Tuotteet‪» Veneet‪» Proboat Stealthwake 23-inch Deep-V Brushed RTR INT PRB08015I‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joonas S. 25.6.2021
Yleisarvosana
Vakioakulla paatti ei kulje juuri mihinkään(hyvä kun jaksaa plaaniin nousta), 2s lipolla ei juurikaan sen kovempaa eikä toimi lipolla kunnolla. Kannattaa ehdottomasti hommata kunnolliset sähköt heti ensimmäisenä. Vastaanotin kannattaa myös vaihtaa vesitiiviiseen tai suojata jotenkin. Peräsin kannattaa myöskin vaihtaa vaikka alumiiniseen jossa ei ole niin paljon välystä (lisäksi vakioperäsin on liian lyhyt[korkeussuunnassa] jos ajaa päivitetyillä sähköillä).
Marko L. 16.6.2021
Yleisarvosana
Mukava leikkikalu lapsille ja lapsenmielisille aikuisille :), Akku saisi kestää pitempään, mutta onneksi on pikalaturi ja kaksi akkua!
Jussi P. 10.6.2021
Yleisarvosana
Muuten hyvä, mutta nuo harjalliset sähköt ei vaan toimi Varsinkaan LiPo akkuja käytettäessä. Moottori Ylikuumenee todella helposti ja vedot loppui siitä parin ajokerran jälkeen. Onneksi löytyi 3000 kv Robitronic harjaton moottori. Sille tilasin nopeuden säätimen kaveriksi. Nyt on hauska vene. Kulkuja tuli mukavasti lisää ja harjattomilla sähköillä ajoaika piteni reilusti. Eli jos tilaat tämän veneen ja meinaat lipo akuilla ajella, niin vahva suositus, että samaan tilaukseet otat kaveriksi tuon Robitronic 3000kv moottori + esc combo (ROBITRONIC RAZER TEN BRUSHLESS COMBO 50A 3652 3000KV). Tuolla päivityksellä täydet 5 tähteä.