Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪»

ARRMA RC Kraton 6S 4Wd Blx V5

Sini-musta v5 Kraton

Puna-musta v5 Kraton
Kunnon monsteri korkealla ajokorkeudella
Kratonilla pöly lentää
Auto on täysin vesitiivis
Vauhdikkaiden montereiden kuningas, ARRMA Kraton v5 on sinulle joka haluat hurjimmalla suorituskyvyllä varustetun monsterin.
Luotettava ja toimiva alusta hyvillä parannuksilla tekee v5 versiosta parhaan Kratonin tähän asti.
Isot kunnolliset iskarit, toimiva geometria ja hyvät materiaalivalinnat tekee Kratonista toimivan
Auton huolettavuudesta on tehty mahdollisimman helppoa.

Keväthinta
569,00 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 599,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
ARRMA RC Kraton 6S 4Wd Blx V5 Punainen ja musta
Punainen ja musta
Ei varastossa. Toimitusaika arviolta 3 - 30 vrk.
ARRMA RC Kraton 6S 4Wd Blx V5 Sininen ja musta
Sininen ja musta
Tulossa lisää arviolta 29.5.2024Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 3 - 30 vrk tilauksesta. Jos tuote on loppu toimittajalta toimitusaika voi olla pidempi. Tarkemman toimitusajan voit varmistaa asiakaspalvelustamme. Normaalisti arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Uudistettu ARRMA Kraton v5 on RC-monstereiden kuningas
. Tällä autolla katseet kääntyy ja ominaisuudet eivät lopu kesken. Jopa 100km/h huippunopeus, loistavat kisaautoon perustuva iskunvaimenningeometria ja laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat huimia ajosuorituksia. Legendaarinen Kraton mullisti koko 1/8 monsteri markkinan ja toimii nykyään 1/8 monstereiden suunnannäyttäjänä. Kraton on nostanut monstereiden suoritukyvyn, kestävyyden ja toimintavarmuuden uudelle tasolle. Uuden v5 auton myötä auton kesätvyys, ajettavuus ja suorituskyky on taas noussut uudelle tasolle.

ARRMA Kraton 6s


Arrma Kraton v5 on erittäin luotettava ja suorituskykyinen auto. Auto perustuu Team Durango DEX8T kisaautoon mikä varmistaa erittäin hyvän suorituskyvyn ja kestävyyden. Vesitiiviit sähkökomponentit ovat luotettavia ja suorituskykyisiä, tehoa tästä autosta ei lopu kesken. Tehosta pitää huollen uusi entistä monipuolisempi Spektrum Firma 150 nopeudensäädin sekä Firma 2050kv moottori.

Liitin on varmatoiminen ja luotettava IC5 liittimeen joka on täysin yhteensopiva EC5 liittimen kanssa.

Ohjain oli vanhan version heikoin lenkki mutta uudessa v5 versiossa ohjain on päivittynyt todella monipuoliseen Spektrum SLT3 radioon. Radiossa löytyy kaikki tarvittavat säädöt, jopa kaasun ja ohjauksen End Point säätö joka tekee tehon ja kääntyvyyden säätämisestä helppoa ja portaatonta. Tämän lisäksi ohjaimeesa on 50%/75%/100/ tehon rajoitus. Voit siis rajoittaa tehot juuri sopivaksi sinulle tai nuorisolla. EPA säätö on hieman piilotettu jotta perheen nuorimmat eivät pääse säätämään tehoja luvatta. Ohjaimessa on sisäänrakennettu antenni mikä lisää toimitavarmuutta ja vastaanotin on Spektrumin SR315 joka tukee sekä Spektrumin perus SLT modulaatiota sekä DSMR modulaatiota joten voit helposti päivittää autoosi jonkun Spektrumin huippuohjaimista ja hyödyntää vakio vastaanotinta. Servo on uudistettu vesitiivis metallirattainen 19kg vääntävä normaali kokoinen servo. Servo on vahvempi, kestävämpi ja nopeampi kun edeltäjä.


Kokonaan metallinen voimansiirto varmistaa hyvän kestävyyden ja 1/8 kisaautoon perustuva toimivaksi todettu rakenne antaa autolle todella hyvän kestävyyden. Uudessa v5 versiossa moottorin pinionin toimivuus on taattu Safe-D pinionin avulla.Uudessa v5 versiossa parannuksia on esimerkiksi:

-Vahvistetut tukivarret edessä ja takana. Kratonin tukivarret ovat olleet kestävät mutta ARRMA on tehnyt niistä entistäkin kestävemmät lisäämällä tukia niihin. Uusilla tukivarsilla varmistat että auto kestää suurimmatkin pommitukset luotettavasti.

-Uusi vahvistettu runko. Uusi vahvempi runko on leveämpi ja siinä on lisätty tukevat urat jotka yhdessä tekevät sen että runko on vahvempi kuin ikinä ennen.

Renkaat

-Uusi luotettavammat kumitiivistetyt laakerit, vahvempi takatorni ja isompi vastaanotinboksi. Kumitiivisteet suojaavat laakereita paremmin ja parantavat niiden kestävyyttä. Uuden takatornin geometria on parannettu niin että auto ottaa paremmin vastaan alastuloja ja profiili on matalampi joka suojaa tornia vääntymiseltä.
ServosaverUusi ohjaus


Lisää vain Lipo akku (4S tai 6S), Lipo laturi ja ohjaimen neljä AA paristoa ja valmistaudu jopa yli 100 kilometrin tuntinopeuteen


Paketissa tulee: Valmiiksi kasattu auto ja ohjain, tarvittavat työkalut, ohjekirja
Tarvitset lisäksi: Akut, Laturin ja neljä AA paristoa ohjaimeenTekniset tiedot:

Koko: 1/8 truggy
Huippunopeus: 96+ km/h (rajoitettavissa)
Sähköt: Harjaton
Osanumero: ARA8608V5T2 (sininen) ARA8608V5T1 (punainen)
Vetotapa: Neliveto
Autotyyppi: Vauhtimonsteri
Ajoalusta: Off-road
Pituus: 594mm
Leveys: 460mm
Ajokorkeus: 47mm(säädettävä)
Akseliväli: 377mm
Korkeus: 195mm
Paino: 4,5kg
Akkukotelon koko: 158x51x46mm
Infoa autosta ja Arrma Kraton varaosat:Katso myös meidän 4s tai 6s paketit jossa tulee mukana akku ja laturi:


+
 
Tuotteet‪»Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪»
ARRMA RC Kraton 6S v5 4WD BLX 1/8 RTR 4S AKULLA ja LATURILLA
Tarjoushinta 699,00 €
Arrma Kraton on vauhtimonstereiden kuningas. Tällä autolla katseet kääntyy ja ominaisuudet eivät ...
(4)
-21%
ARRMA RC Kraton 6S v5 4WD BLX 1/8 RTR 6s AKULLA ja LATURILLA
+
 
Tuotteet‪»Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪»
ARRMA RC Kraton 6S v5 4WD BLX 1/8 RTR 6s AKULLA ja LATURILLA
Keväthinta 699,00 €
Arrma Kraton on vauhtimonstereiden kuningas. Tällä autolla katseet kääntyy ja ominaisuudet eivät ...
(13)

It doesn't get much better than the ARRMA Kraton V5 6S BLX. The latest version of the 1/8th scale speed monster truck Kraton by ARRMA offers market leading performance at your fingertips right out of the box. When you squeeze that throttle you're going to notice exactly how far this race-inspired monster truck platform has come. On 6S this beast of a speed monster truck can do 96km/h+ without any crazy modifications.

With the ancestor of the car being a race-bred machine, the handling of this truck is unmatched in the monster truck category. You're going to need all those handling capabilities when the powerful Spektrum Smart electronics underneath that aggressive body really get to work. The speeds this truck achieves are nothing short of breathtaking. At such speeds the suspension is going to have to be just right, luckily with this truck, it definitely is.

If you're out and about bashing the car hard, and feel like you'd need some different handling characteristics for that specific terrain, that is achievable too without breaking the bank buying potentially expensive aftermarket parts. There are lots of adjustments you can make to the car without spending your hard-earned money. A bottle or two of shock oils will go a long way. You can also adjust a lot of things just with a hex driver and a wrench. These features make the car even more versatile than it already is right out of the box.  

