Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 30 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautusoikeus on voimassa myös tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille.

Palauttaessasi tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan käteisellä tai pankkitilille. Mikäli palautat tuotteita, olethan yhteydessä meihin joko sähköpostilla, Yhteydenottolomake tai puhelimella. Jos teet palautuksen postin toimipisteessä, tarvitset palauttaessasi vain sopimustunnuksemme 630040. Mikäli pakettisi on toimitettu DB Schenkerin noutopistepakettina voit palauttaa tuotteen viemällä sen samaan noutopisteeseen samalla lähetystunnuksella kun millä se sinulle tuli. Kirjoitathan paketin sisään yhteystietosi sekä mahdolliset tarvittavat lisätiedot tilauksesta.

Palauttaminen on ilmaista Suomessa. Muualla Euroopasta asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postituskulut.

Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita kuten mittatilausasuja ja kaiverrettuja tuotteita.


Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe niin olethan yhteydessä meihin. Pyrimme aina ratkaisemaan valmistusvirheen nopeasti ja helposti. Liitä mielellään selkeitä kuvia tai jopa video jotta virhe selviää.

Voit olla yhteydessä meihin joko: info@hobbyfactory.fi tai: Yhteydenottolomake.

Voit myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otathan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.

Kun olet saannut vahvistuksen meiltä että tuotteen voi palauttaa tuotteen. Pakkaa tuote hyvin, laita yhteystietosi sekä lyhyt selitys viasta pakettiin ja seuraa näitä ohjeita: Jos teet palautuksen postin toimipisteessä, tarvitset palauttaessasi vain sopimustunnuksemme 630040. Mikäli pakettisi on toimitettu DB Schenkerin noutopistepakettina voit palauttaa tuotteen viemällä sen samaan noutopisteeseen samalla lähetystunnuksella kun millä se sinulle tuli. Kirjoitathan paketin sisään yhteystietosi sekä mahdolliset tarvittavat lisätiedot tilauksesta.