Tuotteet » Parhaat RC-autot » Arrma 4x4 Senton ja Granite »

InfoAuton ohjekirja: Auton ohjekirja

Auton räjäytyskuvat: Granite räjäytyskuvat Senton räjäytyskuvat


Arrman uudet edulliset nelivetoautot on loistava aloituspaketti. Laadukas ja kestävä auto joka toimii hyvin heti paketista. Auto tulee heti ajovalmiina mutta jos haluat parantaa auton suorituskykyä entisestään tässä on pari vinkkiä:

Akku ja laturi:

Jos haluat lisää ajoaikaa voit vaihtaa isomman NiMh akun, esimerkiksi 5000mah akku antaa paljon lisää ajoaikaa: Gens ace 5000mAh 8.4V 7-Cell NiMH Hump Battery Pack with T plug

Jos haluat sekä lisää ajoaikaa että lisäö tehoa voit siirtyä lipo akkuihin. Lipo akut ovat parempia kun Nimh akut ja niillä jännite pysyy korkeampana pidempään joten niissä on enemmän tehoa. Suosittelemme esimerkiksi Peak Power Plant Lipo 5000 7.4 V 45C (Deans Plug). Muista että lipo akku vaatii lipo laturin!

Laturit

Vakiolaturi on perusvarma NiMh laturi jolla saat NiMh akut ladattua. Jos haluat nopeamman laturin joka lataa myös erillaisia akkuja suosittelemme älylaturia. Parhaat vaihtoehdot ovat mielestämme Ultimate Racing ULTIMATE PRO-8 80W BATTERY CHARGER UR4201, Team Orion Advantage ONE 405 AC/DC Charger ORI30227 tai tuplalaturi: Team Orion Advantage ONE Duo AC/DC 2x50W ORI30241

Tässä perus Lipoakku/laturi paketti: HF LiPo paketti. Advantage ONE 405 AC/DC Charger + Robitronic 4200 LIPO 7,4V

Renkaat ja vanteet

Granite ja Senton 4x4 vakiorenkaat ovat erittäin hyvät ja pitävät. Nämä ovat varmasti yksi parhaita yleisrenkaita. Kilparadalla voi saada pikkasen enmmän pitoa kilparenkaasta

Sekä Granitessa ja Sentonissa on 14mm hexin renkaat jotka kestävät enemmän kun 12mm hexit. Muista että tarvitset joko 14mm hexit vanteessa tai sitten 12mm hex adapterit autoosi kun haluat hankkia lisää vanteita. Tässä täysin yhteensopivat 12mm Hax:it jotka sopivat suoraan 4x4 autoon: ARRMA RC 12MM METAL WHEEL HEX SET AR310816 (ARAC9473)

ARRMA 4x4 Mega sarjan autot ovat täysiverisiä harrasteautoja jolla pääsee RC-autoiluun mukaan laadukkaalla paketilla. Musitahtan kuitnekin että RC-auto vaatii säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa jotta ne pysyy hyvässä kunnossa. Auton pitäminen puhtaana on yksi tärkeimmistä jutuista. Älä jätä autoa likaiseksi, vaan pese autoa säännöllisesti ja suojaa autoa esimerkiksi yleisöljyllä kuten WD-40. Tämä suojaa autoa ruosteelta ja ylimääräiselät kulumalta. Laakereita kannattaa öljytä säännöllisesti, varsinkin jos olet ajanut kosteassa tai pölyssä. Kosteassa ajettu laakeri jota ei öljyä voi ruostua kiinni ja jos laakeri ei toimi kunnolla se johtaa lähes poikkeuksetta muihin hajoamisiin kuten sähköjen ylikuumenemiseen ja voimansiirron osien sulamiseen. Kun öljyät laakereita käytä kunnon laakeriöljyä kuten: Avid Kuulalaakeri öljykynä (7.4cc)

Varaosat
Varaosat Granite 4x4 ja Senton 4x4 autoihin löydät tästä:Autot ovat kestäviä, mutta oikein kovassa törmäyksessä tarvittavia varaosia voi olla esimerkiksi ylälinkit, iskarivarret sekä tukivarret.

Arrma on tehnyt monta videoa jotka auttavat auton huollossaARRMA RC Granite 4x4 Mega Monster Truck RTR
Todella hyvä ajovalmis nelivetoinen monsteriauto
Erikoishinta 269.00 €
(suositushinta 289.00 €)
(8)
ARRMA RC Typhon 4x4 Mega 1/8 Buggy RTR
Hurjan edullinen 1/8 buggy
Erikoishinta 279.00 €
(suositushinta 289.00 €)