Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö RTR)‪»

Absima AMT3.4 1:10 Monster Truck 4WD RTR

Absima AMT3.4 1:10 Monster Truck 4WD RTR

Absima AMT3.4 1:10 Monster Truck 4WD RTR
Absima AMT3.4 1:10 Monster Truck 4WD RTR
Absima AMT3.4 1:10 Monster Truck 4WD RTR
Absima AMT3.4 1:10 Monster Truck 4WD RTR
Absima AMT3.4 1:10 Monster Truck 4WD RTR
Absima AMT3.4 1:10 Monster Truck 4WD RTR

Hinta
179,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä Vaasa1 kpl heti, vain nouto
Myymälä Vantaa10 kpl heti
Netistä toimitettavissa10 kpl heti

Tilauskoodi
12224
Viivakoodi
4250650937560
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Myymälä Vaasa: myymälä, KerhopakkiSijainti Myymälä Vantaa: varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Absima AMT3.4 on täydellinen valinta koko perheen ensimmäiseksi 1/10 monsteriksi! Komea vihreä paholainen sudittaa, tekee donitseja ja ylittää esteet kunnon monsterin tavoin. Autolla voi ajaa hiekalla, maastossa tai nurmella! Tätä monsteria ei pysäytetä helposti.


Tämä auto tulee ilman akkua ja laturia. Siksi suosittelemme valikoimaan suoraan paketin tarpeesi mukaan:

Aloittelijalle suosittelemme NiMh akku -pakettia. Tällä on helppo päästä alkuun, sillä tehot ovat maltilliset – kuitenkin riittävät siihen, että rapa roiskuu ja hiekka lentää!
-16%
Absima AMT3.4 1/10 MONSTER TRUCK 4WD RTR + NIMH AKKU & LATURI
+
 
Tuotteet‪»Ajovalmiit RC-autot (Sähkö RTR)‪»
Absima AMT3.4 1/10 MONSTER TRUCK 4WD RTR + NIMH AKKU & LATURI
Paluu arkeen erikoishinta 179,95 €
(8)
Heti saatavilla

Vaativammalle suosittelemme LiPo akku -pakettia, jolla autoon saa vielä enemmän vauhtia, akku kestää pitempään ja latautuu täyteen nopeammin! (Nopeudensäätimestä löytyy Lipo cut-off asetus. Muista tarkistaa että tämä on päälle LiPo akkuja käytettäessä)

+
 
Tuotteet‪»Ajovalmiit RC-autot (Sähkö RTR)‪»
Absima AMT3.4 1/10 MONSTER TRUCK 4WD RTR + LIPO AKKU & LATURI
Paluu arkeen erikoishinta 199,99 €
(15)
Heti saatavilla

HUOM. 4 kpl AA-paristoa tulee ostaa erikseen.

AMT3.4 pakettiin kuuluu yksi markkinoiden monipuolisimmista RTR radioista tarjoten kaikki ominaisuudet ja suorituskyvyn mitä ajovalmiista paketista voisi odottaa! Radiossa on ohjauksen ja kaasun lisäksi kaksi ylimääräistä ohjelmoitavaa kanavaa. Perheen pienimpiä on ajateltu piilotetulla aloittelija -asetuksella ja tehonrajoittimella, siten ettei lapsi pääse itse näitä säätämään. Vakio servo tuotteessa on nopea: renkaat kääntyvät erinomaisesti.

Loistavan ajettavuuden ja rajoittimen ansiosta auto soveltuu erinomaisesti siten niin perheen pienimmille kuin jo menoa kaipaaville vauhtipäille!

Absima AMT3.4 in action
Autoon on saatavilla kattavasti vara- ja viritysosia, joita voi tilata kauttamme! Auton konstruktio on simppeli ja siten huoltaminen on helppoa.

