Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö RTR)‪» Absima Racing 1/14 High-Speed Truck RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.5.2023
Yleisarvosana
Antti P. vahvistettu ostaja, 19.5.2023
Yleisarvosana
Helppo myös lapsen käsitellä, mutta noin 3 tunnin ajon jälkeen kärähti ajomoottori, joten laatu hieman heikko.
Asiakaspalvelija Max S. 31.5.2023
Moi! Ole yhteydessä asiakaspalveluun niin saadaan auto taas ajoon :)
Tuomas S. vahvistettu ostaja, 11.5.2023
Yleisarvosana
Auto on ollut hintansa väärtti eikä ole huonoa sanottavaa. Hintaisekseen hyvä peli ja aivan toista luokkaa marketti-autoihin verrattuna.
Raimo L. vahvistettu ostaja, 10.5.2023
Yleisarvosana
Mikko M. vahvistettu ostaja, 9.5.2023
Yleisarvosana
Ostin pojalleni 5-v. syntymäpäivä lahjaksi vaikka vähän huoletti pysyykö noin kova rassi niin nuoren näpeissä mutta kaasutrimmin kanssa saatiin loiva lähtö ja puolen tunnin ajon jälkeen sai trimmiäkin jo löysätä. Donitsien pyörityskin oli helppoa ja meno näytti niin hauskalta että isäkin taitaa tilata oman auton.
Mika S. vahvistettu ostaja, 7.5.2023
Yleisarvosana
Mahtava ensiauto lapselle.
Christer N. vahvistettu ostaja, 4.5.2023
Yleisarvosana
Roni J. vahvistettu ostaja, 13.4.2023
Yleisarvosana
Auto on hyvä vaihtoehto aloitteleville kuskeille. Auto toimii niinkuin pitää, kun muistaa öljytä liikkuvat osat. Menee hyvin sisällä, ulkona lumessa, mudassa, asfaltilla ja hiekassa Ohjattavuus on hyvä, samoin kiihtyvyys ja nopeus Ainoa huonopuoli mikä on tullut esille on jarrutus teho on heikohko. Lisäakut kannattaa ostaa samalla niin ei ajo pääty kesken.
ILIAS K. vahvistettu ostaja, 12.4.2023
Yleisarvosana
Hintalaatu suhde täys 10! Aivan mahtava peli pikkumiehelle ja isille. Nopeuden säätö auttaa hallitsemaan autoa. Ehdotan muutama akkupari ja moottorisuojan, varsinkin nyt kun kuraa ja lunta vielä pihasta löytyy.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.4.2023
Yleisarvosana
Tosi hyvä auto myös talviajossa. Yhden tähden otan pois kun pari kertaa olen joutunut rikkoutuneita osia vaihtamaan. Tämä lienee kuitenkin normaalia kun ajo on ollut kovaa ja paljon törmäilyä.
Timo P. vahvistettu ostaja, 30.3.2023
Yleisarvosana
Yhden ajokerran jälkeen todella positiiviset. Kiva harrastus-auto näille vuosille, lapsuusajan tunnelmat tulivat mieleen. Hyvä peli!
Juha H. vahvistettu ostaja, 17.3.2023
Yleisarvosana
Ostin 5v pojalle. Heti uutena toisen latauskerran jälkeen auton akkukotelosta peltiset ns.jouset väsyivät, eikä autolla voinut ajaa kuin pätkimällä. Tutkin asiaa ja molemmat olivat taitoksen kohtaa juuresta murtuneet, eikä ottanut täyttä kontaktia. Vaihdoin perinteiset kierrejouset peltisten lipareiden tilalle. Sen jälkeen ajettu toistakymmentä tuntia sisällä/ ulkona eikä ole mitään pahaa sanottavaa autosta. Päinvastoin! Hankintahintaan nähden hupia on piisannut kerrakseen. Kop-kop puuta koputtaen 😅 Helposta ja yksinkertaisesta nopeudensäädöstä myös iso-plussa. Varjopuolena on lajiin hurahtaminen, kuten meille kävi ja monenlaisia autoja on alkanut kertyä nurkkiin.
Asiakaspalvelija Max S. 21.3.2023
Kiva että auto on toiminut! Jos akku jousi hajoaa herkästi uutena kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun jolloin se voi olla takuun alainen asia :)
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.3.2023
Yleisarvosana
Muksulle, ja ehkä vähän myös ”kustantajallekin”, äärimmäisen hauska eka oikea rc-auto. Suosittelen!!
