Tuotteet» Ajovalmiit sähköautot (RTR)» Team Associated 20157 SC28 RTR FOX Factory Truck»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jussi R. kirjoitti 1.1.2021:
Yleisarvosana
Hauska peli ja taatusti hintansa väärti. USB-laturi kannattaa ostaa saman tien, niin välttyy paristojen kanssa vehtaamiselta. Kannattaa myös harkita kahden setin hankkimista yhden sijaan, koska kisailu tekee touhusta monin verroin hauskempaa (HF voisi ehkä tehdä valmiin pakettidiilin?)
Juho A. 30.12.2020:
Yleisarvosana
Matti R. 16.11.2020:
Yleisarvosana
Jonne B. kirjoitti 1.7.2020:
Yleisarvosana
5v vetelee kotikonttorille tehdyllä radalla ns. täysiä
Alexey K. 8.3.2020:
Yleisarvosana
Jaakko S. kirjoitti 1.3.2020:
Yleisarvosana
Ostettiin näitä kolme jotta voidaan ajaa toimistolla kilpaa kahvitauoilla. Aivan loistavat autot ja akku kestää tarpeeksi kauan. Vahatulla betonilattialla sutii ja kääntäessä pyörähtää helposti ympäri jos on herkkä liipasinsormi, mutta kuuluu asiaan. Viritettiin kangasta lattialle, jotta grippi on parempi ja nyt kovalla kaasulla auto vetää kurvissa katon kautta ympäri, sen verran kovaa vauhtia menevät. Mutta onhan se hauskaa kun välillä on kaksi pyörää ilmassa! Miinuksena täytyy sanoa, että ensimmäiset kolme autoa lopettivat ottamasta virtaa vastaan ladatessa. Mutta Hobby Factorille ja Team Associated:lle iso peukku siitä, että vaihtoivat ongelmitta uusiin. Erään toisen RC-autoverkkokaupan kanssa autot (eivät TA:n autoja) lakkasivat parin viikon jälkeen toimimasta ja lensivät roskiin ja rahat hukkaan, mutta Hobby Factoryn kanssa homma toimi. Nyt vaihdetuista autoista yhden kohdalla ei latausvalo aina pala kun sen laittaa ajon jälkeen lataukseen. Saas nähdä meneekö kohta taas vaihtoon. Kaiken kaikkiaan aivan loistavia autoja ja hauskuutta riittää, mutta pienellä varauksella.
Ari K. kirjoitti 3.1.2020:
Yleisarvosana
Pukki toi tämän pojalla ja hän on ollut aivan innoissaan.
Toni E. kirjoitti 2.1.2020:
Yleisarvosana
Hyvin on toiminut muutaman viikon ajelut. Hyvät ajo-ominaisuudet ja pitkä akunkesto!
jaakko n. 26.12.2019:
Yleisarvosana
tuo...@...om kirjoitti 29.4.2019:
Yleisarvosana
Mainio vempain hintaisekseen. Kokoisekseen hyvin nopea. Ketterä tiukkaankin ajoon hyvällä alustalla. Reagoi ohjaukseen ilman ylimääräisiä viiveitä. Lataa nopeasti ja pitkä ajoaika. Taskukokoisena ja kun lataus hoituu ohjaimesta - laite on todella helppo ottaa mukaan mökkireissuille tms. Sisäajoon ja tasaisille puhtaille ulkoalustoille 5/5. Ulkoajoon vähänkään huonolla alustalla tästä ei kyllä taida olla, tulee voimansiirron ja alusta rajat vastaan. Jousituksen liikerata on pieni eikä iskunvaimennusta ole. Tasauspyörästöä ei ole. Pienikin sepelinjyvä tms heittää auton pois ajosuunnasta. Yllättävän pirteä moottori kuitenkin puskee auton monesti läpi pitkäkarvaisista matoista tai satunnaisista ruohonmättäistä. Hauska vekotin ja paljon halvempi kuin Mini-z.
Nimimerkki Patrick kirjoitti 1.6.2020:
Auto on vahva ja sillä voi aja sisällä ja ulkona