With the market evolving fast it's easy to make wrong decisions and end up with a car that disappoints you. The ARRMA Kraton V5 6S BLX will not disappoint you. Why settle for less, when you can get the best?


Scale: 1/8

Top speed: 60+mph / 96+km/h

Electornics: Brushless

Assembly status: RTR, fully assembled

Part number: ARA8608V5T1(Red), ARA8608V5T2 (Blue)

Drive type: 4WD

Vehicle type: Speed Monster Truck

Intended terrain: Off-road

Length: 594mm / 23.39"

Wheelbase: 377mm / 14.84"

Ride height: 47mm / 1.85"

Front width: 460mm / 18.11"

Rear width: 460mm / 18.11"

Height: 195mm / 7.68"

Number of differentials: 3

Weight (without battery): 4.5kg / 9lbs 15oz

Battery compartment size: 158x51x46mm / 6.22x2.01x1.81"

Needed to complete:
LiPo-Battery (3S,4S or 6S)
LiPo-charger
4 AA batteries for transmitter


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 730 x 495 x 300 mm.


Ajoalusta
Off-road(maasto)


Akku ja laturi
Ilman akkua ja laturia


Kokoluokka
1/8


Vetotapa
4WD


Paino
10 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
6.45


Valmistusmaa
Kiina


Liitetiedostot
ARRMA_202019_206s_20Manual.pdf

Kommentit
Toni E. vahvistettu ostaja, 23.1.2024
Yleisarvosana
Helppo aloittaa tällä, mutta vahvike osia sitten menee kun ajelee. Suosittelen exb versiota, niin säästyy rahaa. Tehoja on, alusta on huippu, ja myös hyvin säädettävä. Vaatii tilaa ajamiseen ison parkkipaikan tai urheuilukentän verran (min. 100x100m että mahtuu edes liki huippuja ajamaan), harvassa asutusalueen omakotitalossa on riittävästi pihaa. Käy heti uutena läpi kaikki pultit ja lisää pehmeä ruuvilukite ja kiristä, täytä iskunvaimentimet sekä tasauspyörästöt. Shimmaa tasaupyörästöt (tehtaalta olivat vajaat, ja tasauspyörästö meni kun oli väljästi laitettu välys tehtaalla). Kulkee paremmin ja lujempaa kuin 8s versio. Pölypussi on hyvä märällä nurmella sekä kivikossa/hietikossa samoin lumessa.
Marko L. vahvistettu ostaja, 15.11.2022
Yleisarvosana
Huikea RC. Voimaa, nopeutta, ja kestävyyttä riittävästi. Paras RC tässä hintaluokassa. Erittäin hyvä ajaa ja hallita sekä kestävän oloinen. Isojen renkaiden ansiosta tällä voi ajaa melkolailla missä vain, isoit kivetkään eivät haittaa menoa
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.11.2022
Yleisarvosana
Paras
Samuli K. vahvistettu ostaja, 12.5.2022
Yleisarvosana
Mukavan tuntuinen ja rauhallinen ajaa. Vaki ohjausservo tuntui olevan heikoin lenkki. Iso auto, helppo huoltaa, tilaa on.
Akseli K. vahvistettu ostaja, 5.4.2022
Yleisarvosana
Täytti kaikki odotukset ja teho yllätti positiivisesti. Lämmin suositus👍🏻
topi v. vahvistettu ostaja, 23.2.2022
Yleisarvosana
Aivan mahtava rc-auto! Tehoa löytyy vaikka muille jakaa ja nopeutta niin että kokematonta hirvittää. Kestävyys on omaa luokkaansa ja tällä autolla hupia riittää ajoalustasta riippumatta. Suosittelen vahvasti!
Harri H. vahvistettu ostaja, 4.2.2022
Yleisarvosana
Hurja auto! Vahva suositus.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.9.2021
Yleisarvosana
Hurja peli. Sopivaa ajopaikkaa saa etsiä, ei sovi kovin hyvin piharevittelyyn ainakaan kaupunkialueella.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.5.2021
Yleisarvosana
Todella hauska auto soramontuille hyppimään, kannattaa käydä diffi öljyt läpi ennen käyttöä ja kiristellä ruuvit
Janne H. vahvistettu ostaja, 10.5.2021
Yleisarvosana
Todellinen peto kulkemaan. Remonttia on joutunut tosin tekemään useaan otteeseen. SMASH AND BASH!!
Näytä kaikki (18) Lisää kommentti

