Hupicon messujen yhteenveto (Winter Jumps 6, Testirata ja fiilikset)


by asiakaspalvelu@hobbyfactory.fi, 24.04.2018
Hupicon messut on ohi ja olipa huippu tapahtuma jossa RC autot oli todella hienosti esillä. Ensin tärkein, Isoin kiitos loistaville messuille kuuluu ehdottomasti Fullspeed RC:lle joka järjesti mahtavat RC puitteet ja esitteli lajia todella hienosti.

Pari mielenkiintoista numeroa:
-Messuilla oli 47 000 osaalistujaa josta iso osa niistä näki RC autoilua, kilparadan ympäristö oli lähes koko messun täynnä katsojia
-RC radalla arviolta yli 1000 lasta pääsi kokeilemaan oikeeta RC autoa
-Testi radalla oli jonoa lähes aamusta iltaan
-Vaikka EOS kisa ja alkanut ulkokausi vähensi kilpailijoita oli kisassa kuitenkin lähes 90kpl osallistujaa jaettuna kahteen luokkan

Rata

Winter Jumps 6 osakilpailu:

Olimme vahvasti mukana kauden viimeisessä Winter Jumps osakilpailussa jonka päätöskisa ajettiin messujen yhteydessä. Perjantaina oli treenipäivä, lauantaina takavetopäivä ja sunnuntaina nelivetopäivä. 

Team Associated oli luonnollisesti hyvin edustettuna ja kisojen suosituin merkki. Takaveto luokassa Team Associated valloitti 7/10 A-Finaali paikka. Kovan kilpailun jälkeen voittajaksi selviytyi aika selvällä erolla meidän oma Markku Honkanen. Päätös rauhoittaa Markun viikonloppu pelkästään kilpailuun muiden hoitaessa standiä osoittautui hyväksi ja Markku sai kerrankin kunnollisen perjantai treenipäivän joka näkyi tuloksissa kun auto oli loppuun asti säädetty ja kuski ja auton yhteistyö toimi loistavasti. Tuloksena TQ ja voitto.

Voittajasetuppi löytyy täältä: 

Myös Lauri Ruotsalainen, Jamiel Gabrielsson ja Mikko Luopajärvi oli kovassa vauhdissa ja koko tiimi oli saannut autot ja kuskit hyvään iskuun.

Lopputulokset

1 Markku Honkanen   Team Associated
2 Lauri Ruotsalainen   Team Associated 
3 Mikko Luopajärvi     Team Associated
4 Jamiel Gabrielsson   Team Associated 
5 Juha Aromaa           TLR
6 Tuomo Otsavaara     Xray
7 Tommi Vacklin         Team Associated 
8 Konsta Saarinen       Xray
9 Ilmari Ullakko          Team Associated
10 Joona Lempiäinen  Team Associated 

Top 3

Nelivetoluokassa Team Associated tiimi oli taas kovassa vauhdissa. A-Finaaliin ehti taas 7 Team Associated autoa 

1 Tuomo Otsavaara     Xray 
2 Markku Honkanen    Team Associated 
3 Konsta Saarinen      Xray
4 Jamiel Gabrielsson   Team Associated 
5 Topi Salminen         Xray 
6 Tommi Vacklin         Team Associated 
7 Mikko Luopajärvi     Team Associated
8 Max Söderlund        Team Associated
9 Oskari Mäki             Team Associated 
10 Jari Itävuori          Team  Associated

Kokeilurata: 

testirata Testirata

Video:
Lyhyt video

Huhhu, messujen hauskin paikka oli selvästi RC autojen kokeilupiste. Nuoret ja vanhemmat jonottivat lähes koko messujen ajan päästääkseen kokeilemaan ihan oikeita RC autoja. Radalla pääsi kokeilemaan esimerkiksi ARRMA RC Granite 4x4 Mega Monster Truck RTR ja ARRMA RC Senton 4x4 Mega Short Course Truck RTR autoja ja sopivat tehorajoitukset piti ajon maltillisena ja mielekkäänä. Arviolta yli 1000 lasta kokeili RC autoja ja isommalla ajajakorkokkeella jopa useampi olisi ehtinyt, mahtava homma!

Aina välilllä ajettiin näytösajoja ARRMA RC KRATON 6S 4WD BLX v5 ja ARRMA RC Notorious 6S Stunt Truck 1/8 4WD RTR autoilla. Isot 1/8 monsterit olivat kuin norsu lasikaupassa mutta katsojat oli ihmeissään kun isot monsterit heittivät voltteja isosta hyppyristä. Myös Team Associated RC8B3.2 Nitro Team Kit nitroa esiteltiin ja hurja ääni ja isot hypyt sai katsomon täyteen innokkaita tulevia harrastajia (?).  
Meidän osasto:

Meillä oli yhdessä Fullspeed RC:n kanssa hurjan hieno osasto jossa löytyi esillä autoja lähes jokaiseen luokkaan. Messuvierailijat olivat ihmeissään kuinka hienoja autot olivat ja kuinka hyvin jousitukset toimivat. Oli hienoa nähdä kuinka innoissan moni oli nähdessään oikeita harraste RC autoja.

Koko standi HF ständi

Yhteenvetona voi sanoa että messut olivat iso menestys, ihmiset olivat todella kiinnostuneita hienosta harrastuksesta ja toivottavasti saadaan paljon uusia harrastajia!

Ensi vuonna uudestaan!