Koko perheen harrastus tarjoaa vauhdin hurmaa ja hauskaa yhdessäoloa


Aloita RC-harrastus by Max S., 23.5.2023

Koko perheen harrastus tarjoaa vauhdin hurmaa ja hauskaa yhdessäoloa

Onko etsinnässä uusi harrastus, joka sopii sekä lapsille että aikuisille? Ulko- ja sisäkäyttöön sopivat radio-ohjattavat autot ovat paitsi hauskaa ajanvietettä, myös opettavaista puuhaa.

Kesälomat ovat monille perheille yhdessäolon aikaa. Kun mökkipelit on jo pelattu loppuun ja sadepäiviksikin pitäisi keksiä viihdykettä, voi yhteisen tekemisen löytäminen alkaa muuttua haastavaksi. Radio-ohjattavat autot eivät välttämättä tule ensimmäisenä mieleen koko perheen harrastuksena, mutta viime vuosina ne ovat kasvattaneet suosiotaan huimasti sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Laadukas auto irtoaa jo satasella, ja hyvin huollettuna siitä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Radio-ohjattavilla autoilla ajaminen on viihdyttävää, mutta myös hyödyllistä: se kehittää keskittymiskykyä, sorminäppäryyttä sekä tarkkaavaisuutta. Se onkin erityisen hyvä harrastus lapsille, joiden motoriset taidot ovat vielä kehittymässä tai joiden keskittymiskykyä on vaikea ylläpitää. Aikuisille ja hieman vanhemmille lapsille RC-autoilu taas tarjoaa loputtomasti erilaisia mahdollisuuksia niiden muokkaamisen, huoltamisen ja erilaisissa maasto-olosuhteissa ajamisen suhteen.

Olohuoneesta kilparadoille

Ensimmäinen mielikuva RC-autoilusta voi olla kömpelö ralli olohuoneen ympäri. Autojen teknologia on kuitenkin kehittynyt vuosien varrella kovaa vauhtia, ja kalliimpien harrasteautojen huippunopeus voi olla jo 80 km / h. Koko perheen autoiluun riittää kuitenkin hitaampikin malli. Kannattaa myös miettiä, millaiseen käyttöön auto on tulossa – sadepäivien kilpa-ajoihin kannattaa valita sisäajoon suunniteltu auto, kun taas ulkona ajamiseen soveltuu parhaiten asfaltti- tai maastoauto. Autoharrastus voi kasvaa parhaimmillaan kilparadoille asti, ja parasta RC-autoilussa onkin sen monipuolisuus: siitä saavat iloa sekä aloittelevat kotiharrastelijat että kunnianhimoisemmat autoilijat. RC-autoilu ei myöskään rajoitu ainoastaan kesään, vaan sitä voi harrastaa vuoden ympäri niin sisällä kuin ulkona. Autot kestävät hyvin myös sadesäällä ajoa.

Mielekkään harrastamisen pohjana on tietenkin laadukas auto. Kestävyys, suorituskyky sekä hyvä huollettavuus ovatkin avainasemassa auton valinnassa. Marketin sijaan auto kannattaa hankkia RC-autoiluun perehtyneestä verkkokaupasta – esimerkiksi Hobbyfactory tarjoaa laajan valikoiman autoja sekä aloittelijoille että kokeneille konkareille. Kun auton laatuun panostaa, pysyy harrastaminen hauskana eikä kesälomalla taatusti tule tylsää.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Löydä paras RC-auto sinulle

RC-autot on mahtava harrastus, tässä meidän suositukset miten sinä pääset parhaiten mukaan harrastukseen! RC-autoissa on tärkeä muistaa että autoja löytyy todella laajalla valikoimalla, löytyy markettiautoja, löytyy harrasteautoja ja löytyy autoja, jotka ovat jotain siitä v...

Esittelyssä ARRMA 6s autot

ARRMA 6s BLX autot ovat olleet jo vuosia meidän suosituimmat 1/8 (tai 1/7) kokoluokan autot. Nämä ovat vain yksinkertaisesti todella hyviä autoja ja hinta-taso on maltillinen ominaisuuksiin nähden! Tässä lyhyt klippi meidän ARRMA Kraton seikkailuista! ARRMA 6s autojen monipuo...

Back to the Arkeen

Kyllä se arki vain palaa kesän jälkeen. Toivottavasti kesällä on keretty nauttia, makoilla rannalla ja rentoutua, mutta nyt arki taas koittaa. Ei se mitään, arkenakin voi nauttia elämästä ja löytää itselle tärkeää tekemistä. Arkena on tärkeää muistaa oma hyvinvointi ja me suositt...