Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää!


by Max S., 17.08.2020

Kiinnostaako työ RC-autojen parissa nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Etsimme uutta asiakaspalvelijaa/myyjää vahvistamaan kasvavaa tiimiämme. Työpaikka sijaitsee Vantaan Hakkilassa.


Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja myyntityö. Olet vastuussa asiakaspalvelusta ja tulet toimimaan Vantaan myymälässä myyntitehtävissä, sekä vastaamaan puhelimeen ja sähköposteihin, kuin myös muihin asiakaspalvelun kanaviin. Tehtäväsi on siis lyhykäisyydessään huolehtia siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä!


Etsimme henkilöä, jota kiinnostaa RC-autoilu ja jolla on jonkinlaista kokemusta niistä. Sinun ei silti välttämättä tarvitse olla valmis asiantuntija kaikissa RC-autoihin liittyvissä asioissa, vaan koulutamme sinut asiantuntijaksi. Meille tärkeintä on, että sinulla on intoa RC-autoihin, asiakaspalveluhenkisyyttä, halu kehittyä, sekä valmiutta itsenäisesti hoitaa asiakaspalvelua useammassa kanavassa. Sinulla on apuna työkaverit ja te yhdessä pidätte huolen siitä, että asiakaspalvelukokemus on aina loistava, kun asioidaan myymälässä tai verkkokaupassa. Toiveemme on ratkaista jokainen asiakaspalvelutilanne niin, että asiakas on tyytyväinen ja ongelmaan on löydetty jonkin näköinen ratkaisu.


Työ on täysipäiväistä ja olet töissä myös silloin tällöin lauantaisin. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti kello 9 ja 18 väliin.


Hobbyfactory on nopeasti kasvava yritys, joka aktiivisesti kehittää toimintaa. Meillä on kaksi myymälää ja kansainvälinen verkkokauppa, joista jokainen on tärkeä yritykselle. Vantaan tiloissa työskentelee sinun lisäksi 4 täysipäiväistä työntekijää, jotka ohjeistavat ja auttavat sinua kehittymään ja ratkaisemaan ongelmatilanteita. Pääset mukaan kehittämään RC-autoilua ja parantamaan hienon harrastuksen mielekkyyttä. Olet mukana tiimissä, joka aktiivisesti kehittää toimintaa ja meillä on vahva suunta ja suunnitelma kasvuun.


Jos kuvaus herätti mielenkiintoa työtä kohtaan, pistä meille hakemusta tulemaan. Lähetä hakemuksesi Max Söderlundille osoitteeseen Max@Hobbyfactory.fi. Haastattelut aloitamme 24.8 alkaen ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.