ARRMA 4x4 sarjan esittely, Granite, Big Rock, Typhon, Senton ja Vorteks kovaan ajoon!


Vinkkejä RC-auto harrastukseen, Aloita RC-harrastus by Max S., 19.05.2021
Jos RC-autot kiinnostavat ja haluat harrastaa laadukkaalla, luotettavalla ja suorituskykyisellä autolla jatka lukemista!

Arrma 4x4 sarjan autot täyttävät juuri nämä kriteerit ja onkin lähes jokaiselle uudelle harrastajalle paras mahdollinen tapa aloittaa RC-autoilu. Arrman 4x4 sarja on Suomen myydyin RC-autosarja eikä syyttä.

Ominaisuuksia jotka löytyvät ARRMA 4x4 autoista:
-Hurja suorituskyky
-Hyvä kestävyys
-Markkinoiden paras hinta-laatusuhde
-Vedeltä suojatut sähköt (toimii hienosti ympäri vuoden, kelissä kun kelissä)
-Rajoitettavat tehot (sekä pikarajoitus että portaaton, lapsilta piillotettu, tehonsäätö)
-Täysi varaosa saatavuus
-Hyvät ohjeet, videot ja tuki
-Mahdollisuus virittää ja tuunata

Miksi sinun kannattaa hankkia juuri Arrma 4x4 auto ensi autoksi?

Arrma 4x4 autolla sinulla on suurin mahdollisuus että auto on kovassa ajossa vielä vuosien päästä!

Tässä meidän yhteenveto ARRMA 4x4 Big Rock testeistä:Ajovalmiita paketteja löytyy neljssä eri tasossa

279€ - Mega - Granite, Senton, Typhon Avaa
339€ - Mega Lipo - Granite, Senton, Typhon Avaa
449€ - BLX 2s - Granite, Senton, Big rock, Typhon ja Vorteks (499€) Avaa
479€ - BLX 3s - Granite, Senton, Big rock, Typhon ja Vorteks (519€) Avaa

-Mega sarja on sinulle joka haluat päästä halvalla liikkeelle. 279€ paketissa tulee auton ja ohjaimen lisäksi mukaan perus "töpseli seinään" laturi ja 3300mAh akku. Laturi lataa vakio akun täyteen noin 4-5 tunnissa, ja akku kestää täysillä tehoilla tyypillisesti 10-15min

-Mega sarjan LiPo paketti on sinulle joka haluat lähteä edullisesti liikkeelle, mutta paremmalla ajoajalla ja latausajalla. Tässä paketissa Laturi on kunnon älylaturi ja akku 5000mAh LiPo akku. Akku latautuu tässä täyteen noin tunnissa ja akulla ajaa täysillä tehoilla tyypillisesti 15-25min. 

-BLX 2s sarja on ehkä paras lähtökohta sinulle joka haluat mahdollisimman luotettavan, kestävän ja toimivan auton. BLX mallissa on paremmat harjattomat sähköt, parempi ohjausservo, parempi voimansiirto, paremmat ylätukivarret ja muita pieniä päivityksiä. Suurin ero on harjattomat sähköt. Harjattomien sähköjen etu on
-Huomattavasti enemmän tehoa
-Huomattavasti parempi hyötysuhde
-Luotettavampi
Eli harjattomat ovat kaikin puolin parempia, niiden ainoa huono puoli on että ne ovat hieman kalliimpia. Mega malliin pystyy päivittämään kaikki nämä jälkikäteen, mutta helpommalla ja halvemmalla toki pääsee jos aloittaa suoraan BLX mallilla.

Yleinen kysymys liittyen BLX malliin on että eikö ole parempi aloittaa hitaammalla Mega autolla. Meidän mielestä ei, se että BLX mallissa on enemmän tehoa ei ole mikään huono asia sillä tehoa voi rajoittaa portaattomasti. Jos rajoitat tehot vastaamaan Mega version tehoja BLX autossa tulee olemaan merkittävästi pidempi ajoaika johtuen harjattoman moottorin huomattavasti paremmasta hyötysuhteesta, ja sitten kun auto pysyy hallinnassa tehoa on helppo lisätä.

BLX sarjassa ajoaika on täysillä tehoille tyypillisesti 15-25min ja latausaika noin tunnin.

-BLX 3s sarja on täysin sama paketti kun 2s paketti, ainoastaan akku on eri. ELi 3s paketissa tulee 3s akku joka tarjoaa 50% enemmän tehoa. Kun 2s akulla BLX auto kulkee noin 60km/h, 3s akulla auto kulkee helposti 80km/h ja välityksiä muuttamalla vaikka 100km/h.
Tämä on sinulle joka haluat heti kaikki hurjimmat tehot ja kovimman suorituskyvyn. 


Miten sitten eri mallit eroavat toisistaan?

Granite - Granite on autoista suosituin, Hurja monsteri isoilla renkailla. BLX tehoilla tämä keulii, tekee voltteja ja jopa tuplavoltteja helposti. Tämä on sinulle joka haluat monsterin jolla voi hyppiä, temppuilla ja ajaa karussa maastossa! 

