Tuotteet» Ajovalmiit sähköautot (RTR)» ECX AMP MT 1:10 2wd Monster Truck: Kit»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mika K. 12.7.2021
Yleisarvosana
Ensimmäiseksi RC-autoksi hommattu ja todella tyytyväinen hankintaan. Ajettu nyt noin 50 akullista (sekä lipo että nimh) ja ainoat vauriot on kaksi vääntynyttä korisokkaa. Plussat: - Selkeä kasata ja kaikki tulee mukana. Todella hyvä keino päästä lajiin sisälle. - Kestävä ja varaosia + päivitysosia hyvin saatavilla. - Hyvä maavaran ja kosteudenkestävän elektroniikan ansiosta pärjää lähes kaikilla alustoilla (pehmeä lumi oli liian haastava keväällä). - Hinta/laatu suhde. Miinukset: - Mukana tuleva laturi todella hidas, varsinkin jos päivittää isompiin akkuihin. - Harjalliset sähköt voi alkaa tuntua liian hitailta jonkin ajan jälkeen. - Lipo akut tarvitsee erillisen jännitteentunnistimen ettei akun varaus pääse laskemaan liiaksi.
Harri P. 27.12.2020
Yleisarvosana
Tuote oli juuri niin hyvä kuin oletinkin ☺
Tuomo S. 25.12.2020
Yleisarvosana
Nopea toimitus
Marko T. 27.7.2020
Yleisarvosana
Hinta laatusuhde hyvä, varsinkin aloittelialle. Isompi akku autoon kyllä kannattaa ottaa. Selkeät ja hyvät kasausohjeet mukana. Ainut miinus näinä aikoina on hidas toimitus.
Lassi K. 5.5.2020
Yleisarvosana
Erittäin laadukas auto hintaisekseen. Hyvät ohjeet ja sujuva koota.
Toni L. 2.5.2020
Yleisarvosana
Erinomainen ensimmäinen oikea radio-ohjattava. Ensimmäisellä testiajolla tosin osuma seinään mursi etutukivarren, mutta varastosta löytyi seuraavan päivän toimitukseen uusi osa. Mukana tuleva laturi on tuskaisen hidas, joten mukaan kannattaa ostaa parempi laturi. Kitin kanssa meni ilta mukavasti yhdessä lapsen kanssa kasatessa ja samalla auton rakennetta opetellessa.
Nimimerkki Heikki 11.3.2021
Tenava 6v sai pukilta. Allekirjoittanut kokosi. Rakentaminen kivaa ja loogista. Ei mitään päänvaivaa. Pelittää hyvin ja kiva kun voi tehoja vähän rajata nuoremmalle kuskille. Vakioakku menee aik anopeasti ja vakiolaturi lataa hitaasti. Ei ole meille ollut ongelma, mutta enemmän ajavan kannattaa ottaa huomioon. Oikein suositeltava vehje aloitteleville kuskeille.