Tuotteet » Ajovalmiit sähköautot (RTR) » ARRMA RC Granite 4x4 Mega Monster Truck RTR »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Frederic R. 21.5.2020:
Yleisarvosana
Sähkömoottori kesti 3 päivää tavallista ajelua. Vaihtaminen ei onnistunut mukana tulleellla huonolaatuisella kuusiokoloavaimella... Toistaiseksi ei siis paljon hyvää sanottavaa kun autolla on ajettu 3 päivää ja odotetaan vielä, että sen saisi kuntoon.
Asiakaspalvelija Max S. vastasi 22.5.2020:
Moi! Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos sinulla on ongelmia, jos moottori on kestänyt vain 3 päivää ne ovat yleensä takuun alaisia. Pinion ruuvi saattaa olla kiinni ruuvilukitteella joten kun sitä vaihtaa kannattaa lämmittää sitä kunnolla esimerkiksi sytkärillä jolloin ruuvilukite aukeaa.
Hannu T. 5.5.2020:
Yleisarvosana
Sampo S. 21.4.2020:
Yleisarvosana
Hauska ja tehokas RC auto. Yleisesti ottaen vaikuttaa laadukkaalta. Parin viikon käytön aikana kuitenkin ilmaantunut pari ongelmaa: Pikkukiviä menee herkästi kardaaniakselin väliin, josta aiheutunut ongelmia. Mielestäni pitäisi olla paremmin suojattu. Toinen ongelma on että auto ei enää kulje ollenkaan samalla tavalla kuin alussa. Noin puolet tehosta tuntuu kadonneen. Ilmeisesti tuo mukana tullut akku on jostakin syystä mennyt huonoksi.
Asiakaspalvelija Max S. vastasi 22.5.2020:
Moi! Dusty Motors:in pussi suojaa että kivet ei pääse kardaanien väliin eikä vääriin paikkoihin: [fill_tuote 53193] Olethan yhteydessä asiakaspalveluun jos luulet että autossasi on joku ongelma tehoissa.
Jouni V. 5.4.2020:
Yleisarvosana
Hyvä auto! Alkuperäinen moottori aika kesy. Vaatii suojan ja pohjalevyn reiät kannattaa peittää ettei mene pikkukiviä ohjainnivelten väliin.
Tuomas L. 4.2.2020:
Yleisarvosana
Teemu L. 15.1.2020:
Yleisarvosana
Kaikin puolin hieno auto. Ostin kahdelle pojalle samanlaiset ja riemua on piisannut. Teknistä murhetta oli toisen auton kanssa aluksi, mutta Hobbyfactory hoiti asiat mallikkaasti kuntoon!
Janne R. 31.12.2019:
Yleisarvosana
Mainio peli 6v pojalle pihalla rälläämiseen. Hyvin pöllyttää vielä muutaman sentin lumessakin.
Joni K. 18.11.2019:
Yleisarvosana
Mahtava vehje. Ongelmana kuitenkin sammahtelu vaikka virtaa vielä jäljellä.
Asiakaspalvelija Max S. vastasi 20.1.2020:
Moi! Joissakin LiPo Granite paketeissa oli ongelmia ajoajan kanssa, ongelma ratkeaa akun liittimen vaihdolla. Mikäli sinulla on tämä ongelma olethan yhteydessä meihin niin vaihdetaan sopiva liitin tilalle. Ongelma on korjattu, joten uusissa autoissa ei enää samaa ongelmaa pitäisi olla.
Timo K. 14.11.2019:
Yleisarvosana
Kätevä peli ja liikkuu hyvin
Juha-matti P. 21.8.2019:
Yleisarvosana
Antti K. 11.7.2019:
Yleisarvosana
Auto kulkee kyllä todella sähäkästi ja sora roiskuu näyttävästi. Kaikin puolin hyvin suunniteltu ja toteutettu laite, ainoastaan akun kanssa tuli heti ekalla viikolla ongelmia: 5-6 latauskerran jälkeen akku ei enää ota virtaa vastaan ja leikki loppui siihen. Muutenkin laturi vaikuttaa aika heppoisalta, noinkohan kestää vuosien käyttöä. Takuuasiaan vastausta odotellessa...
Asiakaspalvelija Max S. vastasi 20.1.2020:
Moi! Akku ja laturi kestää oikein käytettynä pitkään, jopa vuosia, ja jos noin nopeasti hajoaa kyseessä on varmasti ollut valmistusvika jonka korjaamme takuuna.
Mika S. 14.5.2019:
Yleisarvosana
Kristian K. 11.4.2019:
Yleisarvosana
Nimimerkki Iskä 17.4.2020:
Pojalle 7v. ostettiin lipopaketilla. Tehoa ja vauhtia ihan kivasti. Todella näyttävä ja laadukas tuote, ainoa miinuspuoli on ettei akku kestä tosiajelua kuin kymmenisen minuuttia. Eli kannattaa satsata toiseenkin mahdollisimman isoon akkuun.