Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪»

ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black

Uusi, entistä leveämpi V3 Big Rock!

ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black

Hinta
399,99 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplEi varastossa. Toimitusaika arviolta 3 - 30 vrk.
Myymälä Vaasa0 kpl, vain nouto
Myymälä Vantaa0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Tilauskoodi
ARA4312V3B
Viivakoodi
5052127043830
Saatavuus
Arviolta 3 - 30 vrk tilauksesta. Jos tuote on loppu toimittajalta toimitusaika voi olla pidempi. Tarkemman toimitusajan voit varmistaa asiakaspalvelustamme. Normaalisti arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black

ARRMA:n uudistettu huippusuosittu harjaton nelivetoinen 1/10 monsteri kovaan harrastamiseen. Harjattomilla sähköillä varustettu 4x4 Big rock on luotettava, nopea ja hyvällä suorituskyvyllä oleva monsteri joka tarjoaa huolettomia harrastushetkiä. Tämä monsteri on nostanut harjattomien nelivetoisten 1/10 monstereiden tasoa ja tähän hintaan et saa mistään yhtä laadukasta harjatonta neliveto monsteria. Auton sähköt ovat suojattu vedeltä joten voit harrastaa huolettomasti niin talvella kun vesilätäköissä. Jos haluat aloittaa RC-harrastuksesi pykälää hurjemmalla autolla niin tässä on sinulle luultavasti paras ensiauto.Agressiivinen ulkonäkö ja erittäin hyvät renkaat takaavat näyttävää menoa. Tämä on kunnon RC auto joka antaa jännitystä niin nuoremalle kuin vanhemmalle kuskille. Jos olet aloittelemassa RC-auto harrastusta ja haluat pykälää paremmat harjattomilla sähköillä varustetun auton ARRMA 4x4 BLX sarja on paras mahdollinen lähtökohta. Musta agressiivinen kori tarjoaa oikean fiiliksen ajamiseen, hyvä renkaat tarpeeksi pitoa ja uudistetut sähköt hyvät ajo-ominaisuudet!Auton huolettavuuteen on panostettu ja huoltaminen on todella helppoa ja hauskaa. Voimansiirron eri osat irtoavat parilla ruuvilla ja huolettavuus on helpompaa kun ikinä aikaisemmin. Vaikka RC-autot olisivat sinulle uusia ARRMAn 4x4 sarja on niin helppo huoltaa että siihen pystyy myös aloitteleva mekaanikko. ARRMA on lisäksi tehnyt kattavasti videoita siitä miten autoa huolletaan. ARRMA:n varaosa tarjonta on yksi maailman parhaita ja me panostamme kovaa siihen että kaikki ARRMA varaosat löytyvät suoraan meidän varastosta. Täältä löytyy lisätietoja auton huollosta: ARRMA 4x4 info Täältä löydät auton varaosat: ARRMA 4x4 varaosat