Antti T. vahvistettu ostaja, 22.2.2023
Yleisarvosana
Hauska vekotin. 7v pojalle ostin nyt ekan kunnon auton ja pesee kyllä markettivehkeet ihan 100/0. Tosi helppo ajettava pojallekin. Vähän pienihän tuon mittakaavan auto on mutta yllättävön hienosti menee silti lumellakin. Yksi korin kiinnitysokka ehti jo ajossa kadota mutta eipä tuokaan menoa haittaa.
Samuli S. vahvistettu ostaja, 8.2.2023
Yleisarvosana
Ensimmäinen ajo oli hämmästyttävän hyvä. Ylitti kaikki odotukset, vaikka olin kuullut puheita, että tämä on parempi mitä prisman hyllyn vehkeet. Voimaa on pienessä paketissa mielestäni vähintään riittävästi. Menee maastossa, kuin maastossa. Lapsi on ainakin erittäin tyytyväinen sillä ajoa on päivittäisellä tasolla. Akku kestää meidän ajossa mielestäni riittävän hyvin, koska mukula kyselee ennen loppumista, että "voidaanko tehdä jo jotain muuta" yleensä. Muutama miinus löytyi myös. 1. Ohjaus vetää melkopaljon vasemmalle, mutta onneksi ohjaimen trimmi riittää vielä, mutta jos vetää vielä enemmän niin sitten loppuu trimmi kesken. 2. oikea takapyörä oli veltomman tuntuinen mitä muut renkaat. Koitin kiristää ja tuli sattumalta huomattua, että tästä puuttuu kokonaan pyörän laakeri ilmeisesti ja siksi on väljä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.2.2023
Yleisarvosana
Hinta/laatu suhde vähintäänkin kohdallaan. Auto toimii hienosta. Tehonsäätö on iso plussa, kun autoa käsittelee 5vuotias aloitteleva rc-harrastaja. Ainoa miinus oli, kun ohjausvarsi murtui jo toisen käyttökerran jälkeen, mutta hobbyfactory lähetti uuden osan takuuna ja siitä iso plussa heille.
Jukka M. vahvistettu ostaja, 31.1.2023
Yleisarvosana
On kyllä mukava peli, lapsi tykkää ajella ja kun samalla tilasin toiset akut ei tarvitse heti olla lopettamassakaan ajamista.
Jani T. vahvistettu ostaja, 29.1.2023
Yleisarvosana
Laatupeli. Hyvin varaosia saatavilla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.1.2023
Yleisarvosana
Loistava pihalelu. Odottelen innolla lastenlasten reaktiota ja tulevaa kisaa. Toivottavasti varaosahuolto pelaa sillä pienemmät eivät välttämättä hallitse ohjausta kun auto tulee nopeasti kohti. Onneksi autotallin kivijalka on kestävää betonia.
Aleksi J. vahvistettu ostaja, 21.1.2023
Yleisarvosana
Ylitti odotukset! Ihan eri luokassa lapsuuden Nikkon kanssa. Hintaansa nähden vahva suositus!
Olli K. vahvistettu ostaja, 24.12.2022
Yleisarvosana
Pojalle joululahjaksi ostettu auto hajosi ensimmäisellä ajokerralla. Talvisella pihatiellä ajo loppui kipinöintiin ja savuun. Tätä mainostetaan kuitenkin kosteuden kestävänä ja videoita on jossa ajetaan myös talvella. Tarkastelun jälkeen näyttäisi siltä että savun haju tulee Receiver/esc unit:sta. Täytyy alkaa selvittämään saadaanko takuuseen varaosia tilaukseen. Auto vaikuttaa muuten ihan laadukkaalta ja tehoa piisaa mukavasti. Edit. Takuu toimi hyvin ja auto tuli kuntoon.
Asiakaspalvelija Max S. 9.1.2023
Moi! Auto on kyllä kosteuden kestävä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos auton kanssa on onglema, toi kuullostaa siltä että voisi olla takuun alainen valmistusvika.
Ville M. vahvistettu ostaja, 17.1.2023
Yleisarvosana
Täydellinen. Muksun sanoja lainatakseni, paljon parempi kuin edelliset marketti autoni. Lisäakut & lisä korikiinnikkeet kannattaa tilata samalla.
