Tuotteet‪» Ajovalmiit sähköautot (RTR)‪» ARRMA RC GRANITE 4X4 3S BLX MT 3s LiPo paketti‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Antti N. 22.3.2022
Yleisarvosana
robert h. 13.1.2022
Yleisarvosana
Kari O. 22.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 4.5.2021
Yleisarvosana
Voimaa on todella hyvin ja hauska peli ajella ja kannattaa rajoittaa tehoo alussa senkin takia että oppii tuntemaan auton käytöstä sillä ajettava pohja muuttaa luonnetta hurjasti: nurmikko,hiekka,asvaltti. Helppo auto huoltaa ja puhdistaa ja voin suositella kaikille alasta tykkääville
Ari-pekka K. 28.4.2021
Yleisarvosana
Paketissa tuli kaikki mitä oli sovittu. Mitään ei puuttunut Hyvä!!
Mikko K. 10.2.2021
Yleisarvosana
Tapani N. 10.1.2021
Yleisarvosana
Hyvä setti aloittaa, pääsee heti ajelemaan. Autossa on piilovalikon kautta nopeudenrajoitin, joten soveltuu aloittelijoille sillä poikkeuksella, että peruutusnopeutta ei saa ilmeisesti rajoitettua (?). Tehoja on myös vaativaankin ajoon riittävästi. Ensimmäiset ajot vedettiin kuuraisella nurmikolla, ja siinäkin auto tuntui lähtevän tehojen puolesta lähes tasamaalta lentoon. Rakenne on onneksi sen verran kestävä, että pöpelikköön ajosta ja lyhtypylvääseen törmäyksestä ei ole tullut toistaiseksi vaurioita. Tukivarret, ohjaus ja jousitus ovat tehoihin nähden ehkä vähän levottomat. Käyttäytymistä sai parannettua ottamalla jousista kiristyssimmit pois.
Kimmo R. 20.10.2020
Yleisarvosana
Täydellinen paketti harrastuksen aloittamiseen. Kestää rajumpaakin ajoa ja tehonsäätö ohjaimesta erittäin hyödyllinen, voimaa nimittäin on.
lii...@...om 19.2.2022
Ihan hyvä auto ja tehoja riittää kyllä
Nimimerkki Peksi 20.3.2021
Todella hyvä auto. Pojalle ostin ja pakko oli sitten hommata itsellekkin. Tehoa on varmasti riittävästi. Tehon säätö ohjaimesta hyvä varuste nuoremmille ja ehkä jopa aikuisillekin.