Tuotteet‪» Ajovalmiit sähköautot (RTR)‪» ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joni N. 6.8.2021
Yleisarvosana
Ihan kiva jos aikaa ja rahaa 😂.. Vähän enemmän olisin toivonut kestävyyttä autolta, monesti kerenny yhtä akkua ajaa loppuun kun joku paikka hajalla. Ja parempien päivitettyjen osien saatavuudessa tuntuu olevan hankaluuksia, ainakin tällähetkellä,katsotaan miten tulevaisuudessa.
Petteri L. 14.6.2021
Yleisarvosana
Varaosien saanti kohtuuttoman huonoa
Asiakaspalvelija Max S. 14.6.2021
Moi! Pahoittelut jos olet joutunut odottamaan varaosia. Nyt koronakeväänä varaosien saanti on ollut todella haastavaa koronaviruksen aiheuttaminen toimitusvaikeuksien takia sekä kiinan uuden vuoden takia. Tästä syystä tiettyjen osien kanssa on ollu hetkellisiä toimitusvaikeuksia, jos on kova kiire osien kanssa kannattaa olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun jossa teemme parhaamme että saat auton taas ajoon (meillä on esimerkiksi pari varaosa autoa mistä lainaamme osia jos mahdollista). Olemme varautuneet toimitusvaikeuksiin kasvattamalla varaosa valikoimaa, ja se on nyt vihdoinkin paranunut, esimerkiksi tällä hetkellä meillä on hyllyssä pari pikku osaa lukuunottmatta kaikkia varaosia kyseiseen autoon ja kyseinen 4x4 autosarja on se sarja johon meillä on ylivoimaisesti suurin varaosavarasto eli tässä autosarjassa on parempi varaosasaatavuus kun muissa malleissa joissa toimitusvaikeudet ovat vieläkin pahemmat.
Anonyymi 10.4.2021
Yleisarvosana
Samuli U. 3.3.2021
Yleisarvosana
Hauska laite. Perheen nuorimmat ajelee rajotetuilla tehoilla ja vanhemmat täydellä teholla. Kyllä riittää vauhtia.
Mika H. 26.2.2021
Yleisarvosana
Loistava paketti matalaan hintaan! Toimii hyvin talvella ja kestää hyppimistä.
Joe L. 25.1.2021
Yleisarvosana
Rahalle vastinetta todellakin! Iso 👍
Jussi M. 20.1.2021
Yleisarvosana
Jere T. 5.1.2021
Yleisarvosana
Hyvän tuntuinen hallittava auto. Hyvällä 3S akulla vauhtia riittää mukavasti, kulkee myös kevyessä lumessa.
Anonyymi 7.11.2020
Yleisarvosana
Stepan C. 13.10.2020
Yleisarvosana
Супер ))))