ARRMA Granite 4x4 huoltoARRMA Granite 4x4 voimamoduuli

Autossa tulee mukana toimintavarmat sähköt joilla pääsee loistavasti harrastukseen mukaan. Mukana tuleva uusi Spektrum SLT3 radio on yksi parhaista RTR radioista. Perusvarma, nopea, hyvällä kantamalla ja tarvittavilla säädöillä varustettu. Ohjaimesta löytyy tarvittavat säädöt ja ehkä parhaimpana ominaisuutena tehon säätö. Voit siis rajoittaa tehoa joka auttaa harrastuksen alkuvaiheessa. Rajoitetuilla tehoilla vauhti on niin maltillinen että tällä autolla voi ajaa myös perheen nuorimmat. Nopeutta saa portaattomasti rajoitettu vaikka kävelyvauhtiin ja portaaton säätö on tehty niin ettei lapset itse pääse säätämään sitä. Auton ohjausservo on vedeltä suojattu metallirattainen Spektrumin S651 servo joka on vahvempi ja suorituskykyisempi kun edeltävä servo. Tämä servo jaksaa kääntää renkaita ja vauhti on helposti riittävä.ARRMA BIG ROCK 4x4 BLX auto tulee muuten ajovalmiina mutta tarvitset vielä akun ja laturin, sekä ohjaimeen 4 kpl AA paristoa. Akuksi kannattaa valita normaalikokoinen 2s tai 3s akku mutta voit myös käytää korkeampia akkuja. Parhaiten toimii noin 5000mAh akut jotka antavat täysillä tehoilla noin 15-20min ajoajan. Rajoittamalla tehoja ajoaika pitenee. Autossa on valmis EC5 liitin joten kannattaa käyttää akkuja joissa on EC5 liittimet. Voit myös käyttää adaptereita mutta muista että adapterit voivat huonontaa akun suorituskykyä ja ajoaikaa. NiMh akkuja pystyy myös käyttämään, mutta NiMh akuissa tehot ovat rajalliset ja voi olla että et pysty hyödyntämään kaikki tehoja. Harjattomissa autoissa suosittelemme aina LiPo akkuja, mutta NiMh akuilla voi myös aloittaa.

Autosta löytyy valmiit LiPo versiot missä tulee akku ja laturi mukana:

+
 
Tuotteet‪»Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪»
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX 2s LiPo paketti
Tarjoushinta 479,90 €
(3)
-11%
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX 3s LiPo paketti
+
 
Tuotteet‪»Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪»
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX 3s LiPo paketti
Tarjoushinta 479,90 €
(9)

Auton sähköinä toimii ARRMAn harjaton BLX100 nopeudensäädin ja Spektrum 3200kV moottori. Nopeudensäädin on varmtoiminen, vedeltä suojattu ja helppokäyttöinen sekä voit säätää tärkeimpiä asetuksia kuten punch:ia ja jarrutehoa. Akun liittimenä on luotettava IC5 joka on täysin yhteensopiva EC5 liitimen kanssa. Nopeudensäätimessä löytyy LiPo Cut-off ja NiMh asetus. Mootori on tehokas ja varmatoiminen, tämän moottorin suorituskyky ei lopu kesken. Moottorissa on lisäksi jäähdytystä parantava siili ja tuuletin. Moottorissa on 5mm akseli sekä mahdollisuus käyttää SafeD pinioneita jotka tekevät autosta varmatoimisemman.Uusi v3 versio on täynnä parannuksia ja auto on kehittynyt entisestään. Uusi parempi ohjain ja servo tekee ajamisesta mielekkäämpää, voimansiirto on vahvempi ja auton kestävyyttä on parannettu esimerkiksi uudella rungolla. Puskuri on vahvempi ja laakerit kestävempiä kumisuojattuja ja kaiken näköisiä muita pieniä parannuksia. ARRMA on tuttuun tyylin kuunnellut asiakkaiden palautteita ja tehnyt jo hyvästä autosta entistäkin paremman.


Iso plussa autossa on että kaikki sähköt ovat standardi kokoisia, eli jos haluat eri moottorin tai noparin, paremman servon tai toisen ohjaimen ne ovat helppoja vaihtaa tai jos haluat lisäakkuja kaikki normaalikokoiset akut käyvät.Koko: 1/10

Huippunopeus: 80+ km/h suoraan paketista 3s akulla. Noin 60km/h 2s akulla.

Sähkötekniikka: Harjaton

Pakettityyppi: Akkua ja laturia vaille ajovalmis RTR

Osanumero: ARA4312V3

Vetotapa: 4WD

Ajoneuvotyyppi: Monster Truck

Ajo-alusta: Off-road

PItuus: 514mm

Akseliväli: 327mm

Ajokorkeus: 55mm

Leveys: 351mm

Korkeus: 201mm

Paino: 2.84kg

Akkukotelon koko: 165 x 51 x 48mm

Tarvitset lisäksi: Ohajaimen 4 AA-paristoa, Ajoakku ja laturi.