Tuotemerkki

ARRMA RC
ARRMA RC
2014 tuotetta

ARRMA KRATON 6S BLX 2020 // Under The Hood [ARA8608V5]
Introducing The ARRMA KRATON 6S BLX
ARRMA KRATON 6S BLX - Break Through It All
The amazing Arrma Kraton

Katso myös

-14%
ARRMA RC Kraton 6S v5 4WD BLX 1/8 RTR 4S AKULLA ja LATURILLA
+
 
Tuotteet‪»Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪»
ARRMA RC Kraton 6S v5 4WD BLX 1/8 RTR 4S AKULLA ja LATURILLA
Tarjoushinta 699,00 €
Arrma Kraton on vauhtimonstereiden kuningas. Tällä autolla katseet kääntyy ja ominaisuudet eivät ...
(4)
-21%
ARRMA RC Kraton 6S v5 4WD BLX 1/8 RTR 6s AKULLA ja LATURILLA
+
 
Tuotteet‪»Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪»
ARRMA RC Kraton 6S v5 4WD BLX 1/8 RTR 6s AKULLA ja LATURILLA
Keväthinta 699,00 €
Arrma Kraton on vauhtimonstereiden kuningas. Tällä autolla katseet kääntyy ja ominaisuudet eivät ...
(13)
Dusty Motors Shroud Cover - Arrma Kraton/Talion (Shock cover not included)
+
Tuotteet‪»Korit, Siivet ja tarrat‪»Suojahuput‪»
Dusty Motors Shroud Cover - Arrma Kraton/Talion (Shock cover not included)
27,99 €
(23)
Heti saatavilla
Vapex Plus Alkaline batteries AA 4pc
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»Muut Akut ja paristot‪»
Vapex Plus Alkaline batteries AA 4pc
2,90 €
Laakerit
(22)
Heti saatavilla


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Robitronic LiPo Battery 4500 mAh 6S 40C EC5 Plug
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»6S LiPo ajoakut‪»
Robitronic LiPo Battery 4500 mAh 6S 40C EC5 Plug
119,90 €
(7)
Team Orion 6S 55C Ranger LiPo Battery (22.2V/4500mAh) EC5 ORI14329
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»6S LiPo ajoakut‪»
Team Orion 6S 55C Ranger LiPo Battery (22.2V/4500mAh) EC5 ORI14329
119,99 €
(21)
Absima 6S Power Tank LiPo 22.2V.-60C 4500 Hardcase (EC5) 4190003
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»6S LiPo ajoakut‪»
Absima 6S Power Tank LiPo 22.2V.-60C 4500 Hardcase (EC5) 4190003
119,99 €
(3)
ValueRC Lipo Battery Balance Charging Extension Wire Cable 20cm 6S 22AWG
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Johdot, adapterit ja liittimet‪»Tasauslaudat ja balansointi jatkojohdot‪»
ValueRC Lipo Battery Balance Charging Extension Wire Cable 20cm 6S 22AWG
3,90 €
(isommissa erissä alk. 2,34 €)
(21)
Heti saatavilla
ValueRC Ec5 Plug To 4.0Mm Banana Connector 12Awg 30Cm Charging Cable Wire
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Johdot, adapterit ja liittimet‪»Latausjohdot‪»
ValueRC Ec5 Plug To 4.0Mm Banana Connector 12Awg 30Cm Charging Cable Wire
8,90 €
(41)
Heti saatavilla
Robitronic Expert LD 80 Charger LiPo 1-6s 7A 80W
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Laturit‪»Älylaturit (LiPo laturit)‪»
Robitronic Expert LD 80 Charger LiPo 1-6s 7A 80W
59,95 €
(16)
Absima Power Tank Lipo 14.8V.-60C 6200 Hardcase (EC5)
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»4S LiPo ajoakut‪»
Absima Power Tank Lipo 14.8V.-60C 6200 Hardcase (EC5)
79,95 €
(2)