Tuotteet » Ajovalmiit sähköautot (RTR) » ARRMA RC SENTON 4x4 3S BLX Brushless 1/10 SCT RTR »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Pekka R. 6.8.2020:
Yleisarvosana
Toimii mukavasti, vaikka lämpeekin liikaa lipo 3s akulla. 2s akulla toimii paremmin.
Stefan R. 30.7.2020:
Yleisarvosana
Great car. Very fast, robust and fun to drive!
Saku T. 16.4.2020:
Yleisarvosana
Auto on todella nopea ja kestävä. Kaikki osat tuntuvat laadukkailta ja auto on pysynyt ehjänä 6v omistajankin käsissäkin. Ainut iso miinus tulee spectrumin ohjaimelle, se on todella halpa härpäke, jossa on on ärsyttävä viive kaasutuksessa ja jarrutuksessa. Päivitin ohjaimen Sanwan Mt-S:ään joten se ongelma on nyt korjattu.
Timo H. 26.9.2019:
Yleisarvosana
Teemu J. 10.9.2019:
Yleisarvosana
Huippu hintalaatusuhde. Plussat: +Kestävä +Laatu vaikuttaa hyvältä +Nopea +Radion säädöt kattavat +Todella edullinen ja laadukas paketti. Miinukset: -Ohjaus servon jumittuminen pikku kivistä (ilmeisesti korjattu V2:ssa) -Valmiiksi kasattu, eli lukkoliimaa puuttuu monista paikoista, pari osaa väärin kasattu ja ohjauskulmat arvaamalla laitettu. -Sensoroimaton moottori/esc vähän nykii lähdöissä, jos lasten käytössä tai tosi pienillä radoilla ja hitailla vauhdeilla. -Ohjaimen tehon vähentäminen vaikuttaa myös jarruvoiman vähenemiseen.
Matias J. 28.7.2019:
Yleisarvosana
olli i. 9.4.2019:
Yleisarvosana
Auto ollut käytössä nyt 5kk, ajettu paljon lumessa ja loskassa. Toistaiseksi korjaushommiin ei ole tarvinnut ryhtyä, lukuunottamatta vuotavia iskareiden o-renkaita. Auto on nopea, kestävä, laadukas ja todellinen nautinto ajaa.
Petri V. 30.3.2019:
Yleisarvosana
Hyvä auto ajo-ominaisuuksiltaan ja kulkee riittävästi. Raivostuttava piirre liittyy ohjauksen jumittumiseen. Pikkukivet jäävät ohjausmekanismiin ja ohjaus lopettaa toimintansa. Kiviä ei saa aina pois ilman työkaluja. Asensin suojapussin joka ei poistanut ongelmaa kokonaan. Pitää kehitellä vielä raidetankojen seudulle suojausta poistamaan ongelmaa. Tuo on semmoinen asia mikä olisi pitänyt tehtaalla suunnitella/testata loppuun jos auto on kerran ulkokäyttöön suunniteltu...