Tuotteet» Ajovalmiit sähköautot (RTR)» ARRMA RC KRATON 6S 4WD BLX v5»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ville A. kirjoitti 2.9.2020:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä auto, mutta monesta osasta huomaa että hinta on yritetty saada mahdollisimman alhaiseksi ja niitä joutuu vaihtamaan, että autosta saa kestävämmän. Nykyään onkin Kraton EXB tullut markkinoille jossa on vahvistettuja osia.
keijo h. kirjoitti 10.8.2020:
Yleisarvosana
Varmasti paras auto tähän hintaan. Erittäin ajettava ja kestävä suoraan paketista.
Veli-matti S. kirjoitti 16.6.2020:
Yleisarvosana
Loistava laite. Säädöillä saa kulkemaan erittäin maltillisesti jolloin sopii pienemmillekkin kuskeille, tarpeen vaatiessa hönkää kyllä löytyy lähes jokaisen tarpeisiin. Tuntuisi myöskin olevan erittäin kestävä.
mja...@...om kirjoitti 24.4.2020:
Yleisarvosana
Kraton 6S on hurja laite. Kiihtyvyys ja vauhti on jo vakiona mieletön 6S akulla. Auto vaikuttaa kestävältä ja isojen renkaiden ansiosta tällä voi ajaa melko kivikkoisella hiekkamontullakin. Rungon etuosassa olevat kivi/roskasuojat pitävät tekniikan aika kivasti suojassa, ja runko on helpohko puhdistaa.
Jari N. kirjoitti 29.4.2020:
Yleisarvosana
täys 10
Jouko L. kirjoitti 24.2.2020:
Yleisarvosana
+40 akullista ajettu ja mitään remonttia ei ole ollut. Vakaa ajettava👍
ville m. kirjoitti 21.2.2020:
Yleisarvosana
Ei muuta moitittavaa autossa kuin että muoviosat(tukivarret yms) eivät kestä kylmää huonostikkaan. Tämä ongelma tuntuu poistuvan vaihtamalla kyseiset osat RPM:än valmistamiin mitkä ilmeisesti eri materiaalia. Auton hinta huomioiden ei kovinkaan suuri miinus.
Jaska S. kirjoitti 13.2.2020:
Yleisarvosana
Tajuton paketti voimaa ja vauhtia! Lähes mahdotonta olla hymyilemättä, kun pääsee ulkoiluttamaan kyseistä vauhtihirmua. Muutaman ajokerran jälkeen huomannut, että auto on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja auton kestävyys on omaa luokkaansa.