Tuotteet » Ajovalmiit sähköautot (RTR) »

ARRMA RC Senton 6S 4WD Short Course 1/10 BLX


Erikoishinta
549.00
+ toimituskulut
(Suositushinta 599.00 €)
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 30 vrk.

Tilauskoodi AR102673
Viivakoodi 5052127022118, 5052127028868


Saatavuus
Arviolta 3 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Arrma Senton on ehkä markkinoiden hurjin SC auto. Tällä autolla katseet kääntyy ja ominaisuudet eivät lopu kesken. Jopa 100km/h huippunopeus, loistavat kisaautoon perustuva iskunvaimenningeometria ja laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat huimia ajosuorituksia.

Arrma Senton 2018 on erittäin luotettava ja suorituskykyinen auto. Auto perustuu Team Durango DESC10 kisaautoon mikä varmistaa erittäin hyvän suorituskyvyn ja kestävyyden. Tehosta pitää huollen uusi BLX185 nopeudensäädin sekä BLX 2050kv moottori jotka ovat osoittautuneet luotettaviksi ja tehokkaiksi. Ohjain on Tactic TTX300 radio joka on toimintavarma radio erittäin hyvällä kantamalla. Radiossa löytyy kaikki tarvittavat säädöt, jopa kaasun ja ohjauksen End-Point säätö joka tekee tehon ja kääntyvyyden säätämisestä helppoa. Sekä ohjaimessa että vastaanottimessa on sisäänrakennettu antenni eli enää ei tarvitse pelkää sitä että antennijohto menisi vääriin paikkoihin. Servo on metallirattainen 15kg vääntävä.
Kokonaan metallinen voimansiirto varmistaa hyvän kestävyyden ja 1/10 SC kisaautoon perustuva toimivaksi todettu rakenne antaa autolle todella hyvän kestävyyden.Lisää vain Lipo akku (3S,4S tai 6S), Lipo laturi ja ohjaimen neljä AA paristoa ja valmistaudu jopa yli 100 kilmoterin tuntinopeuteen

2018 Sentonissa parannuksia on esimerkiksi:

-Bulkhead ja servoteline. Sekä etu että taka bulkhead on vahvistettu lisäämällä materiaalia ja servotelinettä on jäykistetty lisäämäällä materiaalia kriittisiin kohtiin lisäten jämäkkyyttä.-Akkuteline. Akkutelinetta on korotettu sekä lisätty pitkittäinen velcro nauha. Myös akun yläpuolelle on lisätty muovituki jotta akku pystyisi entistä paremmin paikalla.


-Iskunvaimentimen varren paksuus on muuttunut 3,5mm -> 4,0mm joka lisää kestävyyttä ja toimintavarmuutta. Uusi vastaanotinboksi on entistä paremmin suojattu.
Paketissa tulee: Valmiiksi kasattu auto ja ohjain, tarvittavat työkalut, ohjekirja
Tarvitset lisäksi: Akut, Laturin ja neljä AA paristoa ohjaimeen


Arrma Senton varaosat:Kokoluokka
1/10

Vetotapa
4WD

Ajoalusta
Off-road(maasto)

Akku ja laturi
LiPo Akulla ja laturilla

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös