Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö RTR)‪» ARRMA RC 1/10 GRANITE 4X4 V3 MEGA 550 Brushed Monster Truck RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
juha r. vahvistettu ostaja, 1.3.2023
Yleisarvosana
moottori hajosi melkein heti mutta moottori ja slipperipäivityksen jälkeen huoletonta harrastamista
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.2.2023
Yleisarvosana
Krister K. vahvistettu ostaja, 14.1.2023
Yleisarvosana
Moottori ja ohjausservo hajosivat noin viidennen ajokerran jälkeen. Päivitin harjattomaan moottoriin sekä parempaan ohjausservoon ja Hobbyfactory hyvitti erotuksen päivitysosiin joten olen hyvin tyytyväinen heidän palveluunsa.
Aleksi M. vahvistettu ostaja, 4.1.2023
Yleisarvosana
Arto S. vahvistettu ostaja, 4.1.2023
Yleisarvosana
Erinomainen peli ensimmäiseksi RC autoksi lapselle, miksei aikuisellekkin jos ei mitään kokemusta. Kokonsa puolesta menee hyvin monenlaisessakin maastossa. Kestävä kaikin puolin. Ja ainakin kalalogin mukaan varaosia saa todella hyvin, samoin autoon päivityksiä. (sitten kun harjallinen moottori antautuu)
Tero K. vahvistettu ostaja, 31.10.2022
Yleisarvosana
Hauska laite lapselle.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.10.2022
Yleisarvosana
Rikhard M. vahvistettu ostaja, 15.10.2022
Yleisarvosana
Tosi hyvä. Ainoa haittapuoli on että korin sokat on niin tiukat että 9v poikani ei saa niitä irti.
Asiakaspalvelija inf...@...fi 30.1.2023
Moi! Voit käyttää näitä korisokkia jotka ovat helpompia irroittaa: https://hobbyfactory.fi/p40734/arrma-rc-ar390165-body-clip-retainer-1-10-scale-black-4-arac3445
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.9.2022
Yleisarvosana
Heikki S. vahvistettu ostaja, 18.6.2022
Yleisarvosana
Moottori lopetti toiminnan kahden viikon ikäisenä. Laturin ja akun johdoissa ei ole vedonpoistinta joten kestivät 3 viikkoa.
Asiakaspalvelija Niilo L. 7.9.2022
Valitettavasti harjalliset moottorit hajoavat kerrasta riittävän huonon tuurin sattuessa. Kivi moottorin sisällä rikkoo moottorin kertalaakista lähes poikkeuksetta. Tämän välttämiseksi autoihin on myynnissä pölysuojia, jotka vähentävät tällaisen hajoamisen riskiä merkittävästi. Vedonpoistajia tuotteissa ei varsinaisesti tarvita, koska liittimien rungot ovat tarkoituksella sen verran isoja, että niistä voi ottaa kiinni johtoja irrottaessa johdoista vetämisen sijaan.
Otso M. vahvistettu ostaja, 24.5.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.4.2022
Yleisarvosana
Olisi OK laite, kunhan kestäisi. Takapyörät lähtivät jo toisen ajokerran aikana irti. Loctitella kiinnitin uudestaan. Moottori meni reilun tunnin jälkeen. Katsotaan tuleeko muita yllätyksiä vielä. Tämäkö on se RC harrastus sitten...
Asiakaspalvelija Niilo L. 7.9.2022
Ruuvilukitteen käyttö akselinpäissä on suositeltavaa ja vähentää ruuvien löystymisen riskiä, mutta tietysti silti ruuvien tarkistelu ajojen välissä on osa autoille tehtävää perushuoltoa. Hyvin aikaisin hajonneiden moottoreiden kanssa kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos kyseessä sattuisi olemaan takuun piiriin kuuluva valmistusvika.
Juha T. vahvistettu ostaja, 12.4.2022
Yleisarvosana
Sangen huikea vehje, vaikka ahtailla reiteillä ajaessa tuntuu että penkat ovat hetkessä vastassa, niin mahtava kulkupeli, tässä on vaan se, että mitäs jos haluis ukko itelleen oman, ku tää meni pojalle.
