Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪» Absima AMT3.4-V2 1:10 Monster Truck 4WD RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
jarkko h. vahvistettu ostaja, 10.2.2024
Yleisarvosana
Simo K. vahvistettu ostaja, 30.1.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.1.2024
Yleisarvosana
Jarkko L. vahvistettu ostaja, 11.1.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.12.2023
Yleisarvosana
Loistava auto tähän hintaan. Voin suositella varsinkin aloittelijoille.
Jari L. vahvistettu ostaja, 31.10.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.9.2023
Yleisarvosana
Paketti oli helppo ottaa käyttöön ensimmäisellä kerralla. Ohjeet oli helppolukuiset ja auto oli jo valmiiksi paritettu kaukosäätimen kanssa joten ladattu akku kiinni autoon ja menoksi. Puhdistaminen ajon jälkeen vähän isotöistä, johtuen tukivarsista jotka tuntuvat keräävän joka kolon täyteen roskia. Varsinkin leikattu märkä ruohikko oli isotöinen puhdistettava:) Auto kestää uskomattoman kovia törmäyksiä. 5-vuotias jolle auto tuli lahjaksi ajaa aika säälimättä ja vielä on auto pysynyt kasassa. Toki kaukosäätimestä on nopeutta rajoitettu, jotta täyden vauhdin törmäykset vielä kokematta. Auto on tuottanut kyllä iloa ja se on pääasia

Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.7.2023
Yleisarvosana
Todella riittävä peli 7 vuotiaalle ja aloittelevalle aikuiselle. Ohjaimesta voi hyvin rajoittaa tehoa ja lisätä samalla akunkestoa.
Joakim S. vahvistettu ostaja, 20.7.2023
Yleisarvosana
Kulkee hyvin, hinta ok. Pölypussi ehdoton, kiviä ja muuta sontaa menee vaikka mihin. (Kaksi isompaa "operaatiota" tehty pölypussittomuuden takia, kuitenkin saatu elvytettyä). Pääratas ja pinion vaihdettu parempiin, muuten vakiosetuppi. Ruuvaaminen voisi olla helpompaa, onneksi YouTubesta löytyy esim. päärattaan vaihtovideo (kloonimerkistä). (Maverick Strada Spur Gear Replacement). Ilman tätä videota vaihto ei olisi onnistunut ensikertalaiselta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.6.2023
Yleisarvosana
Pasi A. vahvistettu ostaja, 20.4.2023
Yleisarvosana
Hannu N. vahvistettu ostaja, 22.3.2023
Yleisarvosana
heikki p. vahvistettu ostaja, 5.2.2023
Yleisarvosana
After first running hour of the truck the "servo" failed and product was in need of service. Service time was over two weeks!! After second hour of use two of the tyres got loose due broken axle on both tyres. I got 2 pcs spare axles and 8pcs bearings to be changes by myself!! Apparently original sliding bearings are not suitable for the use, wondering why the product is sold with unsuitable parts. After third hour was again one axle broken for which I needed to buy(!) new axles, also bought some spare axles. After fourth hour of use next axle is broken!!! Seems that I can expect after every hour of use to have broken axle. Luckily I can change these axles by myself, but I can only imagine the desperate thoughts of customer who is not capable of doing the service work. I cannot recommend this product to anyone.
Asiakaspalvelija Max S. 21.3.2023
Hello! Sorry that you have had some problems with the car. Normally we try to keep service times as quick as possible but as this was right after christmas the service times were longer than normal but as a sign of good will you got a better servo installed for free as well as help with a separate (non-warranty) battery problem. Regarding the sliding bearings, they are normal for a car this price and do work fine in normal condition, bearings are a cheap and easy upgrade and we gave them to you as a free upgrade which we think were pretty fair together with the pair of wheel axle you got for free. Regarding the wheel axles, they usually have held up very well but Absima has recently revised them and new spare parts and cars has stronger axles that should be more reliable. Hopefully you now have more luck with the car and we are here to help you if you have further problems with the car.
Roni M. vahvistettu ostaja, 7.1.2023
Yleisarvosana
Mainio valinta ensiautoksi,ja sitten jo kaipaakin vauhtia lisää, aikahyvin näky olevan päivitys osia ja alumiini palikkaa. hintalaatusuhde kohdillaan.
Henri L. vahvistettu ostaja, 5.1.2023
Yleisarvosana
Simon S. vahvistettu ostaja, 10.12.2022
Yleisarvosana
Matti V. vahvistettu ostaja, 4.11.2022
Yleisarvosana
Tällä pääsee hyvin harrastuksessa alkuun. Hintaan nähden osien kestävyys jättää toivomisen varaa. Ohjaus servo hajosi noin 20min ajon jälkeen. Hobbyfactory hoiti homman hienosti kuntoon, samalla päivitettiin parempi servo tilalle. Pölysuoja on melkoisen ehdoton/pakollinen varuste näihin harjallisiin moottoreihin. Hiekalla leikkiessä kiviä pääsee korin sisälle ja suurella todennäköisyydellä kivet löytää tiensä moottorin sisälle ja leikki loppuu siihen. Pienellä osien päivityksellä olisi hyvä peli.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.11.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.10.2022
Yleisarvosana
Kimmo S. vahvistettu ostaja, 12.10.2022
Yleisarvosana
Käypä kauko-ohjattava. Huomattavasti parempi kuin "marketti" autot. Alkuperäinen ohjaus servo heikko. Meni rikki ensimmäisten 10 käyttökerran jälkeen. Varaosa ainakin tähän mennessä kestänyt jossa metalli rattaat.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.10.2022
Yleisarvosana
Heikki L. vahvistettu ostaja, 27.9.2022
Yleisarvosana
Juho M. vahvistettu ostaja, 6.6.2022
Yleisarvosana
Kolmannella ajokerralla taka-akseli meni poikki. Ajoalusta hienoa soraa. Uutta osaa odoteltu jo monta viikkoa, eikä tunnu missään olevan saatavuutta kyseiseen osaan. Ei voi suositella huonon varaosa saatavuuden vuoksi.
