Tuotteet » Ajovalmiit sähköautot (RTR) » ARRMA RC BIG ROCK CREW CAB 4x4 BLX 1/10 Monster Truck RTR »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jouni H. 14.5.2020:
Yleisarvosana
Ainut miinus siitä että vakio iskunvaimentajat alkaa vuotaa aika nopeasti, ilmeisesti saatavilla parempia tiivisteitä?. Traxasiin nähden painavampi joten samoilla akuilla voi ajoaika jäädä lyhyemmäksi, suurempikapasiteettinen akku parempi tähän autoon. Mielestäni kaukosäädin hyvä ja siinä erittäin hyvät tehonrajoitustoiminnot aloittelijalle / lapsille. Ainakin tällä pitkällä akselivälillä aika helppo ajettava.
Ricardo B. 21.4.2020:
Yleisarvosana
Tomi P. 9.4.2020:
Yleisarvosana
Suosittelen. Kiihtyy ja kulkee ihan kipeesti. Nopeuden säätö helppoa suoraan ohjaimesta(50/75/100%) ja Throttlerate vielä lisäksi, joten soveltuu myös lapsille.
Mika M. 6.2.2020:
Yleisarvosana
Ihan soiva peli, hintaansa nähden.
Jani R. 24.1.2020:
Yleisarvosana
Huippu hauska ja laadukas auto. Paketin mukana tuleva ohjain ei tee kunniaa muutoin laadukkaalle paketille
Ilmo K. 18.1.2020:
Yleisarvosana
Loisto auto. Varaosia löytyy hyvin ja auto on loistava peli rällätä ulkona. Suositus: Dusty Motor suoja moottorille mikäli ulkona ajat. Säästyy aikaa isommalta putsaus operaatiolta ajon jälkeen ja varaosakuluilta kun kivet eivät pääse moottorinlähelle. 3S akku ulos 2S akku sisäradalle
Teemu L. 31.7.2019:
Yleisarvosana
Todella hyvä aloittelevalle harrastajalle ja miksei kokeneellekin. Kori kestää hyvin iskuja ja kun jotain hajoaa varaosia on hyvin saatavilla. Aloittelijalle suosittelen 2S akkua kunnes taidot karttuu.
Jouni K. 21.7.2019:
Yleisarvosana
Juha K. 19.1.2019:
Yleisarvosana
Näyttävä kori ja 3S akulla niin paljon tehoa että ei varmasti lopu kesken. Kannattaa harjoitella 2S akulla jos kuski ei ole vielä kokenut, ja iskareista maavaraa vähentämällä saa autoon halutessaan lisää vakautta. Keuliminen ja kurvissa kyljen kautta kääntyminen vähenevät, mutta epätasaisessa maastossa korkeampi maavara helpottaa kulkua