Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö RTR)‪» Absima AMT3.4 1:10 Monster Truck 4WD RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Roni M. vahvistettu ostaja, 7.1.2023
Yleisarvosana
Mainio valinta ensiautoksi,ja sitten jo kaipaakin vauhtia lisää, aikahyvin näky olevan päivitys osia ja alumiini palikkaa. hintalaatusuhde kohdillaan.
Henri L. vahvistettu ostaja, 5.1.2023
Yleisarvosana
Petri J. vahvistettu ostaja, 31.12.2022
Yleisarvosana
ohjeet aloittelevalle voisi olla vähän paremmat,ainakin ohjaimen kanssa ja sen säätöjen.ja lähinnä suomenkieliset.
Simon S. vahvistettu ostaja, 10.12.2022
Yleisarvosana
Matti V. vahvistettu ostaja, 4.11.2022
Yleisarvosana
Tällä pääsee hyvin harrastuksessa alkuun. Hintaan nähden osien kestävyys jättää toivomisen varaa. Ohjaus servo hajosi noin 20min ajon jälkeen. Hobbyfactory hoiti homman hienosti kuntoon, samalla päivitettiin parempi servo tilalle. Pölysuoja on melkoisen ehdoton/pakollinen varuste näihin harjallisiin moottoreihin. Hiekalla leikkiessä kiviä pääsee korin sisälle ja suurella todennäköisyydellä kivet löytää tiensä moottorin sisälle ja leikki loppuu siihen. Pienellä osien päivityksellä olisi hyvä peli.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.11.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.10.2022
Yleisarvosana
Kimmo S. vahvistettu ostaja, 12.10.2022
Yleisarvosana
Käypä kauko-ohjattava. Huomattavasti parempi kuin "marketti" autot. Alkuperäinen ohjaus servo heikko. Meni rikki ensimmäisten 10 käyttökerran jälkeen. Varaosa ainakin tähän mennessä kestänyt jossa metalli rattaat.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.10.2022
Yleisarvosana
Heikki L. vahvistettu ostaja, 27.9.2022
Yleisarvosana
Juho M. vahvistettu ostaja, 6.6.2022
Yleisarvosana
Kolmannella ajokerralla taka-akseli meni poikki. Ajoalusta hienoa soraa. Uutta osaa odoteltu jo monta viikkoa, eikä tunnu missään olevan saatavuutta kyseiseen osaan. Ei voi suositella huonon varaosa saatavuuden vuoksi.
Asiakaspalvelija Max S. 16.8.2022
Moi! Harmi että auto hajosi mutta hyvä että löysit oikean varaosan. Valitettavasti tämän hetkinen maailmantila aiheuttaa ongelmia saatavuuksien kanssa ihan kaikkien merkkien ja mallien kohdalla eikä AMT3.4 ole poikkeus, olemme kuitenkin varautuneet siihen ja nostaneet varastomääriä joten jatkossa osia on yhä paremmin hyllyssä. Jos on kiire ajamaan voi aina tiedustella meidän asiakaspalvelusta löytyisikö meillä esim. varaosa-autosta varaosaa tai muuta ratkaisua, koitamme aina löytää ratkaisua mikäli vain mahdollista ja esim. ottaa osa varaosa-autosta että saadaan auto taas ajoon mahdollimman nopeasti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2022
Yleisarvosana
Hintataso hämää, koska käytännössä osiin tulet käyttämään melkein yhtä paljon rahaa kuin kestävämpään autoon. Sisäkalusto hyvin suunniteltu. Ei ole tarvinnut itkeskellä kivien yms vaikutusta, kunhan käyttää järkeä ja suojaa pussilla. Tehoa löytyy kyllä mukavasti juuri sen verran kuin hinnasta voi odottaa, vaikka vain yksi nopeusvaihde on eteen ja taakse. Pohjan rungossa on suunnitteluvirhe, jota on koitettu paikata metallilätkällä. Se onkin heti mutkalla, jos auto tulee nokalleen alas. Ihmetystä aiheutti myös ongelmat kääntymisessä. Kävi ilmi, että yksi ruuvi oli tehtaalta lähteissä nurinniskoin, eli kääntävä varsi tökkäsi johonkin, mikä on aika käsittämätöntä. Huolellinen kannattaa olla, ettei myöskään sinne väliköihin jää kiviä.
Asiakaspalvelija Max S. 16.8.2022
Moi! Mikäli on valmistusvikoja kannattaa olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun niin koitetaan keksiä ratkaisuja. AMT3.4 on yksi meidän suosituimmista autoista ja toimii normaalisti oikein hyvin, joten jos sinulla on ollut ongelmia niin olethan yhteydessä asiakaspalveluun että voimme koittaa auttaa tilanteessa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.12.2021
Yleisarvosana
Lapselle tai nuorelle kaikin puolin sopiva aloitus harrastukselle, mutta aikuiselle RC-harrastuksen aloittajalle suorituskyky ja ominaisuudet loppuivat muutaman päivän jälkeen kesken ja piti tilata vauhdikkaampi laite. Kokonaisuutena kuitenkin oikein hyväntuntuinen auto hintaansa nähden.
David K. vahvistettu ostaja, 26.12.2021
Yleisarvosana
Great package. Truck goes pretty fast and over any terrain. Definitely recommend the Lipo pack. Only issue I have is the steering servo. It stopped working after a few rounds.
Asiakaspalvelija Max S. 3.1.2022
Hello! If your steering servo brakes very quickly please contact our customer service as it might be a case covered under warranty. Nice to hear that the car otherwise has worked great!
Vesa M. vahvistettu ostaja, 25.12.2021
Yleisarvosana
Hienosti toimii ja vauhtia löytyy vaikka talvella driftailla pojan kanssa. Akku tosin ei kovin kauaa kestä, niin toisen akun hankinta vois olla tarpeellista. Kesää odotellessa.
Asiakaspalvelija Max S. 3.1.2022
Tästä löytyy suoraan yhteensopiva akku jossa ajoaika on selvästi pidempi: https://hobbyfactory.fi/p65405/team-orion-ranger-3000-nimh-7-2v-battery-tamiya Tai vielä pidempi: https://hobbyfactory.fi/p65411/team-orion-ranger-5000-nimh-7-2v-battery-tamiya
Aki L. vahvistettu ostaja, 30.11.2021
Yleisarvosana
Hinta- ja laatusuhde kohdallaan. Aika paljon tullut ajettua eri olosuhteissa ja tekniikka tuntuu kestävän paremmin kuin joissain kalleimmissa/ vastaavissa malleissa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.11.2021
Yleisarvosana
Sami K. vahvistettu ostaja, 26.10.2021
Yleisarvosana
Hyvin on kestänyt hyppyri pommitusta. Tässä on hinta/laatusuhde kohdillaan!
Toni D. vahvistettu ostaja, 19.9.2021
Tämä auto on pojalleni unelmien täyttymys. Lipo akulla kulkee todella kovaa ja hyppyristäkin kunnon ilmalennot saa aikaiseksi. Hyvä ostos kaikin puolin. Suosittelen siis.