Jani K. vahvistettu ostaja, 17.1.2023
Yleisarvosana
Erinomainen hinta-ominaisuussuhde. Laatupoikkeamia tässä hintaluokassa saattaa tulla. Meillä antautui yksi akku (neljästä) muutaman käyttökerran jälkeen, mutta takuu toimi esimerkillisesti. Tehonsäätö on kätevä ja tehoskaalasta löytyy sopiva asetus sisälle, ulos, 4-vuotiaalle ja 44-vuotiaalle. Lisäetuna puskurissa on paikat kahdelle 5mm ledille ja (G3) escissä on vapaa liitin valoille.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.1.2023
Yleisarvosana
Hyvä ensiauto, ohjaimesta saa säädettyä tehoa
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.1.2023
Yleisarvosana
Uskomattoman laadukas 4wd auto tähän hintaan. Akulla ajaa yllättävän pitkään. Aloittelialle teho kyllä riittää mainiosti. Suosittelen.
tuomo k. vahvistettu ostaja, 6.1.2023
Yleisarvosana
Erittäin hyvä laite. Hinnassa markettiautoihin verrattuna muutaman kympin ero, laadussa ja tehoissa ero aivan älytön. Vahva suositus!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.1.2023
Yleisarvosana
Kimmo K. vahvistettu ostaja, 6.1.2023
Yleisarvosana
Hieno laite. Joulupukki toi 6v pojalle ja Isikin saa välillä kokeilla.Voiman säätö kätevästi ohjaimesta. Kulkua on riittävästi ja ehjänä on säilynyt. Hinta-laatu suhde hyvä. Markettivehkeisiin ero kuin yöllä ja päivällä.
Pekka R. vahvistettu ostaja, 4.1.2023
Yleisarvosana
Voimaa ja vauhtia riittää. Olisi tullut 5 tähteä mutta toisella ajokerralla kärähtänyt ESC/receiver yksikkö tiputtaa yhden pois. Maanantai päivän komponentti. Positiivista oli nopea takuu korjaus. Suosittelen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.1.2023
Yleisarvosana
Really great car for it's price! Only a bit more expensive than commercial toys, but all parts should be exchangeable.
Matti R. vahvistettu ostaja, 3.1.2023
Yleisarvosana
Tässä hintaluokassa kyllä aivan loistava kampe. Sopii hyvin lapselle ekaksi autoksi millä harjotella.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.1.2023
Yleisarvosana
Sami M. vahvistettu ostaja, 1.1.2023
Yleisarvosana
Todella hyvä vehje! 6 vuotiaalle pojalle ensinmäinen RC. Tehon säätö on todella hyvä varsinkin alussa. Ja sitä tehoa riittää pienille ja isoillekin riittävästi!
Niina M. vahvistettu ostaja, 31.12.2022
Yleisarvosana
Hauska peli. 9-vuotiaalle hommattu ensiautoksi. Ajettu talvella ulkona ja hyvin toimii. Tehonsäätö on huippu, saa alkuun harjoitella vähän rauhallisemmin. Koria kiinni pitävät pinnit irtoaa herkästi eli kannattaa päivittää vähän tukevampiin. Lisäksi lunta on aika työläs kuivata pois kaikista kolosista eli kannattaa harkita suojapussia. Siitä meillä ei ole vielä kokemusta, mutta kuvauksen perusteella vaikuttaa toimivalta.
Esa N. vahvistettu ostaja, 30.12.2022
Yleisarvosana
Ainoastaan toinen akku ei toiminut, mutta uudet akut ovat jo tulleet, eli kiitokset nopeasta toimituksesta
Susanna K. vahvistettu ostaja, 27.12.2022
Yleisarvosana
Ihan huippu. Voittaa kalliimmat marketti autot helposti. Niin tykkää isompi ja pienempi.
Raimo L. vahvistettu ostaja, 24.12.2022
Yleisarvosana
No ei ollut oikein kestävä eka ajo kerralla meni tukivarren kiinnike poikki eli heti pitää tilata varaosia joita toivottavasti on saatavissa.
Asiakaspalvelija inf...@...fi 30.1.2023
Varaosia on saatavilla autoon ja se kestää kyllä normaalisti todella hyvin pieniä törmäyksiä. Olethan yhteydessä meidän asiakaspalveluun jos tarvitset apua auton korjauksen kanssa.
