Tuotteet» Ajovalmiit sähköautot (RTR)» ECX AMP MT 1:10 2wd Monster Truck: Kit»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Harri P. kirjoitti 27.12.2020:
Yleisarvosana
Tuote oli juuri niin hyvä kuin oletinkin ☺
Tuomo S. kirjoitti 25.12.2020:
Yleisarvosana
Nopea toimitus
Marko T. kirjoitti 27.7.2020:
Yleisarvosana
Hinta laatusuhde hyvä, varsinkin aloittelialle. Isompi akku autoon kyllä kannattaa ottaa. Selkeät ja hyvät kasausohjeet mukana. Ainut miinus näinä aikoina on hidas toimitus.
Lassi K. kirjoitti 5.5.2020:
Yleisarvosana
Erittäin laadukas auto hintaisekseen. Hyvät ohjeet ja sujuva koota.
Toni L. kirjoitti 2.5.2020:
Yleisarvosana
Erinomainen ensimmäinen oikea radio-ohjattava. Ensimmäisellä testiajolla tosin osuma seinään mursi etutukivarren, mutta varastosta löytyi seuraavan päivän toimitukseen uusi osa. Mukana tuleva laturi on tuskaisen hidas, joten mukaan kannattaa ostaa parempi laturi. Kitin kanssa meni ilta mukavasti yhdessä lapsen kanssa kasatessa ja samalla auton rakennetta opetellessa.
Nimimerkki Heikki kirjoitti 11.3.2021:
Tenava 6v sai pukilta. Allekirjoittanut kokosi. Rakentaminen kivaa ja loogista. Ei mitään päänvaivaa. Pelittää hyvin ja kiva kun voi tehoja vähän rajata nuoremmalle kuskille. Vakioakku menee aik anopeasti ja vakiolaturi lataa hitaasti. Ei ole meille ollut ongelma, mutta enemmän ajavan kannattaa ottaa huomioon. Oikein suositeltava vehje aloitteleville kuskeille.