Autamme mielellämme kaikissa ongelmatilanteissa. Yhteyttä voi ottaa esimerkiksi Instagramin, Facebookin ja sähköpostin kautta.
VINKKI! Mikäli haluat suojata autosi vieläkin paremmin huonoihin keleihin, suosittelemme Dusty Motors suojapussia (Universal S+): Dusty Motors Säädettävä Pölysuoja - Universal

Englanninkielinen teksti:

  Fast and powerful, the new Hotshot 3.4 series is equipped with a powerful brushed electric motor, with heat sink, and waterproof electronic speed controller (ESC). Ready to run out of the box (EU & UK version only). Shaft driven 4WD provides you with the necessary traction to maneuver the toughest obstacles and the forward/reverse ESC is beneficial in navigating tight spots. Lightweight plastic chassis, four oil filled adjustable coil over shocks, and independent suspension offer rock solid performance. Fear not! A 2.4GHz radio system and waterproof electronics ensure control, for those who dare to unleash the power.HIGHLIGHTS

40A Brushed Waterproof Speed Controller 
Powerfull 18T 550 Motor 
2.4GHz Radio System
     

PRODUCT FEATURES

Waterproof 40A brushed ESC 
Select between NiMH and LiPo battery 
Ball bearing transmission 
8 pcs. Oil filled adjustable shocks 
Gear differential front/rear 
Aluminum motor mount 
Complete covered transmission 
Adjustable turnbuckles & wishbones 
Motor heat sink 
Aero disc racing wheels 
Full printed body 
2.4GHz radio System  
Sticker sheet for a unique design 
Performance hop ups available!
     

TECH SPECS

Motor Type: 18T 550 Brushed Motor 
Transmission: Forward, Brake & Reverse 
Drive System: 4 Wheel Drive 
Wheelbase: 270mm 
Ground Clearance: 55mm 
Measure (L/W/H): 425x300x200 mm 
Weight: 1850g 
Tire width: 57 mm front / 57 mm rear 
Tire Ø ± 116 mm 
Shock spring force: medium / Length: 95mm f/r 
Shock oil viscosity: 400 f/r 
Motor transmission: Pinion 17T / Gear 64T 
Pinion module: 0.6
          

MORE FEATURES:

Speed Controller (2100002): NiMH (7.2V) & LiPo (7.4V/2S) suitable / Amps: 40A / BEC 5V/2A / Drive function: forwards/brake/reverse / Plug system: Tamiya 
Servo (2030003): 4kg steering force / 25T outdrive 
Motor (1230361): 18T / 28.000RPM / 12A / Size: 550 
Radio (2000001): 2-channel radio / 3-channel receiver / reverse / dual rate / trimming


SCOPE OF DELIVERY

Monster Truck AMT3.4 RTR - brushed version 
2.4GHz Radio System 
Manual 
Sticker Sheet


REQUIRED ACCESSORIES

Battery - Racing Pack NiMH or LiPo 
Charger 
4x AA Mignon Batteries for Radio

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 350 x 240 x 620 mm.


Ajoalusta
Off-road(maasto)


Akku ja laturi
Ilman akkua ja laturia


Kokoluokka
1/10


Vetotapa
4WD


Paino
3 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Lisätietoa Palautusprosentti
0.20


Valmistusmaa
Kiina


Liitetiedostot
Absima 110.pdf

Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.9.2023
Yleisarvosana
Paketti oli helppo ottaa käyttöön ensimmäisellä kerralla. Ohjeet oli helppolukuiset ja auto oli jo valmiiksi paritettu kaukosäätimen kanssa joten ladattu akku kiinni autoon ja menoksi. Puhdistaminen ajon jälkeen vähän isotöistä, johtuen tukivarsista jotka tuntuvat keräävän joka kolon täyteen roskia. Varsinkin leikattu märkä ruohikko oli isotöinen puhdistettava:) Auto kestää uskomattoman kovia törmäyksiä. 5-vuotias jolle auto tuli lahjaksi ajaa aika säälimättä ja vielä on auto pysynyt kasassa. Toki kaukosäätimestä on nopeutta rajoitettu, jotta täyden vauhdin törmäykset vielä kokematta. Auto on tuottanut kyllä iloa ja se on pääasia

Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.7.2023
Yleisarvosana
Todella riittävä peli 7 vuotiaalle ja aloittelevalle aikuiselle. Ohjaimesta voi hyvin rajoittaa tehoa ja lisätä samalla akunkestoa.
Joakim S. vahvistettu ostaja, 20.7.2023
Yleisarvosana
Kulkee hyvin, hinta ok. Pölypussi ehdoton, kiviä ja muuta sontaa menee vaikka mihin. (Kaksi isompaa "operaatiota" tehty pölypussittomuuden takia, kuitenkin saatu elvytettyä). Pääratas ja pinion vaihdettu parempiin, muuten vakiosetuppi. Ruuvaaminen voisi olla helpompaa, onneksi YouTubesta löytyy esim. päärattaan vaihtovideo (kloonimerkistä). (Maverick Strada Spur Gear Replacement). Ilman tätä videota vaihto ei olisi onnistunut ensikertalaiselta.
Roni M. vahvistettu ostaja, 7.1.2023
Yleisarvosana
Mainio valinta ensiautoksi,ja sitten jo kaipaakin vauhtia lisää, aikahyvin näky olevan päivitys osia ja alumiini palikkaa. hintalaatusuhde kohdillaan.
Petri J. vahvistettu ostaja, 31.12.2022
Yleisarvosana
ohjeet aloittelevalle voisi olla vähän paremmat,ainakin ohjaimen kanssa ja sen säätöjen.ja lähinnä suomenkieliset.
Matti V. vahvistettu ostaja, 4.11.2022
Yleisarvosana
Tällä pääsee hyvin harrastuksessa alkuun. Hintaan nähden osien kestävyys jättää toivomisen varaa. Ohjaus servo hajosi noin 20min ajon jälkeen. Hobbyfactory hoiti homman hienosti kuntoon, samalla päivitettiin parempi servo tilalle. Pölysuoja on melkoisen ehdoton/pakollinen varuste näihin harjallisiin moottoreihin. Hiekalla leikkiessä kiviä pääsee korin sisälle ja suurella todennäköisyydellä kivet löytää tiensä moottorin sisälle ja leikki loppuu siihen. Pienellä osien päivityksellä olisi hyvä peli.
Kimmo S. vahvistettu ostaja, 12.10.2022
Yleisarvosana
Käypä kauko-ohjattava. Huomattavasti parempi kuin "marketti" autot. Alkuperäinen ohjaus servo heikko. Meni rikki ensimmäisten 10 käyttökerran jälkeen. Varaosa ainakin tähän mennessä kestänyt jossa metalli rattaat.
Juho M. vahvistettu ostaja, 6.6.2022
Yleisarvosana
Kolmannella ajokerralla taka-akseli meni poikki. Ajoalusta hienoa soraa. Uutta osaa odoteltu jo monta viikkoa, eikä tunnu missään olevan saatavuutta kyseiseen osaan. Ei voi suositella huonon varaosa saatavuuden vuoksi.
Asiakaspalvelija Max S. 16.8.2022
Moi! Harmi että auto hajosi mutta hyvä että löysit oikean varaosan. Valitettavasti tämän hetkinen maailmantila aiheuttaa ongelmia saatavuuksien kanssa ihan kaikkien merkkien ja mallien kohdalla eikä AMT3.4 ole poikkeus, olemme kuitenkin varautuneet siihen ja nostaneet varastomääriä joten jatkossa osia on yhä paremmin hyllyssä. Jos on kiire ajamaan voi aina tiedustella meidän asiakaspalvelusta löytyisikö meillä esim. varaosa-autosta varaosaa tai muuta ratkaisua, koitamme aina löytää ratkaisua mikäli vain mahdollista ja esim. ottaa osa varaosa-autosta että saadaan auto taas ajoon mahdollimman nopeasti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2022
Yleisarvosana
Hintataso hämää, koska käytännössä osiin tulet käyttämään melkein yhtä paljon rahaa kuin kestävämpään autoon. Sisäkalusto hyvin suunniteltu. Ei ole tarvinnut itkeskellä kivien yms vaikutusta, kunhan käyttää järkeä ja suojaa pussilla. Tehoa löytyy kyllä mukavasti juuri sen verran kuin hinnasta voi odottaa, vaikka vain yksi nopeusvaihde on eteen ja taakse. Pohjan rungossa on suunnitteluvirhe, jota on koitettu paikata metallilätkällä. Se onkin heti mutkalla, jos auto tulee nokalleen alas. Ihmetystä aiheutti myös ongelmat kääntymisessä. Kävi ilmi, että yksi ruuvi oli tehtaalta lähteissä nurinniskoin, eli kääntävä varsi tökkäsi johonkin, mikä on aika käsittämätöntä. Huolellinen kannattaa olla, ettei myöskään sinne väliköihin jää kiviä.
Asiakaspalvelija Max S. 16.8.2022
Moi! Mikäli on valmistusvikoja kannattaa olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun niin koitetaan keksiä ratkaisuja. AMT3.4 on yksi meidän suosituimmista autoista ja toimii normaalisti oikein hyvin, joten jos sinulla on ollut ongelmia niin olethan yhteydessä asiakaspalveluun että voimme koittaa auttaa tilanteessa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.12.2021
Yleisarvosana
Lapselle tai nuorelle kaikin puolin sopiva aloitus harrastukselle, mutta aikuiselle RC-harrastuksen aloittajalle suorituskyky ja ominaisuudet loppuivat muutaman päivän jälkeen kesken ja piti tilata vauhdikkaampi laite. Kokonaisuutena kuitenkin oikein hyväntuntuinen auto hintaansa nähden.
Näytä kaikki (15) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Absima
Absima
1880 tuotetta