Dian P. vahvistettu ostaja, 17.12.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.12.2022
Yleisarvosana
Ostettiin pojille molemmille omat, ensikokemukset tosi hyvät. Hintaisekseen yllättävän täsmällinen ohjaus sekä kaasu, ja tehonsäädöllä saa soveltumaan myös ensikertalaiselle kuskille. Tehoa riittävästi että pystyy viemään nätissä luisussa.
Pekka Juhani M. vahvistettu ostaja, 14.12.2022
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen tuote. Teho oli positiivinen yllätys.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.12.2022
Yleisarvosana
Auto aivan upea. Nopeutta riittää ja auto kiitää. Hinta Passeli.
Mikko V. vahvistettu ostaja, 24.11.2022
Yleisarvosana
Yleisarvosana todella hyvä, joitain heikkoja osia, mutta pääsääntöisesti loistopaketti. Varaosien hommaamiseen saa tottua, mutta kuuluu lajiin. Varaosien tilaaminen ja vaihtaminen suht helppoa. Tässä autossa heikko osa oli auton virtakytkin, jossa sisäistä vikaa vajaa 2kk käytön aloittamisesta. Puoli vuotta aiemmin toiselle pojalle hommattu melkein sama auto, siinä ohjaimen virtanappi ei pysy päällä ja vika siinä alkoi n. 1kk käytön aloittamisesta.
Mikko P. vahvistettu ostaja, 9.11.2022
Yleisarvosana
Tässä hinta laatusuhde kohdallaan.
тимур Ш. vahvistettu ostaja, 3.11.2022
Yleisarvosana
Tobias P. vahvistettu ostaja, 15.10.2022
Yleisarvosana
Ilman akkujen kestävyyteen menemistä tää tuote ylitti odotukset! Olemme aiemmin ostaneet Nikkoja, kun emme ole tienneet paremmasta vaan tämä suositus rc-harrastajalta oli kultaakin kalliimpi! Auto on pirteä myös aikuisen ajossa ja hieman pienemmän koonsa puolesta helppo pakata reppuun. Todella hyvä ostos!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.10.2022
Yleisarvosana
Tuomas V. vahvistettu ostaja, 27.8.2022
Yleisarvosana
Hinnaltaan pätevä paketti lapselle hauskanpitoon ja RC-opetteluun. Isikin nauttii, kun tästä löytyy riittävästi tehoa. Laadukkaan oloinen peli, poislukien vakioiskarit. Takapään jouset ei toiminut aluksi ollenkaan (ei painunut sisään vaan ne meni lukkoon), mutta takuuna sai uudet iskarit, jotka toimii. Hyvä. Jotain rasvaa tarttis vähintäänkin tuonne iskarin sisälle laittaa, että ne toimis paremmin.
Asiakaspalvelija Niilo L. 6.9.2022
Valitettavasti valmistusvirheitä sattuu joskus matkaan, teitte oikein ilmoittaessanne asiasta meille. Vakioiskunvaimentimia paremmat olisivat tietysti öljytäytteiset iskunvaimentimet, jotka ovatkin meidän suosikkipäivityksemme kyseisiin autoihin. Sopivat sellaiset löytyvät sivuiltamme tilauskoodilla 2330041.
Ville L. vahvistettu ostaja, 19.8.2022
Yleisarvosana
Auto saa vieläkin hymyn sekä isän, että pojan huulille. Kulkee vähän liiankin hyvin ja tuntuu kestävän aikamoisia mällejä. Hinta/laatusuhde on vähintään kohdillaan
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä ensimmäiseksi RC autoksi omalle 10v. pojalle. Vauhti yllätti ja kestäväkin tuntuu olevan. Törmäilty ja lennelty ihan huolella, mutta ei olla vielä saatu rikki. Akutkin kestää ihan kohtuullisesti. Hinta/laatu-suhde kunnossa ja voin suositella.
Aleksi B. vahvistettu ostaja, 13.8.2022
Yleisarvosana
Timo K. vahvistettu ostaja, 11.8.2022
Yleisarvosana
Ihan pätevä laite.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.8.2022
Yleisarvosana
Toimitus on ollut nopeaa ja takuu asiat toiminut. Itse auto olisi voinut kyllä olla kestävämpi mutta pojalle hyvä ensi auto
Petri H. vahvistettu ostaja, 3.8.2022
Yleisarvosana
Toimii juuri niinkuin mainoksissa luvataan. Kulkee hiekalla ja nurmikolla hyvin. Vauhtia on riittävästi aloittelevalle. Markettien Nikot ym. voi jättää hyllyyn…
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Petri L. vahvistettu ostaja, 2.8.2022
Yleisarvosana
Kyllä on ollut hieno laite. Pojan kanssa on ajeltu päivittäin eikä ole ollut ikävä noita marketti autoja joilla on tähän asti leikitty.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.8.2022
Yleisarvosana
Kesti huimat 5 minuuttia ja takuu hommat tuntuu tökkivän kun joutuu viikko tolkulla odottaamaan vastausta.
