Tuotteet» Ajovalmiit sähköautot (RTR)» Traxxas Rustler 2WD 1/10 RTR TQ - Akulla ja laturilla»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mika V. 14.4.2021:
Yleisarvosana
Juhani T. kirjoitti 4.3.2021:
Yleisarvosana
Akkuliitin oli aika kehno joutu ite ropaa kuntoon + ja - navat irtoilivat liittimen päästä
Juha K. 26.1.2021:
Yleisarvosana
Tuomo R. kirjoitti 3.9.2020:
Yleisarvosana
Mainio auto näin aloittelevan näkökulmasta. Löytyy riittävästi vauhtia ja kestänyt hyvin törmäilyt. Ohjaus toimii. Auton käyttöönotto oli viallisen adapterijohdon jälkeen helppoa. Auton pystyy näppärästi rajoittamaan 50%, joten auto pysyy hyvin hallinassa myös 6 vuotiaalla. Ostin kaksi lisäakkua kun 3 kuskia. Ajoaikaa on kaikille riittävästi n.15min/hlö. Yhden akun lataus kestää noin 3h20min, eli ajamiseen kannattaa varautua edellisenä päivänä. Seuraava sijoitus taitaa olla nopeampi laturi. Iso plussa nopeasta toimituksesta. Tilasin auton tiistaina ja torstaina oli jo auto käsissä.
Timo K. 22.8.2020:
Yleisarvosana
Jarno N. kirjoitti 30.7.2020:
Yleisarvosana
Traxxas ohjeita piti tavata tosissaan muutaman kerran läpi ennen kuin hahmottui miten nopeussäätimen saa asetettua siihen malliin, että autolla pääsee ajamaan. Muutoin jäin kaipaamaan ns. rehellistä virtakytkintä jonka nyt puuttuessa tarkoittaa, että koppa pitää repiä aina erikseen auki, että toimintavalmiiksi saattamiseen akun liitin on laitettava kiinni.
Jari N. kirjoitti 20.5.2020:
Yleisarvosana
Mahtava peli. 50% tehoilla hyvä ensi auto 9 v pojalle ja täysillä tehoilla räjähtävää menoa.