Absima AMT3.4 in action
Introducing Absima | Hobbyfactory edition

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

ValueRC Tamiya male To female EC3 Device Charge Adapter
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Johdot, adapterit ja liittimet‪»Adapterit‪»
ValueRC Tamiya male To female EC3 Device Charge Adapter
3,90 €
(8)
Heti saatavilla
-23%
NiMh Paketti Absima 1/10 harjallisiin autoihin
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Laturit‪»Laturit Nimh ja Nicd‪»
NiMh Paketti Absima 1/10 harjallisiin autoihin
Tarjoushinta 29,90 €
Heti saatavilla
ManiaX 2S-7.4V 3300mAh 60C Hardcase Tamiya
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»2S LiPo Ajoakut‪»
ManiaX 2S-7.4V 3300mAh 60C Hardcase Tamiya
29,90 €
(1)
Heti saatavilla
Absima LiPo 7.4V-25C 5000 Hardcase (TAM Plug) 4130014
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»2S LiPo Ajoakut‪»
Absima LiPo 7.4V-25C 5000 Hardcase (TAM Plug) 4130014
35,95 €
(9)
Heti saatavilla
Absima Greenhorn V2 NiMH 7.2V 3000 (T-Plug + Tamiya Adaptor) 4100010
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»Nimh ja Nicd Ajoakut‪»
Absima Greenhorn V2 NiMH 7.2V 3000 (T-Plug + Tamiya Adaptor) 4100010
19,95 €
(9)
Heti saatavilla
ValueRC Latausjohto Tamiya / 4mm banaani
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Johdot, adapterit ja liittimet‪»Latausjohdot‪»
ValueRC Latausjohto Tamiya / 4mm banaani
4,90 €
(4)
Heti saatavilla
ValueRC Male To Deans Device Charge Adapter
+
 
Tuotteet‪»Elektroniikka‪»Johdot, adapterit ja liittimet‪»Adapterit‪»
ValueRC Male To Deans Device Charge Adapter
3,90 €
(3)
Heti saatavilla
Team Orion 2S 60C Ranger LiPo Battery (7.4V/3000mAh) Tamiya Plug ORI14310
+
 
Tuotteet‪»RC-akut‪»2S LiPo Ajoakut‪»
Team Orion 2S 60C Ranger LiPo Battery (7.4V/3000mAh) Tamiya Plug ORI14310
24,90 €
(12)