ARRMA RC


Arrma on yksi nopeinten kasvavista RC auto merkeistä joka on nopeasti noussut yhdeksi parhaaksi ajovalmiiden RTR autojen merkiksi. Legendaariset autot kuten Arrma Kraton, Talion, Typhon, Outcast ja Senton ja uutuudet kuten 4x4 Senton ja Granite, Notorious ja Voltage sarja. Autot sijoittuvat kahteen ryhmään, edulliset Mega sarjan autot sekä huipputehokkaat BLX sarjan autot noin 100km/h huippunopeudella.

Autot ovat huippulaadukkaita ja suorituskyky on aina luokkansa parasta. Autot ovat suunnitelleet kilpapuolen suunnittelijat jotka tietävät mitä RC autolta vaaditaan. Suunnittelutiimi koostuu henkilöistä jotka suunnittelivat Team Durangon kilpaautoja joilla on voitettu maailmanmestaruuksia ja tämän näkee Arrman autoista hyvin vahvasti, autot toimivat todella hyvin heti uutena eivätkä vaadi mitään isompaa virittelyä.

Arrma on myös nopea päivittämään autonsa ja kaikki nykyiset autot ovat huippu kestäviä ja suorituskykyisiä. Jos haluat luotettavan ajovalmiin RC auton kannatta tutustua merkkiin.

Firma on Brittiläinen ja autot suunnitellaan Derbyshiressä. Firman emoyhtiö on Horizon Hobby

Englanniksi:
Avaa
www.arrma-rc.com/

Tuotemerkin kaikki tuotteet

RC-auto laakerit
Tuotteet» Varaosat ja tarvikkeet»
Laakerit ja lakeriöljyt RC-autoihin