Tuotteet » Ajovalmiit sähköautot (RTR) » ECX Torment 1/18 4WD SCT: Gray/Red RTR INT »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tuukka U. 24.5.2020:
Yleisarvosana
Kiinalaista "laatua": Pultit kiristetty miten jaksaa. Rangas irtosi jo toisella ajolla. Onneksi osat löytyivät hiekasta. Muutkin renkaat oli kiristetty miten sattuu. Nyt viikon jälkeen auto pysähtyi jo. (Ajettu <10 kertaa.) En ole vielä ehtinyt tutkimaa... ...menikö jo nyt ensimmäiset hammaspyörät. Mukana tuli pari muovista hammaratasta varalle, joten niitä ilmeisesti kuluu. Auto kyllä kulkee nopeasti ja ohjaimen 25/50/100% nopeusvalitsin on hyvä lisä. Itse ohjain muuutoin muovinen ja halvan oloinen. Kokonaisuudessaan laatuvaikutelma 50€ markittauton tasoa. - En suosittele.
Asiakaspalvelija Max S. vastasi 16.6.2020:
Moi! Olethan yhteydessä asiakaspalveluun jos tuotteessa on valmistusvika tai ongelma, rattaat kestävät normaalisti huomattavasti pidempään joten kannattaa olla yhteydessä jos tuntuu että ne hajosivat ennenaikaisesti. Rengasmutterit ja muutenkin ruuveja ja muttereita on hyvä tarkastella säännöllisesti, varsinkin rengasmutterit ovat kaikissa RC autoissa sellaiset että ne välillä löystyvät, varsinkin uutena.
Aaro H. 12.9.2020:
Asiallinen auto hintaisekseen, kulkee hyvin myös hiekkakentällä ja vauhtia riittävästi tämän kokoiselle autolle. Akunkesto on kohtuullinen n.15min mutta vara-akun hankintaa hankaloittaa ostovaiheessa akun tietojen puuttuminen, kuten se minkä kokoinen akku autoon soveltuu. Pohjasta vaihdettava akku on kätevä mikäli koria ei jokatapauksessa tarvitsisi irroittaa akun irtikytkemiseksi auton sähköistä. Mukana tuleva laturi on hidas eikä siitä löydy minkäänlaista ilmaisinta latauksen tilalle, joten yöksi laturiin ja seuraavana päivänä pääsee ajamaan. Toimiva kampe kuitenkin ja hintaisekseen vaikuttaa asialliselta nyt ensimmäisen ajokerran perusteella. Lisäakku on hankintalistalla ja parempi laturi.