Muutoksen tuulet puhaltavat Hobbyfactoryssa!


by Max S., 17.12.2023
Muutoksen tuulet puhaltavat Hobbyfactoryssa!

Hobbyfactoryssa on tapahtunut omistajavaihdos ja yhtiön toimitusjohtaja Max Söderlund, suurelle osalle RC-yhteisöä tuttu pitkän linjan RC-harrastaja, on ostanut Hobbyfactory Oy:n osakekannan Arto Heinoselta. Arto jatkaa yhtiön palveluksessa vuoden loppuun asti ja siirtyy sitten uusiin haasteisiin.

Artolle iso kiitos yli 10 vuoden työstä Hobbyfactoryssa ja Arton puolesta iso kiitos kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja RC-
kavereille! Arton saattaa silti nähdä RC-radan varressa tulevaisuudessakin.

Hobbyfactory jatkaa samalla linjalla kun ennenkin ja tavoitteemme on jatkossakin palvella kaikkia RC-harrastajia, niin uusia kuin kokeneita, parhaalla mahdollisella tavalla ja olla läsnä harrastuspaikoilla ja olla RC-alan suunnannäyttäjä entistäkin suuremmalla innolla ja ammattitaidolla. Vahva tavoitteemme on että tulevaisuudessakin Hobbyfactory varmistaa että Suomessa on hyvä harrastaa RC-autoilla ja RC-autoilu on maassamme vakaalla pohjalla.

Kiitos kaikille teille asiakkaille jotka ovat tukeneet Hobbyfactorya viimeisten vuosien aikana. Olemme innoissamme jatkamaan ja kehittämään toimintaamme sekä vahvistamaan RC-autoilua Suomessa entistäkin paremmilla otteilla!