Tuotteet » Ajovalmiit sähköautot (RTR) » ARRMA RC Granite 4x4 BLX 1/10 Monster Truck RTR »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Veikko M. 26.7.2020:
Yleisarvosana
Oikein mukava kampe ja sopii hyvin ensimmäiseksi autoksi. Liike itsessään on hidas vastaamaan sähköposteihin kyselyihin tuotteista. Soittaessa liike vastaa huonosti puheluihin. Tein tilaukseni sähköpostin kautta ja tilaukseen oli merkitty 3,90€ postituskuluja vaikka yli 99€ tilauksesta kulut ovat 0€ eri toimitustapana. Vähän epärehellinen maku jäi, huomasin asian vasta jälkeenpäin. Sama epärehti toiminta näkyy ostoskorissa, jossa kallein maksutapa on esivalittuna. Mielestäni liikkeen pitäisi hyvittää tämä 3,90€ minulle. Asiat toki saa hoidettua mutta kavereista paistaa aloittelijoita kohtaan pientä halveksuntaa.
Asiakaspalvelija Max S. vastasi 30.7.2020:
Moi! Ensinäkin pahoittelut hitaista yhteydenotoista, meillä on ollut todella kiire viime aikoina ja ei olla ehditty vastaamaan jokaiseen sähköpostiin niin nopeasti kun haluisimme eikä jokaiseen puheluun. Puheluihin yritetään soittaa takasin aina kun mahdollista, mutta on toki mahdollista että joskus ei ehditä tai unohtuu. Asiakaspalveluun on lähiaikoina tulossa lisävoimia ja olemme tiedostaneet että tällä hetkellä vastaustaso on ollut liian hidas eli jatkossa tämä ei tule enää olemaan ongelma. Meillä on ollut kampaniana ilmainen toimitus kaikille Schenker paketeille, mutta postin paketeissa on ollut 3,90e toimituskulut. Tämä selviää tilaussivulla jossa kaikki toimitusvaihtoehdot ja hinnat ovat esillä. Oletuksena toimitustapa ei ole esivalittu, mutta jos olet aikaisemmin tehnyt tilauksen meille niin verkkokauppa ehdottaa oletuksena samaa toimitustapaa. Sillä edeltävä tilaus oli tehty postiennakolla, on se myös oletuksena valittu seuraavaa tilausta tehdessä, mutta voit tottakai valita minkä tahansa toimitustavan. Postiennakkoa ei ole käytössä Schenkerin paketeissa, siksi pakettia ei olla pystytty lähettämään Schenkerin ilmaisella toimitustavalla vaan postilla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos sinulla on lisäkysymyksiä niin autamme miellään. Olemme pahoillamme jos teille on jäännyt huono maku asiakaspalvelusta, otamme krittiikin vastaan ja kehitämme toimintaa. Asiakaspalvelumme tulee kehittymään lähiaikoina merkittävästi ja aloittelevat harrastajat ovat meille erittäin tärkeitä ja pyrimme aina tarjoamaan hyvää asiakaspalvelua kaikille harrastajille ja varisinkin aloittelijoille jotta ne pääsevät hyvin harrastukseen mukaan.
Jaakko K. 10.5.2020:
Yleisarvosana
Zoltan C. 31.3.2020:
Yleisarvosana
Good car, few weak points: suspension leaks oil fast, ball joints wear fast and gravel gets easily inside car body.
tero k. 19.3.2020:
Yleisarvosana
Laadukas auto, vankasti tehty. Kestää kyllä kovaakin ajoa. Lipo 3s akulla järkyttävän tehokas...
Alexey K. 8.3.2020:
Yleisarvosana
my grandson is so Happy
Jukka L. 10.1.2020:
Yleisarvosana
Hankittiin tämä pojalle (12v) ensimmäiseksi rc-autoksi ja on ollut erittäin mieleinen menopeli. Ajettu käytännössä vain talvisissa olosuhteissa ja hienosti kulkee niin lumella, jäällä kuin loskassakin eikä mikään ole mennyt rikki vaikka on hypytetty pakkaskelissä myös skeittipuistossa. Meillä on käytössä lisävarusteena Dusty Motorsin suojahuppu joka pitää sisäosat melkeinpä täysin puhtaina kelistä riippumatta. Ainut ongelma joka on tullut vastaan on liittynyt käytössä olevaan Nimh-akkuun ja tehoihin talvella. Käytössämme oleva Gens Ace 8.4V 5000mAh Nimh -akku ei aina jaksa pyörittää autoa kuin noin 10sek jos ohjaimesta on laitettu tehosäädin asentoon 100%. Ongelma ratkeaa kun ajaa 75% teholla jolloin kyseisellä akulla ajelee noin 15-20min. Toinen ratkaisu on ollut että ajaa ensin teholla 75% sen aikaa että akku ehtii lämmetä ja tämän jälkeen voi loppuajon huoletta painella 100% teholla. Tätä on kokeiltu toisellakin Nimh-akulla (Team Orionin Rocket 2 7.2V 4200mAh) ja myös tällä auto käyttäytyy samalla tapaa eli ongelma liittyy kaiketi Nimh-akkuihin ja niiden toimintaan kylmissä olosuhteissa.
Jari S. 11.6.2019:
Yleisarvosana
3s akulla voimaa on todella rajusti ja keulimistuki on enemmän kuin tarpeen :) Kestää myös mahtavasti iskut, on ajettu niin kiviin kuin puihinkin ja laskeuduttu hyppyjen jälkeen miten päin milloinkin, mutta ei naarmuja lukuunottamatta mitään ole hajonnut. Kaikenkaikkiaan mahtava peli hintaansa nähden!
Heikki V. 6.6.2019:
Yleisarvosana
Hauska menopeli,kestää todella hyvin iskuja näköjään, mietin traxxaksen ja tämän välillä. Kaverilla Traxxas ja nyt vaihtamassa tähän kun kestää näköjään paremmin. Ajattelin että lapsille liian raju mutta meidän 6v tyttö oppi ajamaan aika pian ja tykkää myös vähän turhankin paljon.
Jori P. 6.1.2019:
Yleisarvosana
kaikki tuotteet vakuuttavia ja tuntuu kestävän, suomenkielinen käyttöohje olisi kova juttu kun tuo tehojen puolittaminen ei oikein onnistu.