Tuotteet» Ajovalmiit sähköautot (RTR)» Axial 1/24 SCX24 Deadbolt 4WD Rock Crawler Brushed RTR»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Juha S. kirjoitti 9.4.2021:
Yleisarvosana
Kaikin puolin hauska auto. Pysyi Jeeppiä paremmin pystyssä. Innostuin niin, että ehdin tilaamaan päivitysosiakin, mutta moottori pimeni. Moottoreita ei ole kaupoissa Suomess eikä esim. Saksassa. Kaupoissa ilmoutetaan, että ovat niitä tilanneet, mutta eivät ole vielä saapuneet. Ilmeisesti muutkin odottavat moottoreita. USA:ssa ovat asennelleet jotakin Barraga-moottoria onnettoman alkuperäisen tilalle. Ruuvinreijät ovat eri paikassa, joten tarvitsee oman pukin, tai alkuperäisen porailua.
Tero S. kirjoitti 24.3.2021:
Yleisarvosana
Todella hauska pikkuauto. Tämä sai crawler homman karkaamaan käsistä ihan kokonaan... Eli suosittelen!
Jani S. kirjoitti 24.3.2021:
Yleisarvosana
Tuote on paljon tasokkaampi kuin hypermarkettien rc autot. Autolle on mukava tehdä esteratoja, joista se suoriutuu yllättävän hyvin, kun on joustovaraa jousituksessa ja akseleissa, sekä renkaat pehmeät. Radiolähettimessä myös 3-portainen auton nopeuden säädin, mikä on iso plussa. Viikon ajon jälkeen auton moottori kuitenkin hajosi yllättäen. Toivottavasti tämä osa oli vain "maanantai" kappale, koska hankintahinta on arvokkaampi kuin hypermarkettien rc autot.
Pekka K. kirjoitti 29.12.2020:
Yleisarvosana
Erinomainen ensiauto eskari-ikäiselle! Eikä ajamisen iloa puutu vanhemmaltakaan.
Tero P. kirjoitti 14.12.2020:
Yleisarvosana
Hauska pikku rc-maasturi. Hyvä vaikka ensimmäiseksi maasturiksi, tai lapselle ekaksi radio-ohjattavaksi. Kori on näppärästi saranoitu joten, ei tarvitse kuin edesta kaksi sokkaa irti ja kori aukeaa. Auto kiipeää ja ryömii yllättävän hyvin. Hauskaa hommaa rakentaa sisällä rata vaikka sohvatyynyistä. Mukana tulee kaikki tarvittava laturi, akku jopa kauko-ohjaimeen paristot. Lisäksi jotain varaosia tulee mukaan. Ajoaika akulla on noin +/- tunti riippuen ajosta. Suosittelen vilpittömästi jos 1:24 maasturia harkitsee.
Rasmus P. kirjoitti 25.11.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvä harjoitteluauto 5vuotiaalle, ei huonoja puolia. Ei vauhdikas auto mutta haettiin nimenomaan crawler auto millä pääsee sekä sisällä että metsässä. LiPo akkujen käsittely on tuttua ennestään.