Granite vaihtoehdot:
-12%
ARRMA RC 1/10 GRANITE 4X4 V3 MEGA LIPO paketti
+
ARRMA RC 1/10 GRANITE 4X4 V3 MEGA LIPO paketti
Tarjoushinta 339.90 €
(17)
-5%
ARRMA RC GRANITE 4X4 3S BLX MT 3s LiPo paketti
+
   ARRMA RC GRANITE 4X4 3S BLX MT 3s LiPo paketti
Tarjoushinta 479.90 €
(6)


Big Rock - Big rock on Graniteen verrattuna pidempi ja leveämpi. Se on siten vakaampi ajaa, mutta varsinkin 3s akulla tämäkin musta paholainen keulii, tekee voltteja ja on kunnon stuntti auto. Tämä on sinulle joka haluaa monsterin jossa on paremmat ajo-ominaisuudet ja sinulle joka haluat auton joka menee maastossa mahdollisimman hyvin.

Big Rock vaihtoehdot:
-5%
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX 3s LiPo paketti
+
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX 3s LiPo paketti
Tarjoushinta 479.90 €
(3)


Senton - Senton on Short Course auto ja se on parhaimmillaan radalla ja kisatilanteessa missä kaverin kanssa painitaan ohituksia. Senton on myös oikean auton näkoinen, eli jos haluat realistisen näköisen auton jossa on hyvät ajo-ominaisuudet ja hyvät edellytykset piharalleihin, Senton on oikea valinta.

Senton vaihtoehdot:
-12%
ARRMA RC 1/10 SENTON 4X4 V3 MEGA LiPo paketti
+
ARRMA RC 1/10 SENTON 4X4 V3 MEGA LiPo paketti
Tarjoushinta 339.90 €
(3)
-5%
ARRMA RC SENTON 4X4 3S BLX 3S LIPO paketti
+
   ARRMA RC SENTON 4X4 3S BLX 3S LIPO paketti
Tarjoushinta 479.90 €
(3)


Typhon - Typhon on näistä autoista se missä on paras ajettavuus. Matala painopiste, hyvät 1/8 koon renkaat, ja agressiivinen kori ja siipi tekee autosta hyvän ajettavan ja on parhaimmillaan kun haluat vetää pitkää sladia ja tiukkoja ajolinjoja.

Typhon vaihtoehdot:


Vorteks - On 4x4 sarjan uusin jäsen. Vorteks:issa on parempi DX3 ohjain jossa on sisäänrakennettu AVC, eli ajonvakautus. Tämä tarkoittaa että säädettävä ajonvakautus autaa pitämään auton hallinnassa. Lisäksi Vorteksissa on monipuolisiin nopeudensäädin. Tämän takia Vorteks on oikea valinta sinulle joka haluaa helpon ajettavan auton. Vorteks:issa on pienimäät renkaat, joten maastossa se ei mene yhtä hyvin mutta toisaalta ajo-ominaisuudet tasaisella alustalla on parempi.

Vorteks vaihtoehdot:


Yhteenvetona voimme todeta että kaikki Arrma 4x4 autot ovat loistavia autoja alkavalle harrastajalle. Jos sinulla on vaikeuksia päättää suosittelemme 2s BLX pakettia ja autoista monipuolisin on ehkä Big Rock tai Granite, muta kaikki autot ovat loistavia valintoja, valitse se joka sopii sinun ajopaikalle, käyttötarkoitukseen ja ulkonäkö on mieluisa!

Tässä voi ottaa inspiraatiota siihen miten Granitella voi hypätä:Oletko jo hankkinut ARRMA 4x4 auton? Täältä löydät kaikki tarvittavat vinkit ja neuvot jotta harrastaminen olisi mahdollisimman mukavaa:

ARRMA 4x4 Granite, Senton, Typhon ja Big Rock info

ARRMA 4x4 Mega autot: ARRMA 4x4 BLX autot: Autojen ohjekirjat: Autojen ohjekirjat ja räjäytyskuvat ARRMAn edulliset neliveto autot on loistava aloituspaketti kaiken tasoisille kuskeille. Laadukas ja kestävä auto joka toimii hyvin heti paketista. Auto tule...

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Löydä sinulle sopivin RC vene

RC-veneet tarjoavat mahtavaa ajanvietettä mökillä, rannassa tai vaikka vierassatamassa. RC-veneet ovat yleensä varustettu aivan käsittämättömällä suorituskyvyllä ja meidän valikoimasta löytyy veneitä jotka kulkevat suoraan paketista jopa yli 120km/h. Veneitä löytyy sekä katamara...

Kesätekemistä koko perheelle!

Kesä on täällä ja mikäs sen parempi kun mennä ulos ajamaan RC-autoilla ja veneillä! RC-autot ovat mukavaa ajanvietettä ja sitä voi tehdä melkein missä tahansa. Autoja löytyy laajalla valikoimalla, sekä huippunopeita monstereita, lapsille sopivia sudittelijoita tai sitten hienot ...

Löydä sinulle sopivin RC-auto

RC-autot on mahtava harrrastus, tässä meidän suositukset miten sinä pääset parhaiten mukaan harrastukseen! RC-autoissa on tärkeä muistaa että autoja löytyy todella laajalla valikoimalla, löytyy marketti autoja, löytyy harraste autoja ja löytyy autoja jotka ovat jotain siitä...