Tuotteet» Ajovalmiit sähköautot (RTR)» ARRMA RC 1/10 GRANITE 4X4 V3 MEGA LIPO paketti»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Bruno V. 18.2.2021:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 6.2.2021:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä ja helppo auto aloittelijalle! Kulkupuolta riittää ja on yllättävänkin hyvä kulkemaan lumessa. Ehdottomasti tämä LiPo- paketti on hintansa väärti, suosittelen lämpimästi!
Anonyymi 2.2.2021:
Yleisarvosana
Matti T. kirjoitti 1.2.2021:
Yleisarvosana
Todella hauska auton ensiautoksi juniorille ja mm. tehonsäätö on loistava. Lisää tehoa peliin kokemuksen mukaan. Lipo -paketti on hyvä ratkaisu niin ajoaikaa riittää hyvin ja akun saa ladattua nopeasti täyteen. Suosittelen samalla hankkimaan moottorin suojahupun, niin ei suotta täyty moottori ym. lumella/muulla roskalla. Myös varaosia tuntuu olevan hyvin saatavilla.
Anonyymi kirjoitti 30.1.2021:
Yleisarvosana
Loistava valinta, mahtava auto.
Vesa-Pekka M. kirjoitti 12.1.2021:
Yleisarvosana
NiMH-akkuja on turha enää tänä päivänä autoihin laittaa, joten tämä paketti on oikea valinta harrastuksen aloittamiseen. Auto on muuten ihan jämäkkää tekoa, mutta LiPo-akuilla vakiokone ei kauaa kestä varsinkaan pehmeässä maastossa tai lumella ajamista. Kun vakiomoottori päästää aikanaan toimintasavunsa pihalle, kannattaa laittaa joku passeli harjaton kombo tilalle ja vauhtiakin tulee lisää.
Jarno H. 12.1.2021:
Yleisarvosana
Juhana S. kirjoitti 5.1.2021:
Yleisarvosana
Todella kiva auto niin kauan kun toimii. Meiltä kärähti moottori 4. ajokerran jälkeen. Nyt odotetaan vastausta mitä takuu sanoo.
Asiakaspalvelija Max S. vastasi 9.1.2021:
Moi! Jos moottori hajoaa neljännellä ajokerralla kyseessä on erittäin suurella todennäköisyydellä takuun alainen valmistusvirhe. Olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme homma varmasti ratkeaa!
Terho S. kirjoitti 1.1.2021:
Yleisarvosana
Auto on muuten upea mutta ollaan pojan kans nyt jäällä ajeltu niin auto tilttaa parissa minuutissa, kori irti ja on/off kytkintä kääntämällä saa taas hetken ajoaikaa.vielä en ole varma onko vika autossa vai akussa, mutta kaus on jääty vartin ajoajoista vaikka lipoakku.
Asiakaspalvelija Max S. vastasi 9.1.2021:
Moi! Ajoaika pitäisi helposti olla vartti, yleensä jopa pidempi. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme jos tarvitset apua ajo-ajan kanssa!
harri v. 29.12.2020:
Yleisarvosana
Janne V. kirjoitti 29.12.2020:
Yleisarvosana
Hyvä auto ja paketti aloittelevalle. Kulkee riittävästi, mutta saa myös säädettyä helposti 50% ja 75% teholle. Paketissa melkein kaikki mitä tarvitsee. Kannattaa ostaa lisäakku(ja) ja dusty motors suoja.
Nimimerkki Veke kirjoitti 4.3.2021:
Erinomainen valinta ensiautoksi. Nopeus on hyvä, kun on myös helposti säädettävissä. Kestävä rakenne. Lipo akuilla varustettu malli on ehdoton valinta ja hinta-eron arvoinoinen. Suosittelen.
Mikael V. kirjoitti 6.1.2021:
Hauska auto ensiautoksi. Kulkee kovaa ja menee lumessa hyvin. Ainut miinus että harjallinen moottori kesti 5 ajokertaa. Hobbyfactoryn kanssa saatiin takuuasia nopeasti hoidettua ja samalla päivitettiin moottori harjattomaan. Suosittelen kuitenkin ostamaan suoraan harjattoman version.