Tuotteet‪» Ajovalmiit sähköautot (RTR)‪» ARRMA RC 1/10 GRANITE 4X4 V3 MEGA LIPO paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Otso M. 24.5.2022
Yleisarvosana
Mekaniikasta kaksi tähteä, kaikin puolin huippu siltä osin. Mutta nopeudensäädin jo toista kertaa sökö, joten hyvä mekaniikka ei paljon ilahduta. Ensimmäinen rikkoutuminen päivän ajon jälkeen, hyvä ettei syttynyt tuleen koko auto. Takuuseen korjattiin hyvin, sitä ei voi ollenkaan moittia. Nyt muutama viikko ajoa ja taas sähköt pimeänä. Lähetän takuuseen. Mutta ei tuosta ajamisen iloa näin saa, valitettavasti. Mekaniikan ja ajo-ominaisuuksien puolesta olisi hyvä auto
Anonyymi 19.4.2022
Yleisarvosana
Ilmeisesti LIPO ja "brushed" moottori ei sitten oikein toimi yhdessä. Ei monta akkua ehditty ajaa ennen kuin moottori sanoi sopimuksensa irti. Moottori ehtii näköjään mennä liian kuumaksi 5000mah Lipo akulla. Nyt odotellaan sitten kommenttejä takuusta ja alle viikon vanha auto on osissa pöydällä odottamassa varaosia. Toisen 8000mah akun Hobbyfactory osasi kuitenkin myydä kun tiedustelin onko 15min ajoa normaalia. En sitten tiedä miten se toimisi näin heikon moottorin kanssa... Ihmettelen kovasti miten voidaan tätä myydä "ready to race" pakettina. Ready to rempata olisi oikea myyntilause. Yli 400€ laitettu rahaa ja reilun tunnin ajoaikaa saatu. Toki on kaupan päälle saanut pari kolme tuntia ruuvata tätä kiinanihmettä. Sehän on hauskaa. En suosittele tätä kenellekään, hyvin pettynyt laatuun.
Harri H. 22.2.2022
Yleisarvosana
Henri V. 2.2.2022
Yleisarvosana
LiPo akku ja laturi edullisesti mukaan pakettiin. Akku laadukas ja kestävä Team Orion 2S 60C Ranger LiPo Battery (7.4V/5000mAh) EC3 ORI14314, mutta pakettiin kuuluva laturi on heikkolaatuinen. Akku 5/5, laturi 2/5 - yhteensä 3/5. Suosittelen toisen laturin hankkimista Spektrum S150 AC/DC Smart Charger 50W -tilalle.
Asiakaspalvelija Max S. 15.2.2022
Moi! S150 laturi on ollut meidän varmatoimisin peruslaturi mitä olemme ikinä myyneet, tämä yli 1000 laturin kokemuksella. Uskaltaisin siis sanoa että jos sinun laturissa on ollut jokin ongelma niin se on menee takuun alaiseen valmistusvirheeseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ongelman kanssa niin koitamme löytää sinulle ratkaisun.
Arto P. 29.1.2022
Yleisarvosana
Petri P. 25.1.2022
Yleisarvosana
Hyvin toimi jo ostaessa. Myöhemmin vaihdettu voimakkaampi harjaton moottori, vaihto onnistui hyvin ja toimii. Muovinen voimansiirto nyt alle vuoden käytön jälkeen vaihdossa kun ei mkestänyt. Vaihto metalliseen. Jonkin verran tarvinnut korjailla, mutta osat ovat löytneet ja helpohko korjata. Kuluja toki kertyy..
Anonyymi 22.1.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 15.9.2021
Yleisarvosana
LIPO paketti hyvällä laturilla ja akulla.
Anonyymi 21.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 23.6.2021
Yleisarvosana
Kiva peli, harjallinen moottori riittää alkuun ja lapselle. Akun asentaminen vähän työlästä. Tosi nopea laturi. Akun johto saattaa irrota laturista turhan helposti.
Anonyymi 16.5.2021
Yleisarvosana
Kiva peli. Loistava asiakaspalvelu 👍
Anonyymi 6.5.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 30.4.2021
Yleisarvosana
Bruno V. 18.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 6.2.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ja helppo auto aloittelijalle! Kulkupuolta riittää ja on yllättävänkin hyvä kulkemaan lumessa. Ehdottomasti tämä LiPo- paketti on hintansa väärti, suosittelen lämpimästi!
