Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö RTR)‪» Absima Power 1/14 High-Speed Truggy RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.3.2023
Yleisarvosana
mikko h. vahvistettu ostaja, 7.2.2023
Yleisarvosana
Erinomainen vastine rahalle. Huippunopeutta säätämällä alussa saa ajosta mukavamman lapsellekin. Ajettu ulkona lumessa ja märällä, ei mitään ongelmia. Monitoimiöljyä ohjeen mukaan ja ajo jälkeen putsaus. Ainoa pieni heikkous on ohjaimen ratin pehmike, liukuu pois paikaltaan helposti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.1.2023
Yleisarvosana
Hyvä hintalaatusuhde!
Paavo M. vahvistettu ostaja, 22.1.2023
Yleisarvosana
Huippu laite, tehonsäädöllä tuolla ajelee mukavasti 8v juniori ja itselle voi sitten laittaa lisää tehoja helposti. Putsaaminen toki ottaa aikansa että saa lumet/jäät suihkittua pois paineilmalla, mutta se oli tiedossa. Hinta-laatusuhteeltaan 🌲/5!
Asiakaspalvelija inf...@...fi 30.1.2023
Kiitos palautteesta. Putsaamista saa halutessaan vielä helpotettua suojapussilla: https://hobbyfactory.fi/p60879/dusty-motors-traxxas-1-16-scale-models-absima-1-14-scale-models-protection-cover
Anonyymi vahvistettu ostaja, 18.1.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.1.2023
Yleisarvosana
Good quality! My son was very happy! Powerful motor for winter driving too.
Antero S. vahvistettu ostaja, 10.1.2023
Yleisarvosana
Oikein riittävä tykki 6. vuotiaalle. Hienosti sutii ja hyppii. Vauhti riittää varmasti vielä vuosiksi. Hyvä harjoitteluun kun maksiminopeutta voi säätä suoraan ohjaimesta.
Jukka K. vahvistettu ostaja, 5.1.2023
Yleisarvosana
Auto toimii hyvin, juuriniinkuin pitääkin. Saamassani paketissa auto oli irti nippusiteistään ja lähettimen ohjauspyörä irti ohjaimesta, sekä ohjauspyörän kiinnitysruuvi puuttui kokonaan. Pieni pettymys nuorelle harrastuksen aloittajalle.
Asiakaspalvelija Max S. 9.1.2023
Moi! Ei pitäisi ruuveja puuttua eikä nippusiteet olla irti. Olethan yhteydessä meidän asiakaspalveluun jos jotain puuttuu/on ongelmia niin hoidetaan homma kuntoon.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.1.2023
Yleisarvosana
Hyvä ja toimiva auto. Tehon säätö kätevä pientä lasta varten. Ja autolla voi ajella hyvin myös sisällä kun säätää nopeuden pienemmäksi. Akkukin kestää pienellä nopeudella ajoa todella kauan. Todella paljon parempi kuin mikään marketin leluosastilta ostettu laite, suosittelen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.1.2023
Yleisarvosana
Voittaa markettiautot mennen tullen. 11 v poika on erittäin tyytyväinen vaikka auto oli tosiaan ihan perus, eikä kalliimmasta päästä
Niina M. vahvistettu ostaja, 31.12.2022
Yleisarvosana
Hauska peli. 6-vuotiaalle hommattu ensiautoksi. Ajettu talvella ulkona ja hyvin toimii. Tehonsäätö on huippu, saa alkuun harjoitella vähän rauhallisemmin. Koria kiinni pitävät pinnit irtoaa herkästi eli kannattaa päivittää vähän tukevampiin. Lisäksi naarmuttavat koria, kun päät on niin ohuet ja terävät ja tulevat korin pintaan kiinni. Lunta on aika työläs kuivata pois kaikista kolosista eli kannattaa harkita suojapussia. Siitä meillä ei ole vielä kokemusta, mutta kuvauksen perusteella vaikuttaa toimivalta. Akkujen laturista toinen - navan jousi painuu kiinni eli sitä pitää aina vääntää enemmän auki, että akku saa kunnolla kosketuksen molempiin napoihin ja alkaa latautumaan.
Matti W. vahvistettu ostaja, 30.12.2022
Yleisarvosana
Oikein hyvä paketti. Vauhtia ja vääntöä riittää.
