Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 30 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautusoikeus on voimassa myös tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä avaamattomassa pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille.

Palauttaessasi tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan käteisellä tai pankkitilille. Mikäli palautat tuotteita, olethan yhteydessä meihin joko sähköpostilla, Yhteydenottolomake tai puhelimella. Jos teet palautuksen postin toimipisteessä, tarvitset palauttaessasi vain sopimustunnuksemme 630040. Mikäli pakettisi on toimitettu DB Schenkerin noutopistepakettina voit palauttaa tuotteen viemällä sen samaan noutopisteeseen samalla lähetystunnuksella kun millä se sinulle tuli. Matkahuollon palautusnumero on 9559281. Asiakaspalautuksen voi lähettää kaikista muista palvelupisteistä paitsi pakettiautomaateista. 

Kirjoitathan paketin sisään yhteystietosi sekä mahdolliset tarvittavat lisätiedot tilauksesta.

Palauttaminen on ilmaista Suomessa. Muualla Euroopasta asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postituskulut.

Palautusoikeus ei koske käytettynä myytyjä tuotteita.


Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe niin olethan yhteydessä meihin. Pyrimme aina ratkaisemaan valmistusvirheen nopeasti ja helposti. Liitä mielellään selkeitä kuvia tai jopa video jotta virhe selviää.

Voit olla yhteydessä meihin joko: info@hobbyfactory.fi tai: Yhteydenottolomake.

Voit myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otathan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.

Kun olet saannut vahvistuksen meiltä että tuote tulee lähettää meille tutkittavaksi seuraa näitä ohjeita:

Pakkaa tuote hyvin, laita yhteystietosi sekä selitys viasta pakettiin. Vaurioituneita LiPo akkuja ei voi lähettää meille. Pakkaa ehjät LiPo akut hyvin mielellään alkuperäiseen laatikkoon, älä lähetä akkuja niin että ne ovat kytkettynä autoon eikä niin että ne voivat mennä oikosulkuun. Paketin lähettämisessä seuraa näitä ohjeita:

Posti:
Jos teet palautuksen postin toimipisteessä, tarvitset palauttaessasi vain sopimustunnuksemme 630040.

Schenker Noutopistepaketti:

Mikäli pakettisi on toimitettu DB Schenkerin noutopistepakettina voit palauttaa tuotteen viemällä sen samaan noutopisteeseen samalla lähetystunnuksella kun millä se sinulle tuli. 

Matkahuolto:

Matkahuollon palautusnumero on 9559281. Asiakaspalautuksen voi lähettää kaikista muista palvelupisteistä paitsi pakettiautomaateista.

Kirjoitathan paketin sisään yhteystietosi sekä mahdolliset tarvittavat lisätiedot tilauksesta.