Harri H. vahvistettu ostaja, 22.2.2022
Yleisarvosana
Vähän enemmän alkaa olemaan vikoja mutta kova on käyttökin. Yllätti että nyt jo meni etu ja takaperä rattaat sileeks.
Henri V. vahvistettu ostaja, 2.2.2022
Yleisarvosana
Mainio auto aloittelevalle RC-harrastajalle. Auto kestää ajoa myös lumisissa olosuhteissa. Mukaan suosittelen ottamaan Dustyn suojan, jotta moottori, EC ja akkutila pysyy puhtaampana ja auto on helpompi pitää puhtaana (ml. iskunvaimentajat). Hankittu LIPO-paketilla, josta oma arvio (laturi heikkolaatuinen) sivuilla. Harjallinen moottori sanoi sopimuksensa irti viidennellä ajokerralla. Takuuasiat hoitui hienosti... mutta tällä kokemuksella suosittelisin hankintaa harjattomalla moottorilla. Takuuvaihdetusta moottorista (harjallinen) ei vielä kokemuksia keston suhteen. Päivitetty, takuuvaihdettu harjallinen moottorikin meni aika samalla tavalla rikki, joten ehdottomasti harjatonta moottoria suosittelen pakettiin (etenkin LiPo akkujen kanssa). Ohjaimessa 50/75/100% tehon valinta, jolloin aloitteleva kaveri saa alkuun paremmin tuntumaan kurvailuun ja ohjaimeen, kun ei ole heti kaikki teho käytettävissä. 1 tähti pois moottorin hajoamisen vuoksi odotettua nopeammin.
Arto P. vahvistettu ostaja, 29.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.12.2021
Yleisarvosana
Erinomainen ensimmäinen rc-auto 7 ja 10 vuotiaille pojille. Kulkee hienosti lumessa ja ajo-ominaisuudet ovat muutenkin todella hyvät. Akun latausajat ovat pitkiä innokkaille harrastajille, joten tilattiin pikalaturi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.9.2021
Yleisarvosana
Tominut junnun ensiautona hyvin. Moottorin onnistui käräyttämään ja hankittiin miedompi versio tilalle 540/20t kunnes malttaa välillä hiukan jäähdytellä kesäkuumalla. Laadukas vaikutelma kaikin puolin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.9.2021
Yleisarvosana
Sopii hyvin 9v pojalle ainakin!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.8.2021
Yleisarvosana
Ensimmäinen auto, ajaminen on ollut todella hauskaa:) Jämäkkä paketti. Tehoja saa hyvin rajoitettua pienempiä kuskeja varten.. Nopeussäädin kuumeni vähän liian helposti ja se meni viikon ajojen jälkeen vaihtoon,siksi 4 tähteä. Näissäkin kannattaa lukea ohjekirjat ennen revittelyjen aloitusta:)
Kai R. vahvistettu ostaja, 26.7.2021
Yleisarvosana
Toimii niin kuin pitääkin.👍👍
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.6.2021
Yleisarvosana
Kiva peli, harjallinen moottori riittää alkuun ja lapselle. Akun asentaminen vähän työlästä.
Niko K. vahvistettu ostaja, 21.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä auto ainakin harrastelijalle. Helppo käyttää ja ohjeita löytyy sivuilta hyvin. Moottori ei itsellä kestänyt kuin pari ajokertaa, mutta takuu asiat saatiin sovittua ja samalla päivitin harjattomaan, jolloin ajoaika piteni huomattavasti. Osat ollut helppo vaihtaa ja hyvin kestäneet toistaiseksi.
