Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö RTR)‪» Axial 1/24 SCX24 Deadbolt 4WD Rock Crawler Brushed RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ivo Y. 25.3.2022
Yleisarvosana
Moottorin johto katkesi aika helposti mutta muuten hyvä.
Pertti S. 16.3.2022
Yleisarvosana
Kimmo L. 16.3.2022
Yleisarvosana
Mun ensimmäinen 1/24 1/10 trx-4.n rinnalla. Jotenkin vaan niin mukava kun ei tartte paljo tilaa ja saunan kivistä rakensin ekat esteet. Kun kattoo youtubesta Reign of Rocks videoita nii saa käsityksen mistä kyse oikeassa elämässä!
Anonyymi 2.3.2022
Yleisarvosana
Hauska auto, ohjaus ja kaasu on tarkka, mutta tuning-osaa alkoi heti kaipaamaan. Vakiorenkaat ei pidä lumella, rengaspainot on melkein välttämättömyys että painopisteen saa alemma tai muuten tuo on jatkuvasti nurin. Lisäksi mukana tuleva minilaturi on ihan lelu, enkä osaa oikein sanoa toimiiko tuo ollenkaan vai onko se vaan ihan julmetun hidas. Onneksi taloudesta löytyy kunnollinenkin. Ohjaimen virtanamiskassa on kanssa jotain pientä kontaktihäiriötä. Tuli ehkä turhankin paljon kritiikkiä, mutta olen kuitenkin hankintaani erittäin tyytyväinen ja odottelen kovasti että pääsee lumien lähdettyä "pojan kanssa" metsään ajelemaan. 4-vuotias poika on tuosta todella innoissaan ja auto on erinomainen vaihtoehto harrastuksen aloittamiseen. Itseltä ajot on jääneet hieman vähiin, kun poika jopa nukkuu auton kanssa.
robert h. 19.2.2022
Yleisarvosana
Harri H. 19.10.2021
Yleisarvosana
Ei moitittavaa. Hauska ja pystyvä auto. Sopii mainiosti pieniinkin käsiin maltillisen nopeuden ansiosta. Päivitysosia netti pullollaan. Akun kesto hyvä ja nopea lataus.
Mika H. 10.8.2021
Yleisarvosana
Näppärä pikku crowleri. Suosittelen. Pelaa niin sisällä kuin ulkonakin.
Anonyymi 15.7.2021
Yleisarvosana
Loistava! Akku/laturi luovutti kuitenkin kolmannella latauksella
Anonyymi 1.7.2021
Yleisarvosana
Juho J. 17.5.2021
Yleisarvosana
Erittäin hauska laite. Hieman takuu ongelmia, jotka Hobbyfactory.fi on hoitanut hienosti.
Juha S. 9.4.2021
Yleisarvosana
Kaikin puolin hauska auto. Pysyi Jeeppiä paremmin pystyssä. Innostuin niin, että ehdin tilaamaan päivitysosiakin, mutta moottori pimeni. Moottoreita ei ole kaupoissa Suomess eikä esim. Saksassa. Kaupoissa ilmoutetaan, että ovat niitä tilanneet, mutta eivät ole vielä saapuneet. Ilmeisesti muutkin odottavat moottoreita. USA:ssa ovat asennelleet jotakin Barraga-moottoria onnettoman alkuperäisen tilalle. Ruuvinreijät ovat eri paikassa, joten tarvitsee oman pukin, tai alkuperäisen porailua.
Tero S. 24.3.2021
Yleisarvosana
Todella hauska pikkuauto. Tämä sai crawler homman karkaamaan käsistä ihan kokonaan... Eli suosittelen!
Jani S. 24.3.2021
Yleisarvosana
Tuote on paljon tasokkaampi kuin hypermarkettien rc autot. Autolle on mukava tehdä esteratoja, joista se suoriutuu yllättävän hyvin, kun on joustovaraa jousituksessa ja akseleissa, sekä renkaat pehmeät. Radiolähettimessä myös 3-portainen auton nopeuden säädin, mikä on iso plussa. Viikon ajon jälkeen auton moottori kuitenkin hajosi yllättäen. Toivottavasti tämä osa oli vain "maanantai" kappale, koska hankintahinta on arvokkaampi kuin hypermarkettien rc autot.
Pekka K. 29.12.2020
Yleisarvosana
Erinomainen ensiauto eskari-ikäiselle! Eikä ajamisen iloa puutu vanhemmaltakaan.
Tero P. 14.12.2020
Yleisarvosana
Hauska pikku rc-maasturi. Hyvä vaikka ensimmäiseksi maasturiksi, tai lapselle ekaksi radio-ohjattavaksi. Kori on näppärästi saranoitu joten, ei tarvitse kuin edesta kaksi sokkaa irti ja kori aukeaa. Auto kiipeää ja ryömii yllättävän hyvin. Hauskaa hommaa rakentaa sisällä rata vaikka sohvatyynyistä. Mukana tulee kaikki tarvittava laturi, akku jopa kauko-ohjaimeen paristot. Lisäksi jotain varaosia tulee mukaan. Ajoaika akulla on noin +/- tunti riippuen ajosta. Suosittelen vilpittömästi jos 1:24 maasturia harkitsee.
Rasmus P. 25.11.2020
Yleisarvosana
Todella hyvä harjoitteluauto 5vuotiaalle, ei huonoja puolia. Ei vauhdikas auto mutta haettiin nimenomaan crawler auto millä pääsee sekä sisällä että metsässä. LiPo akkujen käsittely on tuttua ennestään.