Tuotteet‪» Ajovalmiit sähköautot (RTR)‪» ARRMA RC 1/10 SENTON 4X4 V3 MEGA 550 Brushed Short Course Truck RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Thomas M. 15.3.2022
Yleisarvosana
Erittäin kestävä ja hyvin suunniteltu auto, paketissa oli kaikki tarvittava mukana. Hinta/laatusuhde parhaimmasta päästä. Akkulaturi kannattaa jossain välissä päivittää tehokkaampaan älylaturiin.
Marko R. 11.9.2021
Yleisarvosana
Kaiin puolin hyvä laite..suosittelen...7-vuotias poja hallitsee ajohomnat hyvin
Ari K. 8.9.2021
Yleisarvosana
Luja auto, tuntuu kestävän todella kovaa käyttöä.
Anonyymi 16.7.2021
Yleisarvosana
ensiautoksi jopa turhankin nopea, mutta tehorajoittimen ansiosta 7v:kin pystyy ajamaan. Laadukas ja kestävä. Ostin pari lisäakkua mutta pullonkaula näyttäisi olevan säädinyksikkö joka ylikuumenee kesähelteillä ensimmäisen akun aikana. Suojamekanismi laukeaa jäähdyttyään jolloin pääsee jatkamaan ajoa. Viidennen pisteen saisi lisää mikäli säädin ei ylikuumenisi yhden akun aikana. Erittäin tyytyväinen autoon sekä ohjaimeen kaikenkaikkiaan.
Jorma K. 5.6.2021
Yleisarvosana
Tero S. 24.3.2021
Yleisarvosana
Juha M. 3.3.2021
Yleisarvosana
10v pojille loistava ensiauto. Myös iskä tykkää ajaa. Kesää odotellessa.
Jari P. 6.1.2021
Yleisarvosana
Auto itsessään ihan mahtava mutta tuo harjaton setti ei kestänyt. Kuusi latausta ajettiin 2s lipo akuilla ja moottori(ja mahd esc) kärähti ja haisi pahasti. Kulki vielä, kun varovasti kokeili mutta aina heti kuumeni ja alkoi haista. Vaihdoin palaneiden tilalle harjattoman Robitronic Razer ten Brushless Combo 60A setin, jonka jälkeen ei mitään ongelmia lämpöjen kanssa ja vauhtiakin tuli mukavasti lisää, sekä akut kestää tuolla setillä paljon kauemmin! Sain hyvityksen palaneesta moottorista.
Asiakaspalvelija Max S. 9.1.2021
Moi! Harjalliset moottorit toimivat yleensä hyvin ja ovat edullisia, siksi ne tulevat näissä eduliisissa MEGA autoissa vakiona, kalliimmissa BLX autoissa harjattomat sähköt ovat vakiona. Mikäli harjalliset sähköt hajoavat nopeasti on kyseessä yleensä takuun alainen ongelma ja kannattaa olla yhteydessä asiakasplaveluumme. Suosittelemme yleensä päivitystä harjattomiin sähköihin jolloin saat normaalia edullisemmin autosi päivitettyä harjattomaksi.
Jyrki H. 29.12.2020
Yleisarvosana
Markus K. 2.12.2020
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen laite noin ensipuraisulle.
Pekka H. 18.11.2020
Yleisarvosana