Asiakaspalvelija Max S. 16.8.2022
Moi! Harmi että auto hajosi mutta hyvä että löysit oikean varaosan. Valitettavasti tämän hetkinen maailmantila aiheuttaa ongelmia saatavuuksien kanssa ihan kaikkien merkkien ja mallien kohdalla eikä AMT3.4 ole poikkeus, olemme kuitenkin varautuneet siihen ja nostaneet varastomääriä joten jatkossa osia on yhä paremmin hyllyssä. Jos on kiire ajamaan voi aina tiedustella meidän asiakaspalvelusta löytyisikö meillä esim. varaosa-autosta varaosaa tai muuta ratkaisua, koitamme aina löytää ratkaisua mikäli vain mahdollista ja esim. ottaa osa varaosa-autosta että saadaan auto taas ajoon mahdollimman nopeasti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2022
Yleisarvosana
Hintataso hämää, koska käytännössä osiin tulet käyttämään melkein yhtä paljon rahaa kuin kestävämpään autoon. Sisäkalusto hyvin suunniteltu. Ei ole tarvinnut itkeskellä kivien yms vaikutusta, kunhan käyttää järkeä ja suojaa pussilla. Tehoa löytyy kyllä mukavasti juuri sen verran kuin hinnasta voi odottaa, vaikka vain yksi nopeusvaihde on eteen ja taakse. Pohjan rungossa on suunnitteluvirhe, jota on koitettu paikata metallilätkällä. Se onkin heti mutkalla, jos auto tulee nokalleen alas. Ihmetystä aiheutti myös ongelmat kääntymisessä. Kävi ilmi, että yksi ruuvi oli tehtaalta lähteissä nurinniskoin, eli kääntävä varsi tökkäsi johonkin, mikä on aika käsittämätöntä. Huolellinen kannattaa olla, ettei myöskään sinne väliköihin jää kiviä.
Asiakaspalvelija Max S. 16.8.2022
Moi! Mikäli on valmistusvikoja kannattaa olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun niin koitetaan keksiä ratkaisuja. AMT3.4 on yksi meidän suosituimmista autoista ja toimii normaalisti oikein hyvin, joten jos sinulla on ollut ongelmia niin olethan yhteydessä asiakaspalveluun että voimme koittaa auttaa tilanteessa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.12.2021
Yleisarvosana
Lapselle tai nuorelle kaikin puolin sopiva aloitus harrastukselle, mutta aikuiselle RC-harrastuksen aloittajalle suorituskyky ja ominaisuudet loppuivat muutaman päivän jälkeen kesken ja piti tilata vauhdikkaampi laite. Kokonaisuutena kuitenkin oikein hyväntuntuinen auto hintaansa nähden.
David K. vahvistettu ostaja, 26.12.2021
Yleisarvosana
Great package. Truck goes pretty fast and over any terrain. Definitely recommend the Lipo pack. Only issue I have is the steering servo. It stopped working after a few rounds.
Asiakaspalvelija Max S. 3.1.2022
Hello! If your steering servo brakes very quickly please contact our customer service as it might be a case covered under warranty. Nice to hear that the car otherwise has worked great!
Vesa M. vahvistettu ostaja, 25.12.2021
Yleisarvosana
Hienosti toimii ja vauhtia löytyy vaikka talvella driftailla pojan kanssa. Akku tosin ei kovin kauaa kestä, niin toisen akun hankinta vois olla tarpeellista. Kesää odotellessa.
Asiakaspalvelija Max S. 3.1.2022
Tästä löytyy suoraan yhteensopiva akku jossa ajoaika on selvästi pidempi: https://hobbyfactory.fi/p65405/team-orion-ranger-3000-nimh-7-2v-battery-tamiya Tai vielä pidempi: https://hobbyfactory.fi/p65411/team-orion-ranger-5000-nimh-7-2v-battery-tamiya
Aki L. vahvistettu ostaja, 30.11.2021
Yleisarvosana
Hinta- ja laatusuhde kohdallaan. Aika paljon tullut ajettua eri olosuhteissa ja tekniikka tuntuu kestävän paremmin kuin joissain kalleimmissa/ vastaavissa malleissa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.11.2021
Yleisarvosana
Sami K. vahvistettu ostaja, 26.10.2021
Yleisarvosana
Hyvin on kestänyt hyppyri pommitusta. Tässä on hinta/laatusuhde kohdillaan!
Toni D. vahvistettu ostaja, 19.9.2021
Tämä auto on pojalleni unelmien täyttymys. Lipo akulla kulkee todella kovaa ja hyppyristäkin kunnon ilmalennot saa aikaiseksi. Hyvä ostos kaikin puolin. Suosittelen siis.