Tuotteet» Ajovalmiit sähköautot (RTR)» ECX Ruckus 1/18th 4WD Monster Truck Black/Orange RTR INT»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Risto R. kirjoitti 2.2.2021:
Yleisarvosana
Puhelimitse myyjän suosittelema hankinta lapsen ensimmäiseksi kitiksi on osoittautunut erittäin onnistuneeksi ostoksesi. Nopeudensäätimellä vauhdin saa kontrolloitavaksi sisäkäyttöön, mutta vääntöä löytyy myös ulkona ajeluun. Auto ei ole ollut moksiskaan useista lumipesuista ja seinäkolareista.
Harri H. kirjoitti 23.1.2021:
Yleisarvosana
Oikein hyvä paketti,kyllä lumi pöllyää
Jani L. kirjoitti 22.1.2021:
Yleisarvosana
Ärhäkkä pikkumaasturi. Ostin 8-vuotiaalle pojalleni ekaksi RC-autoksi. On vähän eri kaliiperia, kuin markettien radio-ohjattavat... Itselläni ei ole koskaan ollut RC-autoa. Pitääköhän pian tilata joku isompi malli? ;)
Mikael V. kirjoitti 20.1.2021:
Yleisarvosana
7 vuotiaalle pojalle ensi autoksi loistava ostos. Menee ihan älyttömän kovaa verrattuna markettien leluautoihin. Tehon säätö on hyvä niin pystyy harjoittelemaan varovasti. Talvella ei saa pitoo missään tilanteessa. Renkaissa hieman matala kuviointin. 900mAh akun kesto ei ole kovinkaan hyvä ja mukana tulevalla laturilla ei tee mitään. Kannattaa suoraan ostaa parempi laturi. Renkaiden muttereita saa kiristää joka ajon jälkeen mutta muuten ei ole ollut mitään ongelmia.
Perttu L. kirjoitti 14.1.2021:
Yleisarvosana
Loistava vehje. Vauhtia piisaa enemmän kuin aikuinen tarttee ja lapselle tehonsäätö on hyödyllinen ja helppo. Varaosankin jo tarvitsin ja palvelu pelaa hienosti.
Tony P. kirjoitti 2.1.2021:
Yleisarvosana
Loistoauto, olis pitänyt tosiaan kiristää renkaat ennen ajoja. Lähti pultit takarenkaasta
Miikka H. kirjoitti 31.12.2020:
Yleisarvosana
Ensimmäinen oikea auto 8v pojalle. Ohjaimen säädöt on hyvät ja monipuoliset, tehoa voi säätää 3. asennolla ja pysyy auto hanskassa kokemattomallakin kuskilla. Viikon verran ajeltu ja ensimmäisen ajokerran renkaan irtoamis episodin jälkeen kaikki toiminut moitteettomasti. Akku saisi olla hieman pitkäkestosempi. Ajo aika vakio akulla n.15-20min ulkona, sisällä ajelee paljon pidempään.
Henry A. kirjoitti 27.10.2020:
Yleisarvosana
Aivan mahtava auto! Ostin tämän pojalleni ensimmäiseksi autoksi ja taisin itsekin samalla hurahtaa tähän hommaan. En ole keksinyt mitään miinusta tästä setistä. Isomman akun hommaus edessä niin saa hieman pidemmän ajoajan. Saa nähdä koska talouteen ilmestyy 1:10 auto :D
Petri U. kirjoitti 23.4.2020:
Yleisarvosana
Peittoaa todellakin markettiautot mennen tullen. Saa varmaan etsiä 1/18 maastokelpoista nopeampaa vehjettä. Vähän liiankin ärhäkkä tämän kokoiseksi Kulkee melkein missä vain jos kestää renkaillaan. Kannattaa putsailla autoa kuitenkin, vaikka vesilätäköt yms. ei ajoa estä. Itsellä (tai siis pojalla..;)) oli alussa parin renkaan kiinnityksen kanssa ongelmia, jouduimme tilamaan muttereita ja muita varaosia lisää mutta onneksi niitä on olemassa. Nyt on toistaiseksi kestänyt renkaat kiinni, ilmeisesti kannattaa jakoavaimella suht tiukkaan ne alkuperäiset mutterit kiristää.