Tuotteet» Ajovalmiit sähköautot (RTR)» ECX Ruckus 1/18th 4WD Monster Truck Black/Orange RTR INT»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marko K. 16.7.2021
Yleisarvosana
Erittäin mieluinen 7 vuotiaalle. Tehonsäätö myös näppärä, isommillakin tekemistä täydellä teholla. Hiukan teknisiä ongelmia 5min ajon jälkeen, mutta opastus puhelimitse sai taas auton liikenteen.
Anonyymi 15.6.2021
Yleisarvosana
Hauska vähän kompaktimpi auto. Ostin 6-vuotiaalle leluksi ja ohjaimessa oleva tehonrajoitus on kätevä harjoittelussa. Toisaalta tästä oli aikuisillekin iloa eikä nelivetoisena ihan helposti jää jumiin paikkoihin.
Tapani H. 2.6.2021
Yleisarvosana
Tehonsäätö, helppo ohjattavuus, akun kesto, hiljainen käyntiääni ja hauskuus. Siinä pähkinänkuoressa kehut. Mukana olevaa laturia en ole edes testannut muiden palautteiden perusteella, vaan ostin suoraan toisen laturin. Tämä hakkaa kyllä kaikki aiemmat halpisvehkeet mennen tullen. Kestävyys jää nähtäväksi.
Anonyymi 6.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä pieni monsteri ainut vika että pienet kivet pääsevät sisälle moottoriin jota saa olla paineilmalla usein puhaltamassa
Valtteri M. 13.4.2021
Yleisarvosana
Hauska pikku-RC aloittelijalle. Edullinen, yllättävän nopea,
Anonyymi 7.4.2021
Yleisarvosana
Ekaluokkalaiselle oikein mieluinen RC auto. Ihan eri luokkaa kuin markettien lelut. Tehonrajoituksella ajeli alkuun pari akullista puolella teholla ja sen jälkeen täysillä menty.
Tero V. 9.2.2021
Yleisarvosana
Risto R. 2.2.2021
Yleisarvosana
Puhelimitse myyjän suosittelema hankinta lapsen ensimmäiseksi kitiksi on osoittautunut erittäin onnistuneeksi ostoksesi. Nopeudensäätimellä vauhdin saa kontrolloitavaksi sisäkäyttöön, mutta vääntöä löytyy myös ulkona ajeluun. Auto ei ole ollut moksiskaan useista lumipesuista ja seinäkolareista.
Harri H. 23.1.2021
Yleisarvosana
Oikein hyvä paketti,kyllä lumi pöllyää
Jani L. 22.1.2021
Yleisarvosana
Ärhäkkä pikkumaasturi. Ostin 8-vuotiaalle pojalleni ekaksi RC-autoksi. On vähän eri kaliiperia, kuin markettien radio-ohjattavat... Itselläni ei ole koskaan ollut RC-autoa. Pitääköhän pian tilata joku isompi malli? ;)
Mikael V. 20.1.2021
Yleisarvosana
7 vuotiaalle pojalle ensi autoksi loistava ostos. Menee ihan älyttömän kovaa verrattuna markettien leluautoihin. Tehon säätö on hyvä niin pystyy harjoittelemaan varovasti. Talvella ei saa pitoo missään tilanteessa. Renkaissa hieman matala kuviointin. 900mAh akun kesto ei ole kovinkaan hyvä ja mukana tulevalla laturilla ei tee mitään. Kannattaa suoraan ostaa parempi laturi. Renkaiden muttereita saa kiristää joka ajon jälkeen mutta muuten ei ole ollut mitään ongelmia.
Perttu L. 14.1.2021
Yleisarvosana
Loistava vehje. Vauhtia piisaa enemmän kuin aikuinen tarttee ja lapselle tehonsäätö on hyödyllinen ja helppo. Varaosankin jo tarvitsin ja palvelu pelaa hienosti.
Anders F. 8.1.2021
Yleisarvosana
Tony P. 2.1.2021
Yleisarvosana
Loistoauto, olis pitänyt tosiaan kiristää renkaat ennen ajoja. Lähti pultit takarenkaasta
Miikka H. 31.12.2020
Yleisarvosana
Ensimmäinen oikea auto 8v pojalle. Ohjaimen säädöt on hyvät ja monipuoliset, tehoa voi säätää 3. asennolla ja pysyy auto hanskassa kokemattomallakin kuskilla. Viikon verran ajeltu ja ensimmäisen ajokerran renkaan irtoamis episodin jälkeen kaikki toiminut moitteettomasti. Akku saisi olla hieman pitkäkestosempi. Ajo aika vakio akulla n.15-20min ulkona, sisällä ajelee paljon pidempään.
Henry A. 27.10.2020
Yleisarvosana
Aivan mahtava auto! Ostin tämän pojalleni ensimmäiseksi autoksi ja taisin itsekin samalla hurahtaa tähän hommaan. En ole keksinyt mitään miinusta tästä setistä. Isomman akun hommaus edessä niin saa hieman pidemmän ajoajan. Saa nähdä koska talouteen ilmestyy 1:10 auto :D
Christian L. 1.7.2020
Yleisarvosana
Petri U. 23.4.2020
Yleisarvosana
Peittoaa todellakin markettiautot mennen tullen. Saa varmaan etsiä 1/18 maastokelpoista nopeampaa vehjettä. Vähän liiankin ärhäkkä tämän kokoiseksi Kulkee melkein missä vain jos kestää renkaillaan. Kannattaa putsailla autoa kuitenkin, vaikka vesilätäköt yms. ei ajoa estä. Itsellä (tai siis pojalla..;)) oli alussa parin renkaan kiinnityksen kanssa ongelmia, jouduimme tilamaan muttereita ja muita varaosia lisää mutta onneksi niitä on olemassa. Nyt on toistaiseksi kestänyt renkaat kiinni, ilmeisesti kannattaa jakoavaimella suht tiukkaan ne alkuperäiset mutterit kiristää.