Asiakaspalvelija Max S. 16.8.2022
Moi! Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan miten saadaan homma hoidettua kuntoon. Jos auto on kestänyt vain 5min niin luultavasti kyseessä on takuun alainen valmistusvika. Asiakspalvelu vastaa pääsääntöisesti arikipäivän sisällä, kesäruuhkina vastaus kesti välillä hetkellisesi pari päivää mutta nyt olemme taas normaali tilanteessa ja vastaukset tulee nopeasti joten jos et ole saannut nopeasti vastausta suosittelen olemaan yhteydessä uudestaan jos olisikin käynyt joku inhimillinene virhe tai bitti poikittain.
Harri S. vahvistettu ostaja, 31.7.2022
Yleisarvosana
Kauko-ohjaimen virtakytkin alkoi temppeuilemaan muutaman päivän käytön jälkeen. Muuten hyvä paketti ensiautoksi 6v pojalle.
Asiakaspalvelija Niilo L. 6.9.2022
Kyseisissä ohjaimissa on muutamassa ollut ongelmana, että virtanapin johto pääsee itse painikkeen alle, mikä aiheuttaa ongelmia napin toiminnan kanssa. Näitä olemme korjanneet takuuna, eli tällaisen sattuessa kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä asiakaspalveluumme.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.7.2022
Yleisarvosana
Hintaan nähden laadukkaan oloinen auto, hyvä ostos ensi autoksi 8 vuotiaalle. Kulkee nurmellakin kovaa ja asfaltilla voi opetella sladittamista. Miinuksena: Akkujen vaihto hankala. Ja ne pitää myös kovaa painaa paikoillensa, siihen tarvitsee aikuisen apua. Ja pienet klipit joilla kori on kiinni hukkuu ja irtoaa suht helposti, luultavasti jäänyt oksiin kiinni.
Petri V. vahvistettu ostaja, 21.7.2022
Yleisarvosana
Osmo P. vahvistettu ostaja, 19.7.2022
Yleisarvosana
Toimii ihan moitteettomasti sen luvatun 15-20 minuuttia
Kai H. vahvistettu ostaja, 19.7.2022
Yleisarvosana
Täydellinen ja sopivan hintainen,ensimmäiseksi rc autoksi.tehon säätö oli myös Hieno lisäominaisuus.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.7.2022
Yleisarvosana
8-vuotiaalle todella mielekäs paketti. Ei aiempaa kokemusta näistä autoista, mutta hyvin onnistuu opettelu tähän hommaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.7.2022
Yleisarvosana
Asiallisen ja kestävänoloinen auto. Tehoja mukavasti.
Stefan E. vahvistettu ostaja, 12.7.2022
Yleisarvosana
Hyvin toimiva auto. Tukevan tuntuinen ja laadukkaan oloinen. Hieman liian raju 4-vuotiaalle, mutta näytti siltä että oppii.
Lasse H. vahvistettu ostaja, 8.7.2022
Yleisarvosana
Erinomainen aloittelijan rc-auto. Innokas 8v poika ei jaksaisi odotella akkujen latautumista kun ajaminen on niin hauskaa. Auto kestää hyvin kolhuja mitä tulee kun puikoissa on vasta-alkaja. Hinta-laatu suhde on erinomainen. Kaikki Nikko-autot kannattaa jättää kauppaan ja hankkia ennemmin tämä, ei mene rahat hukkaan.
Mika H. vahvistettu ostaja, 7.7.2022
Yleisarvosana
Auto tosi hyvä
Kimmo M. vahvistettu ostaja, 2.7.2022
Yleisarvosana
5 minuutin ajon jälkeen pakki hävisi, muuten ihan mukava ajokki, nopea,tehokas,totteli hienosti ohjausta. Viikon ollu korjattavana, joten takuu käytännöstä ei vielä tietoa
Mika K. vahvistettu ostaja, 25.6.2022
Yleisarvosana
Erittäin helppo ajettava ja vauhtia riittää! Iskareita kannattaa voidella WD40:llä, ainakin märällä ajon jälkeen. Akkuja kannattaa ostaa heti pari lisää, lataus vie aikaa.
