Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

ARRMA RC


Arrma on yksi maailman suurimmista ja ehkä nopeinten kasvava RC auto merkki joka on nopeasti noussut yhdeksi parhaaksi ajovalmiiden RTR autojen merkiksi. Legendaariset isot 1/8 koon autot kuten Arrma Kraton, Talion, Typhon, Notorious, todella hyvät 1/10 autot kuten 4x4 Granite, Big Rock, Senton, Vorteks ja Typhon, ISOT 1/5 koon monsterit Kraton ja Outcat sekä myös markkinoiden hurjimmat 1/7 koon On-road autot kuten Infraction ja Felony tekevät valikoimasta laajan. Autot sijoittuvat kahteen ryhmään, edulliset Mega sarjan autot sekä huipputehokkaat BLX sarjan autot noin 100km/h huippunopeudella.

Autot ovat huippulaadukkaita ja suorituskyky on aina luokkansa parasta. Autot ovat suunnitelleet kilpapuolen suunnittelijat jotka tietävät mitä RC autolta vaaditaan. Suunnittelutiimi koostuu samasta ryhmästä jotka suunnittelivat Team Durangon kilpaautoja joilla on voitettu maailmanmestaruuksia ja tämän näkee Arrman autoista hyvin vahvasti, autot toimivat todella hyvin heti uutena eivätkä vaadi mitään isompaa virittelyä.

Arrma on myös nopea päivittämään autonsa ja kaikki nykyiset autot ovat huippu kestäviä ja suorituskykyisiä. Jos haluat luotettavan ajovalmiin RC auton kannatta tutustua merkkiin.

Firma on Brittiläinen ja autot suunnitellaan Derbyshiressä. Firman emoyhtiö on Horizon Hobby.

Englanniksi:
Avaa
www.arrma-rc.com/

Tuotemerkin kaikki tuotteet