Infoa autosta:

Tuotteet‪»RC-auto info‪»Arrma 4x4 Granite, Typhon, Senton ja Big Rock‪»
Arrma info


The ARRMA Big Rock BLX offers great fun for the whole family! Whether you're an experienced driver or just getting into the hobby, the ARRMA Big Rock should be perfect for you! It offers great power paired with impressive handling. There are plenty of reasons why the ARRMA Big Rock BLX along with the other ARRMA 4x4 BLX cars is among the most popular cars we sell. You just can't find another brushless 4x4 platform this durable at this price point. 

The ARRMA 4x4 BLX vehicles offer exceptional performance for the price. This performance paired with the level of part support ARRMA is known for having ensure that you simply can't go wrong with a model from the ARRMA 4x4 family. Parts availability is generally really good and we offer great customer service especially for these cars since we have so much experience with them. 

In comparison to the other products in the ARRMA 4x4 family, the Big Rock comes with tall but narrow monster truck tires and an aggressive black monster truck style body. The long chassis and wide arms make it perform exceptionally well while the large monster truck tires make driving it very easy.

It's not easy to make the decision as to which car you should buy but it's hard to regret the decision if you go with an ARRMA Big Rock 4x4 BLX.

BIG ROCK 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT Black

ARRMA's updated highly popular brushless 4WD 1/10th scale monster truck for serious hobbyists. Equipped with brushless electronics, the 4x4 Big Rock is reliable, fast and offers impressive performance with little hassle. This monster truck has raised the bar of 4WD 1/10th scale monster trucks and for the price you just can't beat it. The electronics are waterproof so the winter or rain wont surprise you either. If you want to kick off your hobby with a bang this is probably your best bet.


Aggressive looks and exceptional tires assure it looks the part too. This is a proper RC-car that excites both the younger and the older drivers. If you're just starting out and want that extra power and durability a vehicle from the ARRMA 4x4 BLX family is the best option. While a black aggressive body will give you the right feeling while driving, the good tires with enough grip and the upgraded electronics give you the performance! ARRMA put in the work to make the maintenance easy and fun. The different parts of the transmission come right off by unscrewing just a couple of screws making maintenance even easier than before. Even if you're not familiar with the ARRMA 4x4 cars are so easy to maintain that you'll have no trouble working on them. ARRMA has also made plenty of videos to help you with that. ARRMA's part support is one of the best in the business and we work hard to provide you all the parts you need straight off the shelf as best as we can. Here you'll find more info about servicing and maintaining the car: ARRMA 4x4 info Here you'll find the spare parts: ARRMA 4x4 spare parts

ARRMA Granite 4x4 huoltoARRMA Granite 4x4 voimamoduuli

The car comes with great electronics that'll get you started just right. The new Spektrum SLT3 you get is one of the best RTR radios. It's reliable, fast, offers good range and is adjustable. It has all the necessary adjustments and perhaps the best feature of all, power adjustment. This means you can limit the power output which will help you as you're getting used to the car. The power can be tuned all the way down so that the youngest in the family can join in on the fun. With the proportional power adjustment you can get the car to move at walking speed and it's made so that young kids shouldn't be able to adjust it themselves. The steering servo is the waterproof metal geared Spektrum S651 which is more durable and capable than the one of the previous model. This servo has the power to turn the wheels and does it fast enough.The ARRMA Big Rock 4x4 BLX itself is ready for action but you'll need a battery, charger and 4 AA batteries for the transmitter.
For the battery you should go for a standard sized 2S or 3S battery but taller batteries will work too. Our recommendation would be a 5000mAh battery which will give you a good 15-20 minutes of runtime without limiting the power. If you limit the power the runtime increases. The car comes with an EC5 connector so you should use a battery with an EC5 connector. You can also use an adapter but remember that you may lose a bit of performance and runtime. You can also use NiMH batteries but they won't unleash the full potential of the powerful BLX system. We recommend you get the LiPOs, but NiMHs aren't a bad way to start either.