Tommy L. vahvistettu ostaja, 1.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.4.2022
Yleisarvosana
Hyvä ensiauto. Saahelposti säädettyä maksimivauhdin. Iso miinus "iskareista" jotka on pelkät jouset.
Antti L. vahvistettu ostaja, 1.4.2022
Yleisarvosana
Auto kesti käytössä 2 kuukautta. Tai oikeastaan Differential set. Auto on muuten hyvä ensiautoksi ja tehon säätö on helppoa ohjaimesta. Auton kestävyys jättää hieman kysymysmerkkejä että ostaisinko uudelleen vai sattuiko itselle nyt vain huono yksilö. Autosta meni vaihtoon Differential set ja main driving shaft set. Tällä hetkellä osien saatavuus kun on huono niin auto on ollut nyt kohtuullisen pitkään telakalla.
Asiakaspalvelija Max S. 16.8.2022
Moi! Harmi homma että auto hajosi mutta hyvä puoli on se että varaosia saa ja auton saa korjattua. Lisätietoja korjauksesta, tarvittavista varaosista jne. saa meidän asiakaspalvelusta. Tässä esim. Diffi varaosa: https://hobbyfactory.fi/p71587/absima-differential-f-r Valitettavasti tämänhetkinen maailmantilanne aiheuttaa pieniä toimitushaasteita, mutta meidän asiakaspalvelusta voi saada lisätietoja milloin osaa on taas saatavilla ja hätätilanteessa meiltä voi esim. löytyä varaosa autosta varaosia että saadaan auto taas takasin ajoon!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.2.2022
Yleisarvosana
Jaakko S. vahvistettu ostaja, 13.1.2022
Yleisarvosana
Jenni S. vahvistettu ostaja, 1.1.2022
Yleisarvosana
Hyvin toimiva ja helposti ohjattava. Näköjään talvella ei kannata ulkona testailla. Ei kestä muoviosat pakkasta. Pari käyttökertaa ja raidetanko poikki...
Asiakaspalvelija Max S. 3.1.2022
Moi! Oikein kylmällä muovi on kovemmalla, joten kannattaa ajaa vähän varovaisemmin mutta normaalikäytössä pitäisi toimia oikein kylmälläkin hyvin ja jos hajoaa niin varaosa löytyy: https://hobbyfactory.fi/p71595/absima-connecting-rods
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.12.2021
Yleisarvosana
Hinta ja Laatusuhde Hyvin
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.12.2021
Yleisarvosana
Hinta/laatusuhde varmasti kohdallaan. Ei mitään moitittavaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.12.2021
Yleisarvosana
Auto vastasi odotuksiamme täysin. Kannattaa Nikko autot jättää hyllyyn ja ostaa suoraan tämä. Tehosäädön ansiosta pysyy myös pienemmillä kuskeilla hallinnassa
Jarkko T. vahvistettu ostaja, 30.12.2021
Yleisarvosana
Hyvä ensimmäiseksi autoksi. Säädettävä tehon tuotto on hyvä ominaisuus ajoa harjoitellessa.
