Tuotteet‪» Ajovalmiit sähköautot (RTR)‪» Absima Racing 1/14 High-Speed Truck RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.4.2022
Yleisarvosana
Hyvä ensiauto. Saahelposti säädettyä maksimivauhdin. Iso miinus "iskareista" jotka on pelkät jouset.
Antti L. 1.4.2022
Yleisarvosana
Auto kesti käytössä 2 kuukautta. Tai oikeastaan Differential set. Auto on muuten hyvä ensiautoksi ja tehon säätö on helppoa ohjaimesta. Auton kestävyys jättää hieman kysymysmerkkejä että ostaisinko uudelleen vai sattuiko itselle nyt vain huono yksilö. Autosta meni vaihtoon Differential set ja main driving shaft set. Tällä hetkellä osien saatavuus kun on huono niin auto on ollut nyt kohtuullisen pitkään telakalla.
Anonyymi 21.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 13.2.2022
Yleisarvosana
Jaakko S. 13.1.2022
Yleisarvosana
Jenni S. 1.1.2022
Yleisarvosana
Hyvin toimiva ja helposti ohjattava. Näköjään talvella ei kannata ulkona testailla. Ei kestä muoviosat pakkasta. Pari käyttökertaa ja raidetanko poikki...
Asiakaspalvelija Max S. 3.1.2022
Moi! Oikein kylmällä muovi on kovemmalla, joten kannattaa ajaa vähän varovaisemmin mutta normaalikäytössä pitäisi toimia oikein kylmälläkin hyvin ja jos hajoaa niin varaosa löytyy: https://hobbyfactory.fi/p71595/absima-connecting-rods
Anonyymi 31.12.2021
Yleisarvosana
Hinta ja Laatusuhde Hyvin
Anonyymi 31.12.2021
Yleisarvosana
Hinta/laatusuhde varmasti kohdallaan. Ei mitään moitittavaa.
Anonyymi 31.12.2021
Yleisarvosana
Auto vastasi odotuksiamme täysin. Kannattaa Nikko autot jättää hyllyyn ja ostaa suoraan tämä. Tehosäädön ansiosta pysyy myös pienemmillä kuskeilla hallinnassa
Jarkko T. 30.12.2021
Yleisarvosana
Hyvä ensimmäiseksi autoksi. Säädettävä tehon tuotto on hyvä ominaisuus ajoa harjoitellessa.
Tuomo S. 28.12.2021
Yleisarvosana
Hauska laite ja hintaansa nähden laadukas Pojat tykkäsi eikä vauhti lopu kesken
Anonyymi 28.12.2021
Yleisarvosana
Toimiva ja 11-vuotiaalle oikein sopivasti haasteita tarjoava. Hyvä ostos!
Anonyymi 28.12.2021
Yleisarvosana
Hinta/laatusuhde hyvä. Tehoa oli yllättävän paljon.
Anonyymi 27.12.2021
Yleisarvosana
Mielestäni huomattavasti markettiautoja tehokkaampi. Hyvin jaksaa lumella mennä. Lumi pakkautuu vanteiden sisään ja kuomun alle ja yhden kerran onnistui jopa jumittamaan ohjauksen. Sulattelun jälkeen kuitenkin toimi taas moitteetta. Rungon koloja voisi ehkä teipata umpeen tai laittaa jonkin suojan päälle ettei lumi pakkaannu sisään. Ajossa kuomun sokat tippuivat, joten ne kannattaa ehkä teipata kiinni tai taivuttaa tiukemmiksi. Noita näkyy saavan varaosana, mutta itse tein klemmareista vääntelemällä uudet. Onnistuin myös pakkasella törmäämään ja toinen kopan kiinnistysmuoveista katkesi. Noitakin näkyy olevan varaosina, mutta sen verran simppeleitä osia, että noita valmistaa esim. 3D tulostimella helposti.
Anonyymi 26.12.2021
Yleisarvosana
Laadukas RC-auto ja lisäakuilla ajoaikaa riittävästi, hyvä ostos!
Anonyymi 26.12.2021
Yleisarvosana
5v. Poitsulle joululahjaksi. Erittäin pätevän oloinen peli. Pojalla pysyi hyvin hanskassa, kun vähän sääti tehoja radiosta. Moottori kuumeni erittäin paljon, vaikka ulkona pakkasta -15c. Saa nähdä kauan kestää. Tuohon hintaan kuitenkin erittäin hauskan oloinen peli vähän vanhemmallekin. Muutama isompi törmäyskin heti alkuun, mutta muoviosat pysyivät ehjänä, eikä vaikutusta toimintaan. Akut kesti noin 15min. Osa ajosta puolella teholla ja osa täydellä teholla. Pakkanenkin varmaan vaikuttaa. Ostin myös vara-akut samaan settiin, mutta moottorin kuumenemisen takia ei muutenkaan uskalla ajaa järjettömän pitkiä vetoja. Voin suositella tuotetta näin muutaman ajokerran jälkeen.
Asiakaspalvelija Max S. 3.1.2022
Moi! Moottori voi kuumentua aika paljon ilman että se on mikään ongelma, noin 60 astetta on täysin normaalia. Jos lämmöt alkavat olemaan selvästi yli 70 astetta kannattaa pitää pieni jäähdyttelytauko. Jos ei löydy lämpömittaria voi varovaisesti kokeilla kädellä, jos sormea pystyy pitämään moottorin päällä pari sekunttia lämmöt ovat vielä ok, jos sormet meinaa heti palaa kannattaa pitää jäähdttelytauko.