We offer readily put together LiPo-packages with everything you need:

-9%
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX 2s LiPo paketti
+
 
Tuotteet‪»Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪»
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX 2s LiPo paketti
Tarjoushinta 479,90 €
(3)
-11%
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX 3s LiPo paketti
+
 
Tuotteet‪»Ajovalmiit RC-autot (Sähkö-RTR)‪»
ARRMA RC BIG ROCK 4X4 3S BLX 3s LiPo paketti
Tarjoushinta 479,90 €
(9)

The electronics are the ARRMA BLX100 ESC and the Spektrum 3200kV motor. The ESC is reliable, waterproof, adjustable and easy to use. It uses an IC5 connector that can be used with IC5 and EC5 connectors. The ESC has a LiPo-cutoff and a NiMH setting. The motor is powerful and reliable, you wont run out of performance. The motor also comes with a heatsink and a fan for cooling. The motor has a 5mm shaft and the option to use SafeD pinions that further improve the overall reliability of the car.The new ARRMA 4x4 v3 platform is full of upgrades and the car is even better than before. The new better transmitter and servo make driving even more fun, the drivetrain is stronger and the durability of the car is improved by for example an all new main frame. The bumpers and bearings handle more abuse and the list goes on. ARRMA has once again listened to the customers and made a great car even better.


A big plus is the fact that all the electronics are standard sized, so if you want a different motor or an ESC, a better servo or another transmitter they're fairly easy to replace. If you need any extra batteries those should be easy to find too.Scale: 1/10

Top speed: 80+ km/h straight out of the box on 3S. About 60km/h on 2S.

Electronics: Brushless

Package type: Fully assembled RTR, needs a battery and a charger

Part number: ARA4312V3

Drive type: 4WD

Car type: Monster Truck

Intended terrain: Off-road

Length: 514mm

Wheelbase: 327mm

Ride height: 55mm

Width: 351mm

Height: 201mm

Weight: 2.84kg

Battery compartment size: 165 x 51 x 48mm

You'll also need: 4 AA-batteries for the transmitter, a battery for the carand a charger.

Info about the car:

Arrma info
Tuotteet‪»RC-auto info‪»Arrma 4x4 Granite, Typhon, Senton ja Big Rock‪»
Arrma info
Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 635 x 410 x 240 mm.


Ajoalusta
Off-road(maasto)


Akku ja laturi
Ilman akkua ja laturia


Kokoluokka
1/10


Vetotapa
4WD


Paino
6 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Palautusprosentti
2.70