Anonyymi 2.2.2021
Yleisarvosana
Matti T. 1.2.2021
Yleisarvosana
Todella hauska auton ensiautoksi juniorille ja mm. tehonsäätö on loistava. Lisää tehoa peliin kokemuksen mukaan. Lipo -paketti on hyvä ratkaisu niin ajoaikaa riittää hyvin ja akun saa ladattua nopeasti täyteen. Suosittelen samalla hankkimaan moottorin suojahupun, niin ei suotta täyty moottori ym. lumella/muulla roskalla. Myös varaosia tuntuu olevan hyvin saatavilla.
Anonyymi 30.1.2021
Yleisarvosana
Loistava valinta, mahtava auto.
Vesa-Pekka M. 12.1.2021
Yleisarvosana
NiMH-akkuja on turha enää tänä päivänä autoihin laittaa, joten tämä paketti on oikea valinta harrastuksen aloittamiseen. Auto on muuten ihan jämäkkää tekoa, mutta LiPo-akuilla vakiokone ei kauaa kestä varsinkaan pehmeässä maastossa tai lumella ajamista. Kun vakiomoottori päästää aikanaan toimintasavunsa pihalle, kannattaa laittaa joku passeli harjaton kombo tilalle ja vauhtiakin tulee lisää.
Jarno H. 12.1.2021
Yleisarvosana
Juhana S. 5.1.2021
Yleisarvosana
Todella kiva auto niin kauan kun toimii. Meiltä kärähti moottori 4. ajokerran jälkeen. Nyt odotetaan vastausta mitä takuu sanoo.
Asiakaspalvelija Max S. 9.1.2021
Moi! Jos moottori hajoaa neljännellä ajokerralla kyseessä on erittäin suurella todennäköisyydellä takuun alainen valmistusvirhe. Olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme homma varmasti ratkeaa!
Terho S. 1.1.2021
Yleisarvosana
Auto on muuten upea mutta ollaan pojan kans nyt jäällä ajeltu niin auto tilttaa parissa minuutissa, kori irti ja on/off kytkintä kääntämällä saa taas hetken ajoaikaa.vielä en ole varma onko vika autossa vai akussa, mutta kaus on jääty vartin ajoajoista vaikka lipoakku.
Asiakaspalvelija Max S. 9.1.2021
Moi! Ajoaika pitäisi helposti olla vartti, yleensä jopa pidempi. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme jos tarvitset apua ajo-ajan kanssa!
harri v. 29.12.2020
Yleisarvosana
Janne V. 29.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä auto ja paketti aloittelevalle. Kulkee riittävästi, mutta saa myös säädettyä helposti 50% ja 75% teholle. Paketissa melkein kaikki mitä tarvitsee. Kannattaa ostaa lisäakku(ja) ja dusty motors suoja.
Markku A. 16.1.2022
Huikea peli. Ostin lippo paketilla. Hyvin kulkee. Ajoaikaa vähintään se vartti. Rauhallisesti ajaessa yli puoli tuntia. Vähän ihmeellisesti akun puolivälissä rupee pakki temppuilee. Pitää monta kertaa välillä kokeilla. Kun akku lopulta loppuu kulkee enää ryömimällä ja pysähtyy. Jää inisemään. Mutta täydellä akulla toimii tosi hyvin. Alussa tyttö ajoi puoli teholla. Nyt nostin jo 75 % tehon. Itsellekkin 75% teho riittää epätasaisella alustalla. Sitten täysillä kun tilanne sen sallii. Neliveto on tosi näppärä kun voi ajaa vuodenympäri. Pientä välystä vähän joka nivelessä,mutta ei se ajoa haittaa.Tosi hieno peli. Vauhtia riittää ajoominaisuuksien suhteen hyvin. Harjattomalla moottorilla ja välitystä muuttamalla saa tarvittaessa kulkemaan nopeammin. Voittaa marketti pelit mennen tullen. Hintakin on tietysti aivan eri. Suosittelen Dusty motorssia käyttämään. Näin talvella auto muuten aivan täynnä lunta. Huippu peli
Nimimerkki Veke 4.3.2021
Erinomainen valinta ensiautoksi. Nopeus on hyvä, kun on myös helposti säädettävissä. Kestävä rakenne. Lipo akuilla varustettu malli on ehdoton valinta ja hinta-eron arvoinoinen. Suosittelen.
Mikael V. 6.1.2021
Hauska auto ensiautoksi. Kulkee kovaa ja menee lumessa hyvin. Ainut miinus että harjallinen moottori kesti 5 ajokertaa. Hobbyfactoryn kanssa saatiin takuuasia nopeasti hoidettua ja samalla päivitettiin moottori harjattomaan. Suosittelen kuitenkin ostamaan suoraan harjattoman version.