Tuotteet‪» Ajovalmiit sähköautot (RTR)‪» Absima Power 1/14 High-Speed Truggy RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Valtteri L. 11.5.2022
Yleisarvosana
Kaksi kyseistä autoa ostettu, kummastakin hajonnut peräpään differential set noin 3-4h ajon jälkeen. Lisäksi uudempi kärvähti samoilla ajotunneilla, ei liiku ja haisee palaneelle.
Antti E. 4.5.2022
Yleisarvosana
Kaksi autoa hankin pojille joululahjaksi. Toisesta kärähti moottori noin 10 ajokerran jälkeen. Takuuasiat hoituivat hienosti ja uusi motti toimitettiin hobbyfactorylta postissa. Kolvasin johdot kiinni ja toimii taas kuin uusi. Hintaansa nähden erittäin hyvä ostos aloitteleville rc-autoilijoille.
Leo R. 20.2.2022
Yleisarvosana
Loisto-ostos. Pesee markettivehkeet 100-0. Ostin tämän itselle päästäkseni ajelemaan pojan kanssa. Pojan joululahjaksi saama (marketti)auto osoittautui heikkolaatuiseksi ja hajosi. Kävi sitten niin, että luovutin tämän auton pojalle ja tilasin sitten itselle 1/10 koon Buggyn, että yhteiset ajot jatkuu :) Kauko-ohjaimen tehonsäätö on näppärä. Saa säädettyä tehot sopivaksi perheen pienemmille ja sisällä ajeluun. Hauska kulkine ja hyvin on kestänyt törmäyksiä ja hyppyjä.
Jari H. 7.1.2022
Yleisarvosana
Eipä ollut kovin lujatekoinen, ensimmäistä kertaa ulkona nollakelissä hajosi jo tasauspyörästö.
Asiakaspalvelija Max S. 7.1.2022
Moi! Tasauspyörästö kestää normaalisti huomattavasti pidempään kun yksi akullinen, joten jos teillä on hajonnut normaalissa ajossa tasauspyörästö ekalla ajokerralla niin kyseessä saattaa olla takuun alainen valmistusvika, ja silloin kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme.
Pasi H. 1.1.2022
Yleisarvosana
Positiivinen yllätys oli helppo ajettavuus ja vauhtiakin on aloittelijalle vähintäänkin riittävästi. Pesee "markettien Nikko" ajokit mennen tullen. Ehdottomasti hintansa arvoinen hankinta!
Niko S. 31.12.2021
Yleisarvosana
Tilasin tämän 4-vuotiaalle pojalle, koska en halunnut markettirojua. Hieman arvelutti tuo suurehko nopeus tuon ikäiselle, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole ollut isompia ongelmia. Sisällä saa tehoja rajoitettua ja enempi ajeltu lumella ulkona. Hyvin kulkee, kaikki pelaa hienosti! Eikä kopan sisään pakkautunut lumikaan ole haitannut. Suosittelen.
Aino H. 31.12.2021
Yleisarvosana
No nyt on kunnon autot!! Nauttii niin lapset kuin aikuisetkin, älyttömän kovaa menevät ja kestävän oloisia, hyvä ostos.
Antti R. 27.12.2021
Yleisarvosana
Janne K. 30.9.2021
Yleisarvosana
Hintaisekseen todella hauska laite :)