Valmistusmaa
Kiina


Liitetiedostot
Arrma blx.pdf

Kommentit
Petri J. vahvistettu ostaja, 20.4.2024
Yleisarvosana
Hulvattoman hauska vehje, kohtuuhintaan ! Ainoa miinus muovisesta voimansiirrosta. Autosta porsi perä jo parin viikon rälläämisen jälkeen. Muovisista rattaista ei ollut kuin purut jäljellä. Vaihdoin molempiin päihin metallisen diffin, jotka ovat kyllä sen verran järeää tekoa, että varmasti kestävät. Saisi olla vakiona ! Vähän lisää hintaa ja metalliset perät vakioksi !!! Eli 4/5, ja päivityksen jälkeen 5/5 !
Anonyymi vahvistettu ostaja, 12.1.2024
Yleisarvosana
Auto vastasi hyvin ennakko odotuksiin.
Toni S. vahvistettu ostaja, 5.1.2024
Yleisarvosana
Muutaman kerran päästy ajamaan joulun jälkeen. Todella kiva kun tehoa saa rajoitettua niin 7v poikakin pystyy testailemaan autoa. Muutenkin tuo 50% tehoa lumella on ihan riittävä hauskan pitoon.
Jussi L. vahvistettu ostaja, 4.1.2024
Yleisarvosana
Hieno laite.
Vesa K. vahvistettu ostaja, 29.12.2022
Yleisarvosana
Voimaa löytyy ja nopeutta. lapselle riittävä 8v. talvellakin pääsee hyvin ajelemaan ja akku kestää pitkään.
Antti H. vahvistettu ostaja, 21.6.2022
Yleisarvosana
Aivan nolla tiedoilla ja taidoilla ostettu tämä ja on TODELLA hyvä!! Ja helppo aloitella tästä harrastusta
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.6.2022
Yleisarvosana
Yhden tähden nipistin älyttömän jäykkien korisokkien takia, pienellä tuunaamisella helpottui huomattavasti (viilasin sokan pään terävät leikkaussärmät pois ja taivutin sokkaa löysemmäksi). Kulkee yllättävän kovaa ja 100% teholla meinaa olla koko ajan katollaan. 50% ja 75% asetuksilla saa helposti hiekkakentät reviteltyä ruvelle ja akku kestää pidempään. Tosi hauska auto rälläämiseen ja kestänyt toistaiseksi hyvin isompiakin iskuja.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.3.2022
Yleisarvosana
Kestäväksi todettu auto myös talviajossa. ja potkua riittää!
Lauri S. vahvistettu ostaja, 19.2.2022
Yleisarvosana
On tosi hyvä auto. Kulkua riittää kyllä. Saa nopeudet säädettyä lapsille.
Ari L. vahvistettu ostaja, 15.2.2022
Yleisarvosana
Hauska peli ajella, kulkee hyvin myös lumessa!
Näytä kaikki (17) Lisää kommentti

Tuotemerkki

ARRMA RC
ARRMA RC
2014 tuotetta

ARRMA Big Rock v3 torture test

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Absima Greenhorn V2 LiPo 11.1V-50C 5000 Hardcase (EC5-Plug)
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»3S LiPo ajoakut‪»
Absima Greenhorn V2 LiPo 11.1V-50C 5000 Hardcase (EC5-Plug)
49,90 €
(1)
ValueRC EC5 to T-plug Female
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Johdot, adapterit ja liittimet‪»Adapterit‪»
ValueRC EC5 to T-plug Female
4,90 €
(22)
Heti saatavilla
ManiaX 3S-11.1V 5400mAh 60C Hardcase EC5
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»3S LiPo ajoakut‪»
ManiaX 3S-11.1V 5400mAh 60C Hardcase EC5
55,90 €
(10)
-13%
ManiaX 2S-7.4V 5200Mah 60C Hardcase Ec5
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»2S LiPo ajoakut‪»
ManiaX 2S-7.4V 5200Mah 60C Hardcase Ec5
Kesätekemistä kesäalesta 34,90 €
(3)
Heti saatavilla
Dusty Motors Shroud Cover - ARRMA 4x4 Big rock, Typhon ja Senton
+
Tuotteet‪»Korit, Siivet ja tarrat‪»Suojahuput‪»
Dusty Motors Shroud Cover - ARRMA 4x4 Big rock, Typhon ja Senton
27,99 €
(42)
Heti saatavilla
ValueRC Lipo Battery Balance Charging Extension Wire Cable 20cm 3S 22AWG
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Johdot, adapterit ja liittimet‪»Tasauslaudat ja balansointi jatkojohdot‪»
ValueRC Lipo Battery Balance Charging Extension Wire Cable 20cm 3S 22AWG
2,90 €
(isommissa erissä alk. 1,74 €)
(79)
Heti saatavilla
ARRMA RC Blx100 Brushless 3S Esc Ar390069 (Aram0160)
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Nopeudensäätimet ja combot‪»Harjattomat Nopeudensäätimet (ESC)‪»
ARRMA RC Blx100 Brushless 3S Esc Ar390069 (Aram0160)
125,99 €
(2)
Heti saatavilla
ValueRC EC3 female to EC5 male adapter
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Johdot, adapterit ja liittimet‪»Adapterit‪»
ValueRC EC3 female to EC5 male adapter
4,90 €
(52)
Heti saatavilla