Tuotteet‪» Ajovalmiit sähköautot (RTR)‪» Axial 1/10 SCX10 III Jeep JL Wrangler 4WD RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ville R. 23.3.2022
Yleisarvosana
Suoraan laatikosta mahtavan näköinen auto. Vastaa pieniä yksityiskohtia myöden erittäin hyvin oikeaa Jeep Wrangleria. Jäykän oloinen alusta, tukeva kori, toimiva jousitus, paksut linkit antaa laadukkaan vaikutelman. Plussana koritapit ovat alapuolella joten ne ei pilaa ulkonäköä, pienenä miinuksena kori on ehkä hieman vaikeampi kiinnittää paikoilleen. Erittäin hauska ajaa, hiljainen, tuntuu toimivan Suomalaisessa metsämaastossa oikein hyvin. Odotukset olivat kovat kun kyseessä oli kalliimpi ja ensimmäinen crawler. Jeep lunasti odotukset mielestäni erittäin hyvin, joten tämä oli mielestäni erittäin hyvä ostos. Linkki tekemääni Crawling videoon https://youtu.be/Wgiy5UeD6P0
Juha S. 9.4.2021
Yleisarvosana
Hyvä crawleri. Monet asiat kohdallaa ja dig-toiminta on hieno ominaisuus ahtaissa paikoissa. Hidas, mutta minulle se sopii.3s akulla pääsee reippaaseen kävelyvauhtiin. Sunnitteluvirheenä panhardtangon muovinen kiinnitysosa (panhardmount) on hyvin heikko. Katkesi melko kesyssä tilanteessa jokseenkin uutena. Sain uuden osan tilalle. Nyt pitää olla tarkkana, sillä nämä osat ovat myyjältä lopussa. Tilauksessa on kaksi varalle. Oikeasti tuohon pitäisi saada metallinen päivitysosa.