Tuotteet‪» T-paidat, lippikset ja hupparit‪»

ValueRC RC-hanska

ValueRC RC-hanska

ValueRC RC-hanska
ValueRC RC-hanska
Avaa ylätarra niin voit tehdä tarvittavia säätöjä helposti
RC-ohjain mahtuu kivasti kyytiin, sulje tarranauha kun on kylmempää!

Hinta
34.99 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä Vaasa2 kpl heti
Myymälä Vantaayli 50 kpl heti
Netistä toimitettavissa hetiyli 50 kpl heti

Tilauskoodi
VA77880Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä Vaasa: myymälä
Sijainti myymälässä Myymälä Vantaa: Varasto


Tuotteen kuvaus
ValueRC ylpeänä esittää RC-Hanska, tai tarkemmin RC-Muhvi, pakollinen tarvike kaikille RC-harrastajille Suomessa. Jos olet joskus harrastanut ulkona syksyllä, kevällä tai talvella tiedät että normaaleiden hanskojen kanssa ajaminen on tuskaa kun tuntuma on olematon ja ilman hanskoja ajaminen on kylmää ja sormet jäätyy. ValueRC on ratkaissut asian aidon oikealla RC-muhvilla joka pitää kädet lämpimänä mutta sormet vapaina ajamisen aikana.

RC-Muhvi on tehty paksusta kankaasta joka pitää kädet lämpimänä myös paukkupakkasilla, lisäksi se suojaa tuulelta ja sateessa. 

Muhvi keksittiin alunperin 1500-luvulla lämmittämään käsiä, mutta se tippui muodista 1900-luvun alussa. Onneksi ValueRC tutki historiaa tarkasti, ja onnistui uudelleen herättämään tämän mahtavan käsineen nyt 2021 suunitellen RC-ajoon täydellisen RC-muhvin.

ValueRC:n kehitystiimi on tuskaillut kylmien käsien kanssa jo pitkään ja tiimissä syttyi lamppu kun ne löysivät alla olevan kuvan ja näki että jos vain RC-autot olisivat olleet keksitty 1800-luvulla niin kuvan nainen olisi varmasti ajamassa RC-autolla.Tiesitkö että sisällissodan aikana 1918 Muhvi kiellettiin Tampereen kaupungissa jottei sen sisälle voitaisi piilottaa aseita (Lähde Wikipedia)? ValueRC ei ole toistaiseksi saannut vahvistusta siihen onko RC-muhvikin kielletty Tampereella, joten ValueRC ei ota vastuuta jos poliisit pysäyttää sinut kun ajat RC-muhvilla Tampereella!

Jos haluat vielä enemmän lämpöä niin heitä Muhvin pohjalle uudelleenkäytettävä kädenlämmitin niin käsille tulee suorastaan kuumaa!

Oskari Matilainen testas RC-Muhvia, katso Oskarin kommentit Muhvista tämän videon 7:44 kohdalla:

Paino
0.5 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
0.00


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Vapex Plus Alkaline batteries AA 4pc
+
 
Vapex Plus Alkaline batteries AA 4pc
2.90 €
Laakerit
(15)
Heti saatavilla