Toni A. 25.12.2021
Yleisarvosana
Auto on helppo ottaa käyttöön ja kulkee tarvittaessa todella kovaa mutta parasta autossa on ohjaimesta löytyvä tehon säätö millä saa auton pikku harrastajalle sopivan tehoiseksi.
Harri M. 25.12.2021
Yleisarvosana
Ensivaikutelma erinomainen ensimmäiseksi radio-ohjattavaksi. Noin 1.5 kertaa rakenteeltaan parempia marketteissa myytäviin vastaavan hintaisiin rc-autoihin nähden. Ohjain on markettiautojen kanssa samaa luokkaa.
Mikko R. 24.12.2021
Yleisarvosana
4 vuotias poika ja todella hyvä auto hänelle ensimmäiseksi kunnon" autoksi. Ei voi edes verrata markettien valikoimasta saataviin. Todella tyytyväisiä ollaan.
Niina S. 16.11.2021
Yleisarvosana
Hauskaa koko rahan edestä, tullut sisällä leikittyä, mutta on kyllä sen verran sähäkkä että tila loppuu ja näillä ajo taidoilla hurjia kolaroitu tulee, mutta vielä on auto kunnossa.
Jere V. 9.11.2021
Yleisarvosana
Hyvö vehe ja helppo myös lasten ajaa.
Tommi H. 7.11.2021
Yleisarvosana
Vähän reilun viikon toimi hienosti auto. Sit alkoi ongelmat ohjauksen kanssa. Niin ja varasto tilanne varaosien kans näyttää 0.
Asiakaspalvelija Max S. 8.11.2021
Moi! Olethan yhteydessä asiakaspalveluun jos tarvitset apua saada auto toimimaan, tarkoitus on että auto kestää pitkään käyttöä joten yhteyttä vaan asiakaspalveluun niin katsotaan mikä on ongelmana ja miten se saadaan kuntton. Varaosia tulee hyllyyn jatkuvasti niin paljon kun saadaan, tällä hetkellä vaan koronan aiheuttamat toimitusvaikeukset vaikuttaa varaosien saantiin. Tämän kuun lopussa pitäisi taas tulla isompi varaosa kuorma. Jos on kiire jonkun osan kanssa kannattaa myös olla ytheydessä meidän asiakaspalveluun niin voidaan tarkistaa löyyisikö varaosa esim. meidän varaosa autosta.
Janne R. 27.10.2021
Yleisarvosana
Hinta/laatu kohdillaan. Tämä on hyvä valinta aloitteleville kuskeille ja siinä riittää hauskuutta myös kokeneemmallekin kuskille.
Anne O. 27.10.2021
Yleisarvosana
Parin ajokerran jälkeen ilmeni jokin vika jota ei ole vielä saatu selville.
Asiakaspalvelija Max S. 27.10.2021
Moi, Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan miten saadaan auto teille kuntoon. Auto on ollut todella kestävä ja hyvä joten kyllä teidänkin auto saadaan hyvin toimimaan!
Anonyymi 7.10.2021
Yleisarvosana
Hintaan 90€ nähden ja kaupan rielun 60€ kauko-ohjattavaan verrattuna ihan mahtava vehje. Nopeutta on melkein liikaakin ja minimitehosäädölläkin alakoululaisilla on alkuhaasteita hallita autoa. Onneksi kun oppii painamaan kaasua vain osittain pystyy ajamaan hyvin hitaastikin. Kun teho on minimissä suurimman osan aikaa, niin 15-20min ei akut vielä tyhjentyneet. Ostin vara-akut samantien, mutta ei ole vielä ollut tarvetta, en tosin ole ajanut kuin pihalla ja 12 auton parkkipaikalla. Kokoa on juuri sopivasti ja hyvin kulkee sepelillä ja pehmeämmällä leikkipaikan "sepelillä", tosin jos pysähtyy, niin voi jäädä sutimaan. Hiukan keulamuovi jo rikkoontui ekoilla kerroilla, kun itse epähuomiossa osuin lähes täydellä vauhdilla. Jos tulee enemmänkin lapsille/aikuisille piha-ajeluun, niin minimitehollakin pääsääntöisesti pärjää oikein hyvin ja hallittavuuskin onnistuu paremmin sekä akun kesto on yllättävänkin hyvä. Ehdottomasti kannattaa ostaa tämä ennemmin kuin muutamaa kymppiä halvempi perus "nikko" tavallisesta kaupasta.
Janne K. 30.9.2021
Yleisarvosana
Hintaisekseen todella hauska laite!
Teijo P. 23.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 21.9.2021
Yleisarvosana
Nimimerkki Eero L. 20.10.2021
Kyllä on hupia riittänyt! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita juuri sopivasti aloittelevalle harrastajalle. Kannattaa ostaa vaihto patterit suoraan mukaan niin saa pidempään ajaa kerralla. Täyteen lataus kestää kuitenkin pitkään ja ajoaika rajallinen. En ole kyllä katunut ostosta kertaakaan.