Tuomo S. vahvistettu ostaja, 28.12.2021
Yleisarvosana
Hauska laite ja hintaansa nähden laadukas Pojat tykkäsi eikä vauhti lopu kesken
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.12.2021
Yleisarvosana
Toimiva ja 11-vuotiaalle oikein sopivasti haasteita tarjoava. Hyvä ostos!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.12.2021
Yleisarvosana
Hinta/laatusuhde hyvä. Tehoa oli yllättävän paljon.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.12.2021
Yleisarvosana
Mielestäni huomattavasti markettiautoja tehokkaampi. Hyvin jaksaa lumella mennä. Lumi pakkautuu vanteiden sisään ja kuomun alle ja yhden kerran onnistui jopa jumittamaan ohjauksen. Sulattelun jälkeen kuitenkin toimi taas moitteetta. Rungon koloja voisi ehkä teipata umpeen tai laittaa jonkin suojan päälle ettei lumi pakkaannu sisään. Ajossa kuomun sokat tippuivat, joten ne kannattaa ehkä teipata kiinni tai taivuttaa tiukemmiksi. Noita näkyy saavan varaosana, mutta itse tein klemmareista vääntelemällä uudet. Onnistuin myös pakkasella törmäämään ja toinen kopan kiinnistysmuoveista katkesi. Noitakin näkyy olevan varaosina, mutta sen verran simppeleitä osia, että noita valmistaa esim. 3D tulostimella helposti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.12.2021
Yleisarvosana
Laadukas RC-auto ja lisäakuilla ajoaikaa riittävästi, hyvä ostos!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.12.2021
Yleisarvosana
5v. Poitsulle joululahjaksi. Erittäin pätevän oloinen peli. Pojalla pysyi hyvin hanskassa, kun vähän sääti tehoja radiosta. Moottori kuumeni erittäin paljon, vaikka ulkona pakkasta -15c. Saa nähdä kauan kestää. Tuohon hintaan kuitenkin erittäin hauskan oloinen peli vähän vanhemmallekin. Muutama isompi törmäyskin heti alkuun, mutta muoviosat pysyivät ehjänä, eikä vaikutusta toimintaan. Akut kesti noin 15min. Osa ajosta puolella teholla ja osa täydellä teholla. Pakkanenkin varmaan vaikuttaa. Ostin myös vara-akut samaan settiin, mutta moottorin kuumenemisen takia ei muutenkaan uskalla ajaa järjettömän pitkiä vetoja. Voin suositella tuotetta näin muutaman ajokerran jälkeen.
Asiakaspalvelija Max S. 3.1.2022
Moi! Moottori voi kuumentua aika paljon ilman että se on mikään ongelma, noin 60 astetta on täysin normaalia. Jos lämmöt alkavat olemaan selvästi yli 70 astetta kannattaa pitää pieni jäähdyttelytauko. Jos ei löydy lämpömittaria voi varovaisesti kokeilla kädellä, jos sormea pystyy pitämään moottorin päällä pari sekunttia lämmöt ovat vielä ok, jos sormet meinaa heti palaa kannattaa pitää jäähdttelytauko.
Toni A. vahvistettu ostaja, 25.12.2021
Yleisarvosana
Auto on helppo ottaa käyttöön ja kulkee tarvittaessa todella kovaa mutta parasta autossa on ohjaimesta löytyvä tehon säätö millä saa auton pikku harrastajalle sopivan tehoiseksi.
Harri M. vahvistettu ostaja, 25.12.2021
Yleisarvosana
Ensivaikutelma erinomainen ensimmäiseksi radio-ohjattavaksi. Noin 1.5 kertaa rakenteeltaan parempia marketteissa myytäviin vastaavan hintaisiin rc-autoihin nähden. Ohjain on markettiautojen kanssa samaa luokkaa.
Mikko R. vahvistettu ostaja, 24.12.2021
Yleisarvosana
4 vuotias poika ja todella hyvä auto hänelle ensimmäiseksi kunnon" autoksi. Ei voi edes verrata markettien valikoimasta saataviin. Todella tyytyväisiä ollaan.
Niina S. vahvistettu ostaja, 16.11.2021
Yleisarvosana
Hauskaa koko rahan edestä, tullut sisällä leikittyä, mutta on kyllä sen verran sähäkkä että tila loppuu ja näillä ajo taidoilla hurjia kolaroitu tulee, mutta vielä on auto kunnossa.
Jere V. vahvistettu ostaja, 9.11.2021
Yleisarvosana
Hyvö vehe ja helppo myös lasten ajaa.
Tommi H. vahvistettu ostaja, 7.11.2021
Yleisarvosana
Vähän reilun viikon toimi hienosti auto. Sit alkoi ongelmat ohjauksen kanssa. Niin ja varasto tilanne varaosien kans näyttää 0.
Asiakaspalvelija Max S. 8.11.2021
Moi! Olethan yhteydessä asiakaspalveluun jos tarvitset apua saada auto toimimaan, tarkoitus on että auto kestää pitkään käyttöä joten yhteyttä vaan asiakaspalveluun niin katsotaan mikä on ongelmana ja miten se saadaan kuntton. Varaosia tulee hyllyyn jatkuvasti niin paljon kun saadaan, tällä hetkellä vaan koronan aiheuttamat toimitusvaikeukset vaikuttaa varaosien saantiin. Tämän kuun lopussa pitäisi taas tulla isompi varaosa kuorma. Jos on kiire jonkun osan kanssa kannattaa myös olla ytheydessä meidän asiakaspalveluun niin voidaan tarkistaa löyyisikö varaosa esim. meidän varaosa autosta.
