Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Absima


Absima on Hobbyfactoryn maahantuoma Saksalainen RC-auto merkki joiden valikoimaan kuuluu erittäin hyvällä hinta-suorituskyky suhteella olevia autoja.

Absimalla löytyy niin pieniä autoja jotka alle satasella tarjoaa hurjan hauskaa ajanvietettä edulliseen hintaan, 1/10 kokoisia autoja, monstereita ja maastureita jotka tarjoavat todella paljon ominaisuuksia hintaan nähden ja lisäksi isot 1/8 monsterit jotka tarjoavat hurjaa suorituskykyä.

Absiman maasturisarja on saavuttanut todella ison suosion todella monipuolisen CR3.4 sarjan myötä. Ensimmäinen Crawler malli, Sherpa, on ollut todella onnistunut ja seuraavana julkaistiin Khamba joka tulee eri korilla. Kolmantena tulee iso 1/8 kokoinen Yucatan. CR3.4 sarjan autoissa on todella kattava valosarja joka on ohjaimesta säädettävä, kaksi vaihdetta, portaaliakselit, lukittavat tasauspyörästöt ja helppokäyttöinen korin avaus.

Absiman pienemmät 1/14-1/18 autot tarjoaa aloittelevalla kuskille todella paljon ajettavuutta edulliseen hintaan. 1/14 ja 1/18 autojen tehon rajoitus tekee siitä täydellisen vaihtoehdon ekaksi autoksi ja varaosa saatavuus sekä suorituskyky yllättää varmasti positiivisesti.

Absiman 1/10 kokoiset autot ovat ehkä edullisin tapa aloittaa harrastus kunnon kokoisella 1/10 autolla. Näissä on standardikokoiset sähköt, toimiva alusta ja ovat ajettavuudeltaan hyviä. 1/10 sarjasta löytyy Monsterit, Buggy, truggy versiot ja sekä harjallisilla että harjattomilla sähköillä, sekä myös kasaussarjoja.

Ison sarja, 1/8, sarja tarjoaa ISOA suorituskykyä. Autot ovat tehty hyvälle perusalustalle ja näissä autoissa on luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita!


Tuotemerkin kaikki tuotteet