Tuotteet » Ajovalmiit sähköautot (RTR) »

Team Associated 20157 SC28 RTR FOX Factory Truck


Erikoishinta
56.45
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 16 vrk.

Myymälä Vaasa0 kpl
Myymälä Vantaa0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

20157

Viivakoodi

784695201576

Saatavuus
Arviolta 3 - 16 vrk tilauksesta. Tällä hetkellä koronaviruksen aiheuttamat toimitusvaikeudet saattavat vaikuttaa tuotteen toimitusaikaan. Tarkemman toimitusajan voit varmistaa asiakaspalvelustamme. Normaalisti arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Headquartered in Scotts Valley, CA, Fox Factory Holding Corp. ("FOX") designs and manufactures performance-defining ride dynamics products for bicycles, on-road and off-road vehicles and trucks, side-by-side vehicles, all-terrain vehicles, snowmobiles, specialty vehicles and applications, and motorcycles.

Team Associated is pleased to announce a new licensed version of the FOX SC28 short course body, featuring an orange paint scheme with the iconic FOX logo. The included 2.4GHz transmitter allows complete control, enabling you to navigate around, through, and over obstacles with ease! After the vehicle's integrated battery becomes discharged, the convenient built-in transmitter charger makes it easy to get back to full power and ready to run in less than an hour. A built-in rechargeable battery and 4 AA's are included, so it is ready to go right out of the box! Just charge and drive!

So grab a friend and create your own Short Course Truck Racing Series. Rip around the corners, fly over the jumps and speed across the finish line! Will you make it to the winner's circle?

FOX(R) is a registered trademark of Fox Factory Holding Corp.

Features
Everything included in the box -- just charge and go!
2.4GHz 2-channel transmitter
Integrated ESC/Receiver unit
Integrated proportional servo
FOX short course replica body

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 210 x 170 x 130 mm.

Ajoalusta
Off-road(maasto), On-road(Asvaltti/matto), Sisäkäyttöön

Akku ja laturi
Sisäisellä akulla

Kokoluokka
1/28

Vetotapa
2WD

Paino
0.52 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Kommentit
Henrik O. kirjoitti 8.9.2020:
Hauska tuote ottaen huomioon hinnan. Kaasu ja ohjaus säätyy portaattomasti mikä on todella hienoa tässä hintaluokassa! Vaikuttaa kestävältä ja nopea peli jossa akku toimii kauan. Voi suositella myös muille.
Jonne B. kirjoitti 1.7.2020:
5v vetelee kotikonttorille tehdyllä radalla ns. täysiä
Jaakko S. kirjoitti 1.3.2020:
Ostettiin näitä kolme jotta voidaan ajaa toimistolla kilpaa kahvitauoilla. Aivan loistavat autot ja akku kestää tarpeeksi kauan. Vahatulla betonilattialla sutii ja kääntäessä pyörähtää helposti ympäri jos on herkkä liipasinsormi, mutta kuuluu asiaan. Viritettiin kangasta lattialle, jotta grippi on parempi ja nyt kovalla kaasulla auto vetää kurvissa katon kautta ympäri, sen verran kovaa vauhtia menevät. Mutta onhan se hauskaa kun välillä on kaksi pyörää ilmassa! Miinuksena täytyy sanoa, että ensimmäiset kolme autoa lopettivat ottamasta virtaa vastaan ladatessa. Mutta Hobby Factorille ja Team Associated:lle iso peukku siitä, että vaihtoivat ongelmitta uusiin. Erään toisen RC-autoverkkokaupan kanssa autot (eivät TA:n autoja) lakkasivat parin viikon jälkeen toimimasta ja lensivät roskiin ja rahat hukkaan, mutta Hobby Factoryn kanssa homma toimi. Nyt vaihdetuista autoista yhden kohdalla ei latausvalo aina pala kun sen laittaa ajon jälkeen lataukseen. Saas nähdä meneekö kohta taas vaihtoon. Kaiken kaikkiaan aivan loistavia autoja ja hauskuutta riittää, mutta pienellä varauksella.
Ari K. kirjoitti 3.1.2020:
Pukki toi tämän pojalla ja hän on ollut aivan innoissaan.
Toni E. kirjoitti 2.1.2020:
Hyvin on toiminut muutaman viikon ajelut. Hyvät ajo-ominaisuudet ja pitkä akunkesto!
tuo...@...om kirjoitti 29.4.2019:
Mainio vempain hintaisekseen. Kokoisekseen hyvin nopea. Ketterä tiukkaankin ajoon hyvällä alustalla. Reagoi ohjaukseen ilman ylimääräisiä viiveitä. Lataa nopeasti ja pitkä ajoaika. Taskukokoisena ja kun lataus hoituu ohjaimesta - laite on todella helppo ottaa mukaan mökkireissuille tms. Sisäajoon ja tasaisille puhtaille ulkoalustoille 5/5. Ulkoajoon vähänkään huonolla alustalla tästä ei kyllä taida olla, tulee voimansiirron ja alusta rajat vastaan. Jousituksen liikerata on pieni eikä iskunvaimennusta ole. Tasauspyörästöä ei ole. Pienikin sepelinjyvä tms heittää auton pois ajosuunnasta. Yllättävän pirteä moottori kuitenkin puskee auton monesti läpi pitkäkarvaisista matoista tai satunnaisista ruohonmättäistä. Hauska vekotin ja paljon halvempi kuin Mini-z.
Nimimerkki Patrick kirjoitti 1.6.2020:
Auto on vahva ja sillä voi aja sisällä ja ulkona
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Team Associated RC28T RTR 20151
+
Team Associated RC28T RTR 20151
Erikoishinta 56.45 $
(4)
Team Associated 20155 MT28 Ready-To-Run
+
Team Associated 20155 MT28 Ready-To-Run
Erikoishinta 56.45 $
(3)