Janne R. vahvistettu ostaja, 27.10.2021
Yleisarvosana
Hinta/laatu kohdillaan. Tämä on hyvä valinta aloitteleville kuskeille ja siinä riittää hauskuutta myös kokeneemmallekin kuskille.
Anne O. vahvistettu ostaja, 27.10.2021
Yleisarvosana
Parin ajokerran jälkeen ilmeni jokin vika jota ei ole vielä saatu selville.
Asiakaspalvelija Max S. 27.10.2021
Moi, Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan miten saadaan auto teille kuntoon. Auto on ollut todella kestävä ja hyvä joten kyllä teidänkin auto saadaan hyvin toimimaan!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.10.2021
Yleisarvosana
Hintaan 90€ nähden ja kaupan rielun 60€ kauko-ohjattavaan verrattuna ihan mahtava vehje. Nopeutta on melkein liikaakin ja minimitehosäädölläkin alakoululaisilla on alkuhaasteita hallita autoa. Onneksi kun oppii painamaan kaasua vain osittain pystyy ajamaan hyvin hitaastikin. Kun teho on minimissä suurimman osan aikaa, niin 15-20min ei akut vielä tyhjentyneet. Ostin vara-akut samantien, mutta ei ole vielä ollut tarvetta, en tosin ole ajanut kuin pihalla ja 12 auton parkkipaikalla. Kokoa on juuri sopivasti ja hyvin kulkee sepelillä ja pehmeämmällä leikkipaikan "sepelillä", tosin jos pysähtyy, niin voi jäädä sutimaan. Hiukan keulamuovi jo rikkoontui ekoilla kerroilla, kun itse epähuomiossa osuin lähes täydellä vauhdilla. Jos tulee enemmänkin lapsille/aikuisille piha-ajeluun, niin minimitehollakin pääsääntöisesti pärjää oikein hyvin ja hallittavuuskin onnistuu paremmin sekä akun kesto on yllättävänkin hyvä. Ehdottomasti kannattaa ostaa tämä ennemmin kuin muutamaa kymppiä halvempi perus "nikko" tavallisesta kaupasta.
Janne K. vahvistettu ostaja, 30.9.2021
Yleisarvosana
Hintaisekseen todella hauska laite!
Teijo P. vahvistettu ostaja, 23.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.9.2021
Yleisarvosana
Sami O. vahvistettu ostaja, 12.2.2023
Aivan mahdottoman hyvä värkki! Etsin pitkään lapselle joululahjaksi RC-autoa, missä olisi portaaton ohjaus muttei olisi ihan mahdottoman hintainen. Sitten viimein bongasin HobbyFactoryn ja tämän auton. Arvostelut vaikuttivat hyviltä ja toimitus ehti hienosti jouluksi. En oikein keksi mitään huonoa sanottavaa. Ensimmäinen iskari antautui, mutta uudet ei maksa kuin 12e. Tai jos pistää vitosen lisää, niin saa pikkasen paremmat. Samalla pitänee tilata toiset akut ja korikiinnikeklipsejä. Markettiautoihin ei samalla tavalla varaosia saa. Leikkikalun sijaan tästä kehkeytyikin uusi yhteinen harrastus. Ensin epäröin ohjeissa mainittua paineilmaputsausta ja WD40-öljyämistä, mutta niinpä vain auto on toiminut hienosti vaikka on kastunut joka ajokerran jälkeen. Ensin kompuran paineilmalla enimmät lumet pois, sitten antaa jäljelle jäävien lumien sulaa, uusi paineilmakäsittely, WD40:stä niveliin, sähköihin, laakereihin ja taas paineilmalla enimmät ylimääräiset öljyt pois. Sitten antaa kuivahtaa pyyhkeen tai rätin päällä ja aamulla pyyhkäisee vielä loput öljyvalumat pois. Ruuvien ja muttereiden tarkistus ja eikun kovaa ajoa.
Nimimerkki Eero L. 20.10.2021
Kyllä on hupia riittänyt! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita juuri sopivasti aloittelevalle harrastajalle. Kannattaa ostaa vaihto patterit suoraan mukaan niin saa pidempään ajaa kerralla. Täyteen lataus kestää kuitenkin pitkään ja ajoaika rajallinen. En ole kyllä katunut ostosta kertaakaan.