Tuotteet‪» Ajovalmiit sähköautot (RTR)‪» Axial 1/24 SCX24 2019 Jeep Wrangler JLU CRC Rock Crawler 4WD RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marko N. 28.12.2021
Yleisarvosana
Erittäin viihdyttävä ja laadukkaan oloinen. Yhdellä latauksella iloa pitkään.
Anonyymi 18.9.2021
Yleisarvosana
Toisella ajokerralla moottori lopetti toimintansa. Varamoottoreita ei ole saatavilla. Auto seisonut nyt 2kk hyllyssä "koristeena". Jättäisin ostamatta!!
Anonyymi 9.6.2021
Yleisarvosana
Kul enkel bil som verkar ha helt ok kvalitet
Juha S. 9.4.2021
Yleisarvosana
Innostava laite ja kivaa oli ryömiä sisällä. Tein oikein radankin pojilta jääneen kerrossängyn yläpetille. Vaimokin tykkäsi. Lystiä ei kestänyt kuin muutaman päivän, kun moottori lakkasi yhtäkkiä toimimasta. Palautin auton ja sen hinta hyvitettiin toisesta ostoksesta. Moottori on heikko lenkki.
Jukka K. 12.7.2020
Yleisarvosana
Auton mukana tuleva usb-laturi hajosi käyttöönottopäivänään ja auton moottori noin 15-20 käyttöpäivän jälkeen. Molemmat vaihdettiin takuuseen. Itse auto toimii hienosti ja ajaminen on hauskaa. Niin isälle kuin pojalle. Iskareissa ei ole öljyä ja green slime rasvan lisääminen auttaa vähäksi aikaa vähentäen jousituksen pientä pomppimista. Rasva kuitenkin pääsee hiljalleen ulos eikä sitä kovin usein jaksane lisätä. Hyvät maasto-ominaisuudet ilmankin. Autolla voi myös hyvin ryömiä sisällä. Esim Dublo-legoista saa hyviä ratoja :)
Mikko I. 9.4.2020
Yleisarvosana
Ajettu vasta sisällä, hyvin toimii. Akku kestänyt 1. latauksen jälkeen jo useamman päivän ajot. Ihan eri laatua kuin markettiautot, eikä juuri kalliimpi.
Pekka V. 24.1.2020
Yleisarvosana