvosana
Ihan on eri peli lapsille kuin markettien nikko autot
Anonyymi 1.1.2022
Yleisarvosana
Simo L. 14.12.2021
Yleisarvosana
Hintaansa nähden hyvinkin onnistunut pienen väen ensiauto josta toivottavasti saadaan kipinää isompaan ja nopeampaan autoon.
Nimimerkki Veeti 7.1.2022
Paras mutta akku kuluu aika nopeasti. Siinä lapsen kommentti. Onneksi on saatavilla parempiakin akkuja