Tuotteet » Ajovalmiit sähköautot (RTR) »

ARRMA RC Granite 4x4 BLX 1/10 Monster Truck RTR AR102666 (ARA102666)


Erikoishinta
339.90
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 30 vrk.

Tilauskoodi AR102666
Viivakoodi 5052127027229


Saatavuus
Arviolta 3 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Arrma Granite 4x4 BLX on harjaton 1/10 monsteri kovaan ajoon. Tällä ajovalmiilla monsterilla jolla on yli 80km/h huippunopeus pääset harrastamaan huolettomasti, helposti sekä todella hurjalla suorituskyvyllä.Arrma Granite 4x4 on huippu kestävä, huippu nopea ja erittäin laadukas nelivetoinen 1/10 koon monsteri. Granite 4x4 on tuttuun Arrma tyyliin tehty erittäin kestäväksi ja suorituskykyiseksi. Vesitiiviit sähköt, metallirattainen servo sekä harjattomat sähköt tekevät tästä autosta todella luotettavan auton.
Isot muoviset kurasuojat antavat autolle hyvän suojan kosteissa ja pölyisissä olosuhteissa

Arrma on tehnyt autosta mahdollismman helpon huoltaa. Voimansiirron keskiosa irtoaa yhdellä ruuvilla sekä etu ja taka tasauspyörästö irtoaa neljällä ruuvilla. Auton huolto ei ikinä ole ollut näin helppoa!
Todella pitävät dBoots Fortress renkaat antavat autolle huippu pidon kaikilla ajoalustoilla. Kerrankin auto jossa tulee heti uuten pitävät renkaat! Auton takaosasta löytyvä keulintatuki auttaa pitkissä keulimisissa.
Harjattomat sähköt ovat todella paljon tehokkaampia sekä kestävempiä kun vanhanaikaiset harjalliset sähköt. Arrma Granite 4x4 autossa tulee 100A nopeudensäädin sekä 3200kv moottori joka antaa autolle yli 80km/h huippunopeuden 3s akulla sekä erittäin sopivan tehon harrastajalle 2s akulla.
Metallirattainen servo tuo kestävyyttä, luotettavuutta ja tekee ajamisesta tarkkempaa. Tactic TTX300 on täydellinen radio ajovalmiiseen autoon. Kantama ja tarkkuus on hyvä mutta sen lisäksi sekä ohjain että vastaanotin toimii sisäisellä antennilla eli enää ei tarvitse pelätä katkenneita antennijohtoja. Tactic TTX300 ohjaimesta löytyy tämän lisäksi kaikki tarvittavat säädöt kuten ohjauksen ja kaasun trimmi sekä ohjauksen dual rate. Tämän lisäksi löytyy RTR radioista yleensä puuttuva EPA säätö sekä ohjaukselle että kaasulle. Tämä tarkoittaa sitä että pystyt säätää sekä kaasun, jarrun sekä pakin tehon ja voin näit rajoittaa tehoja mikä on erittäin tärkeä ominaisuus aloittelevalle harrastajalle.

Tämä hurja monsteri on paketista heti ajovalmis, lisää vain akku ja laturi sekä ohjaimeen 4 AA paristoa ja auto on valmis kovaan ajoon!

The GRANITE 4x4 BLX will rock you to the core with its jaw-dropping power and brushless performance. A brushless ESC and motor combo gives you unsurpassed speed, while a Tactic TTX300 3-channel transmitter provides confident control. The included wheelie bar is adjustable, so you can fine-tune rake settings to your preference. Drop in your choice of 6-8 cell NiMH battery, 2S LiPo, or 3S LiPo, and get bashing.

Needed to Complete
6-8cell NiMh, 2S or 3S Hardcase LiPo with EC5 Connector
Suitable LiPo Charger with EC5 Connector
(4) AA Batteries


Key Features
Tactic TTX300 3-channel transmitter.
BLX100 brushless ESC and motor combo.
Electronics module with BLX100 brushless ESC, ADS-7 steering servo and Tactic TR326 receiver.
Easy-access drivetrain.
Three-plate slipper clutch.
Servo horn with built-in servo saver.
Power module with pinion indicators.
Aluminum motor plate.
Adjustable wheelie bar.
Adjustable steel turnbuckles.
dBoots Fortress MT tires.
Multi-spoke wheels.
Oil-filled shocks.
Extended height dirt defenders.
A monster with plenty of power!

Kokoluokka
1/10

Vetotapa
4WD

Ajoalusta
Off-road(maasto)

Akku ja laturi
Ilman akkua ja laturia

Kommentit
Jori P. kirjoitti 06.01.2019 :
kaikki tuotteet vakuuttavia ja tuntuu kestävän, suomenkielinen käyttöohje olisi kova juttu kun tuo tehojen puolittaminen ei oikein onnistu.

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

ARRMA RC Granite 4x4 BLX 1/10 Monster Truck RTR 3s Lipo Package
Erikoishinta 419.90 €
(suositushinta 469.70 €)
(1)


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Team Orion Advantage ONE 405 AC/DC Charger ORI30227
Hyvä perus LiPo/NiMh laturi
49.90 €
(6)