Antero K. vahvistettu ostaja, 23.2.2021
Yleisarvosana
Hyvä ensimmäinen auto lapselle
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.4.2021
Yleisarvosana
Muutama hankaluus käytössä, muttavitse ajaminen sujuu loistavasti ja tuote tuntuu luotettavalta ja kestävältä. Akun kiinnityshihna hieman hankala nakkisormilla kiinnittää.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.4.2021
Yleisarvosana
Aki L. vahvistettu ostaja, 9.4.2021
Yleisarvosana
Hyvä ja laadukas auto, siis ei voi verrata markettiautoihon. Kulkee hyvin myös jäällä nelivedon ansiosta, menee suoraan täydellä teholla. Varaosien saatavuus myös hyvä ja palvelu on erinomaista!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.4.2021
Yleisarvosana
RTR out of box ready to go is an easy way to start RC hobby. I've had a nitro 2WD RC back in 2004 and this is way more fun to drive. Equipped with the 5000mAh LiPo the truck gets enough power to have fun in snow and gravel for first-timers. Also really love the spektrum radio with adjustable power so my 3 year old daughter can drive it too :) Totally would recommend this to newcomers and old newcomers as well! Easy to keep clean, spare part availability and the quality of chassis, and arms etc. are top-level in this price range. Also lots of space for big capacity batterys and easy to upgrade brushless motor and esc, servo upgrades are made easy to do! Im happy with this truck!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.1.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.1.2021
Yleisarvosana
Vesa-Pekka M. vahvistettu ostaja, 12.1.2021
Yleisarvosana
Auto on muuten ihan jämäkkää tekoa, mutta LiPo-akuilla vakiokone ei kauaa kestä varsinkaan pehmeässä maastossa tai lumella ajamista. Alusta toimii suoraan paketista riittävän hyvin ja auto laskeutuu isoistakin hypyistä siististi. Pakettiin kuuluva Spektrumin lähetin selviää perusasioista ja sen kanssa pääsee hommassa hyvin alkuun.
Jarno H. vahvistettu ostaja, 12.1.2021
Yleisarvosana
Tero P. vahvistettu ostaja, 12.1.2021
Yleisarvosana
Henry M. vahvistettu ostaja, 3.1.2021
Yleisarvosana
Ostin auton pojalleni joululahjaksi, mutta pitihän se itsekin testata ja ladata akut ennen paketointia. Kiva laite on. Koira ei tykännyt.
Perttu H. vahvistettu ostaja, 31.12.2020
Yleisarvosana
Heti ajovalmis, kun paketista avattiin!! Hieno auto, joka näkkyy kulkee lumessakin (5cm). Lipopaketilla nopea lataus! Toimituksen nopeudesta ja asiakaspalvelusta 10+
Juho A. vahvistettu ostaja, 30.12.2020
Yleisarvosana
Harri V. vahvistettu ostaja, 29.12.2020
Yleisarvosana
Teemu M. vahvistettu ostaja, 14.10.2020
Yleisarvosana
Ostin auton 5 vuotiaalle pojalleni. Poika tykkää tosi paljon ajaa autolla ja hyvä puoli että auton tehon voi rajoittaa. Täydellä teholla auto kulkee minun mielestäni kovaa. Akun kesto on se noin 15min ajoa. Itsekin ajaisin autolla jos vain poikani antaisi :)
Nimimerkki Juha M 5.6.2021
Hyvä perus auto tuntuu olevan 8 ja 10 vuotiaille lapsille sekä myös iskälle jolla joskus lapsena rc-auto ollut. Meidän piti kyllä vain ensin mennä "potkimaan renkaita" mutta mukaan paketti tarttui (Vaasan myymälästä). Ostettiin samalla kertaa toinenkin isompi akku ja pikalaturi. Ekalla ajo kerralla tehot meni jostain syystä pieneksi mutta sammuttamalla auton ja ohjaimen "vika" hävisi ja taas mentiin.
Nimimerkki Aloittelija 2.9.2020
Moi! Ostin tämän auton ja lisäakun, jos haluat ladata 2akullista päivän aikana kannattaa ostaa nopeampi laturi...😉 paketin laturi on todella hidas... Ekan ajon jälkeen olin ihan pihalla kun oli niin hyvä laite, mutta huomasin että jousista oli tullut pikkiriikkisen öljyä ulos. toisen ajokerran jälkeen en huomannut sitä ongelmaa. Taitaa kuulua asiaan kun on kyseessä upouusi auto. Uskomaton vekotin suosittelen kuitenkin että ostat heti alkuun paremman laturin esim spektrum s150 laturin aijon itse kokeilla sitä alkuperäisen laturin tilalle. Ajoaikaa on mukavasti ja varsinkin kahdella akulla! Asiakaspalvelu on erinomaista en olisi itsekseni löytänyt oikeaa akkua😅