Retur

Privatpersoner har rätt att returnera produkter inom 30 dagar efter mottagning. Returrätten gäller också köp och avhämtningar i vår fysiska butik. Returprodukter måste vara felfria, oanvända och i deras originalförpackningar. Vi återbetalar den betalade summan inom 14 dagar efter att returprodukter har ankommit i vårt postkontor.

När ni returnerar produkter i vår butik, återbetalar vi pengarna kontant eller till ert bankkonto. Om ni returnerar produkter per post eller Matkahuolto, fyll i returformuläret levererat med beställningen. Om du lämnar returneringen in i en postkontor, behöver du endast vårt avtalsnummer 630040. Ni behöver inte berätta orsaken till returnering.

I Finland är det avgiftsfritt att returnera produkter. Om beställningar inte hämtas, kommer vi att fakturera beställaren för deras kostnader. Kostnader består av antaget pris av det valda leveranssättet, returnerings- och faktureringsavgift. I andra länder betalar beställaren returneringskostnader.

Om den ursprungliga beställningssumman har berättigat att minska leveranskostnader, och om efter returen blir summan mindre än den som har berättigat prissänkning, kommer leveranskostnaderna att läggas till i beställningen enligt det ursprungliga leveranssättet och så blir återbetalningsumman mindre.


Produktfel

Om det finns fabrikationsfel i produkten, fyll i returformuläret som levererades med paketet. Välj i formuläret om ni vill en ny produkt eller att vi återbetalar pengarna. Den felaktiga produkten orsakar inga avgifter till er.

Ni kan också komma i butiken med produkten, med var vänlig kontakta oss först så att vi hinner beställa en ny produkt till er.