Antti O. vahvistettu ostaja, 27.12.2022
Yleisarvosana
9-vuotiaalle ostettu joululahjaksi. Nyt ajettu 4 päivän aikana pikkupakkasilla jo toistakymmentä kertaa ja poika on joka kerta yhtä hymyä. Auto on hintaansa nähden aivan loistava. Menohaluja riittää ja auto kestänyt toistaiseksi hyvin. -10'C pakkasella akut kestivät noin 20 minuutin yhtämittaisen ajon ja lämpötilan ollessa lähempänä nollaa, ajettiin melkein 40 minuuttia. Laadullisesti auto vaikuttaa kädessä hyvälle. Ohjain on halvemman oloinen, mutta toimii kuitenkin varsin hyvin. Ohjaimen ratin kumi ei vain tunnu pysyvän paikalla. No, helpo homma fiksata. Tätä autoa voi huoletta suositella kaikille RC autoilusta kiinnostuneille ensimmäiseksi autoksi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.12.2022
Yleisarvosana
Hintaisekseen todella hyvä. Tehoa kivasti, ohjattavuus hyvä. Näillä on lapsien hyvä opetella ajamaan, ja kyllä hauska on isänkin kokeilla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.12.2022
Yleisarvosana
Pojat innokkaita ajamaan upeilla autoilla. Hinta sopeva. Tyylikäs R/C auto jossa vauhtia piisaa.
тимур Ш. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.10.2022
Yleisarvosana
Aivan super auto
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.7.2022
Yleisarvosana
Valtteri L. vahvistettu ostaja, 11.5.2022
Yleisarvosana
Kaksi kyseistä autoa ostettu, kummastakin hajonnut peräpään differential set noin 3-4h ajon jälkeen. Lisäksi uudempi kärvähti samoilla ajotunneilla, ei liiku ja haisee palaneelle.
Asiakaspalvelija Niilo L. 7.9.2022
Autojen voimansiirrot ovat toisinaan kovilla, kun tehoa on näin paljon näin pienessä autossa. Etenkin täyskaasulla tai täydellä jarrulla hypystä alas tuleminen saattaa syödä rattaita hyvinkin nopeasti. Samoin pakilta suoraan kaasulle siirtyminen auton yhä liikkuessa taaksepäin. Näin pian hajonneiden elektroniikkakomponenttien kohdalla kannattaa aina ehdottomasti olla yhteydessä asiakaspalveluumme.
Antti E. vahvistettu ostaja, 4.5.2022
Yleisarvosana
Kaksi autoa hankin pojille joululahjaksi. Toisesta kärähti moottori noin 10 ajokerran jälkeen. Takuuasiat hoituivat hienosti ja uusi motti toimitettiin hobbyfactorylta postissa. Kolvasin johdot kiinni ja toimii taas kuin uusi. Hintaansa nähden erittäin hyvä ostos aloitteleville rc-autoilijoille.
Leo R. vahvistettu ostaja, 20.2.2022
Yleisarvosana
Loisto-ostos. Pesee markettivehkeet 100-0. Ostin tämän itselle päästäkseni ajelemaan pojan kanssa. Pojan joululahjaksi saama (marketti)auto osoittautui heikkolaatuiseksi ja hajosi. Kävi sitten niin, että luovutin tämän auton pojalle ja tilasin sitten itselle 1/10 koon Buggyn, että yhteiset ajot jatkuu :) Kauko-ohjaimen tehonsäätö on näppärä. Saa säädettyä tehot sopivaksi perheen pienemmille ja sisällä ajeluun. Hauska kulkine ja hyvin on kestänyt törmäyksiä ja hyppyjä.
Jari H. vahvistettu ostaja, 7.1.2022
Yleisarvosana
Eipä ollut kovin lujatekoinen, ensimmäistä kertaa ulkona nollakelissä hajosi jo tasauspyörästö.
Asiakaspalvelija Max S. 7.1.2022
Moi! Tasauspyörästö kestää normaalisti huomattavasti pidempään kun yksi akullinen, joten jos teillä on hajonnut normaalissa ajossa tasauspyörästö ekalla ajokerralla niin kyseessä saattaa olla takuun alainen valmistusvika, ja silloin kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme.
Pasi H. vahvistettu ostaja, 1.1.2022
Yleisarvosana
Positiivinen yllätys oli helppo ajettavuus ja vauhtiakin on aloittelijalle vähintäänkin riittävästi. Pesee "markettien Nikko" ajokit mennen tullen. Ehdottomasti hintansa arvoinen hankinta!
Niko S. vahvistettu ostaja, 31.12.2021
Yleisarvosana
Tilasin tämän 4-vuotiaalle pojalle, koska en halunnut markettirojua. Hieman arvelutti tuo suurehko nopeus tuon ikäiselle, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole ollut isompia ongelmia. Sisällä saa tehoja rajoitettua ja enempi ajeltu lumella ulkona. Hyvin kulkee, kaikki pelaa hienosti! Eikä kopan sisään pakkautunut lumikaan ole haitannut. Suosittelen.
Aino H. vahvistettu ostaja, 31.12.2021
Yleisarvosana
No nyt on kunnon autot!! Nauttii niin lapset kuin aikuisetkin, älyttömän kovaa menevät ja kestävän oloisia, hyvä ostos.
Antti R. vahvistettu ostaja, 27.12.2021
Yleisarvosana
Janne K. vahvistettu ostaja, 30.9.2021
Yleisarvosana
Hintaisekseen todella hauska laite :)