Hobbyfactory JConcepts uusi maahantuoja


by asiakaspalvelu@hobbyfactory.fi, 18.04.2018
          
Iloksemme ilmoitamme että Hobbyfactory on JConcepts:in uusi maahantuoja Suomessa. Olemme solmineet yhteistyösopimuksen JConcepts maahantuonnista ja ensimmäinen kuorma lähtee meille ensi viikolla.


JConcepts on Jason Ruona:n perustama yritys joka valmistaa huippulaadukkaat renkaat, korit, viritysosat sekä paljon muuta pääsääntöisesti 1/10 ja 1/8 off-road luokkiin.


JConcepts pääfokus on kilpa puolella ja kilpatiimi on yksi maailman kovimmista. Tiimiin kuuluu entisiä maailmanmestareita kuten Ryan Maifield, Ryan Cavalieri, David Ronnefalk, Spencer Rivkin ja Brian Kinwald sekä tulevaisuuden lupauksia kuten Suomen oma Joona Haatanen sekä moni muu. Tämä tarkoittaa sitä että JConcept tuotteet ovat todella huolellisesti testattuja ja tuotteet täyttävät kovimmat laatuvaatimukset.

JC Team

Tulemme lisäämään mahdollisimman laajasti JConcepts valikoimaa ja toivoimme että te voisitte auttaa meitä kertomalla mitä tuotteita haluaisitte nähdä meillä myynnissä.


Meillä on käynnissä ennakkotilaus kampanja joka on voimassa 26.4 asti ja jos joku tuote ei ole vielä lisätty verkkokauppan saat mielellään vinkata siitä meidän sähköpostiin, Info@Hobbyfactory.fi, viimeistään 26.4 jolloin saat mahdollisuuden ostaa ekasta kuormasta nämä JC tuotteet reilulla alennuksella. Katsomme hinnan tuotekohtaisesti ja ennakkovaraus hinta tulee olemaan huomaattavasti edullisempi kuin normaalihinta.

Kaikki JC tuotteet löydät: JConcepts.net

Tänne lisäämme kaikki JC tuotteet(Kuvat ja tuotetiedot tulossa):

Ennakkotilaushinnat voimassa 26.4 asti.

JC Double Dees