Tuotteet‪» Ajovalmiit sähköautot (RTR)‪» Axial 1/24 SCX24 1967 Chevrolet C10 4WD Truck Brushed RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Petri K. 28.1.2022
Yleisarvosana
Tämä on ensimmäinen parempi rc-autoni. Tässä saa paljon vastinetta rahalle. Kori on todella hyvän näköinen, akun kesto on hyvä, ohjattavuus hyvä. Pienen koon ansiosta tällä voi ajaa missä vain. Sohvastakin saa hyvän offroad radan. Täytyy varmaan tilata toinen, että saa itsekin ajovuoron ;)
Priit I. 29.9.2021
Yleisarvosana
Very good truck out of the box, it has a relatively low center of gravity and I would say has the best modulation out of all micro scale crawlers. Dont waste your money on anything else :) (PS: Upgrade ready for a new servo and steering links)
Anonyymi 12.5.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä pakkaus harrastusta aloittelevalle. Autolla pääsee ajamaan heti akun lataamisen jälkeen, sen käyttäminen on selkää ja helppoa ja se toimii lähes moitteitta. Käyttöohjeissa on lista auton kaikista osista varaosanumeroineen ja muutamia osia tulee jopa mukana. Ainoa pieni ongelma on siinä, miten renkaat ottavat koriin kiinni jousituksen ollessa pohjassa. Tästä saa kuitenkin motivaatiota lähteä tuunaamaan autoa itse ja ensimmäisenä työnä viritinkin jousia hieman jäykemmiksi. Suosittelen!
Anonyymi 11.5.2021
Yleisarvosana
Hauskuus aste 10! Muksut ja iskä tykkää ajella ja on kokoisekseen erinomainen kiipijä. Viriosien tarjonta hyvin kattavaa ja saa modattua mieleisekseen, mutta kulkee vakionakin todella hyvin.
Olli P. 7.4.2021
Yleisarvosana
Aivan loistavan hauska pikku crawler. Hyvin toimiva helppokäyttöinen peli niin sisä kuin ulko huvitteluun.
Tomi S. 11.3.2021
Yleisarvosana
Juhani T. 4.3.2021
Yleisarvosana
Ihan loistava ryömijä ja kaikki osat saa vaihdettua tai upgreidata
Anton P. 20.2.2021
Yleisarvosana
Erinomainen laite joka tarjoaa paljon ajamisen iloa! Ensimmäinen RC auto (sitten lapsuuden), myös 4 vuotias jaksoi vähän kiinnostus ajohommista tällä. Toistaiseksi vasta sisällä ajettu, etenee hienosti yli esteiden kokoonsa nähden. Laatu vakuuttaa, koppa on hienosti viimeistelty.
Mikael F. 12.1.2021
Yleisarvosana
-Kokoonsa nähden menee mitä hankalimmista paikoista ylös/alas ja akussa riittää virtaa. -Todella paljon uusia parannusosia saatavilla. -Akkulaturi oli viallinen, mutta vaihtui liikkeessä mutkattomasti hyvän palvelun kera!
Jussi V. 6.1.2021
Yleisarvosana
Suhteellisen kohtalainen.
Mikael R. 19.11.2020
Yleisarvosana
Ostettu 5-vuotis lahjaksi. Rauhallinen ajonopeus, niin nuoremmankin helppo hallita. Menee todella hyvin itse tehdyillä esteradoilla sekä pihalla. Hyvä akunkesto. Suosittelen.
Antti J. 3.10.2020
Yleisarvosana
Ostin 6v pojalle syntymäpäivä lahjaksi. Kestää hyvin nuoremmankin käsittelyä ja on ollut kovassa ajossa. Laturi ei toiminut mutta takuu toimi ja uusi tuli postissa.