Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Team Associated


Team Associated on maailman menestynein RC-auto merkki jolla on tilillään lukuisia maailmanmestaruuksia. Assolla on kilpa-autot lähes joka luokkaan. Jos haluat voittaa, tässä on merkkisi!Team Associated:in legendaarisin auto, takavetoinen 1/10 buggy on voittanut lukuisia maailmanmestaruuksia ja uusimmat versiot, B6.1 ja B6.1D ovat nyt julkaistu ja saatavilla. Nämä korvaavat aiemmat B6 ja B6D autot uudella paremmalla takapäällä ja paremmalla voimansiirrolla. 1/10 4wd luokassa tarjolla on todella nopeat B64 ja B64D autot jotka ovat aivan uudet versiot edeltävästä B44 sarjasta joka oli yksi menestyneimmistä autoista neliveto luokassa. Uudet Team Associated RC8B3.1 ja RC8B3.1e ovat osoittautuneet olevan loistavia vaihtoehtoja 1/8 luokkaan ja muut huippuautot kuten uusi SC6.1 ja T6.1 laajentavat tarjontaa entisestään. Assolla on myös tarjolla autot touring, formula ja C-12 luokkiin.

RTR autot, kuten ProSC10, Trophy Rat ja Reflex DB10 perustuvat SC5 mallistoon sekä pienet 1/28 pikkuautot tarjoavat hurjia ajohetkiä olohuoneeseen. Myös ajovalmiissa autoissa näkyy mihin Team Associated autot ovat suunniteltu ja esimerkiksi ProSC10 on todella hyvä auto radalla ja pesee muut ajovalmiit autot mennen tullen laadussa ja suorituskyvyssä.

Hobbyfactory on Suomen virallinen Team Associated maahantuoja ja meiltä saat tuotteet edullisesti, nopealla aikataululla ja laadukkaalla palvelulla.

Team Associated Suomi Facebook ryhmän löydät täältä: Facebook ryhmä

Täältä löydät Asson tuotteita

Nitro (RC8B3.1)

Sähkökäyttöiset kilpa-autot (B6.1, B6.1D, SC6.1, T6.1, B64, TC7.2, RC8B3.1e)

Sähkökäyttäöiset ajovalmiit RTR autot (ProSC10, Trophy Rat, Reflex DB10, 1/28, 1/14 Reflex)

VaraosatTuotemerkin kaikki tuotteet