Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö RTR)‪» ARRMA RC 1/10 SENTON 4X4 V3 MEGA 550 Brushed Short Course Truck RTR‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Vesa E. vahvistettu ostaja, 28.8.2022
Yleisarvosana
Ensimmäisellä ajokerralla auto vaikutti suorastaan erinomaiselta, harjallisella moottorilla auto kulki mielestäni yllättävän hyvin ja ohjattavuuskin oli todella hyvää. Mutta valitettavasti tämä riemu ei kauaa kestänyt, hyvin nopeasti ohjauksen kanssa tuli ongelmia. Esimerkiksi hiekka/sora tiellä ajaessa, auton renkaat heittävät niin paljon kiviä auton kopan sisälle että ne ovat jatkuvasti ohjauksen tukkeena. Noin neljän ajo kerran jälkeen auton joutui puhdistamaan kivistä useamman kerran. Valitettavasti viides ajo kerta jäikin sitten viimeiseksi, pieni kivi oli lentänyt auton harjallisen moottorin sisälle ja rikkonut sen. Mielestäni tämä auton ominaisuus Arrman Senttonissa on sen verran vakava, että en pysty antamaan autolle kuin 2 tähteä. Suoraan out of the box, auto onkin yllättävä pettymys. Auto vaatiikin huomattavaa päivittämistä jotta sen ajosta voisi nauttia. Hobbyfactory taas ansaitsee minulta plussa pisteitä, vaikka auton moottori rikko ei ollutkaan takuunalainen asia. He kuitenkin tulivat uuden harjattoman moottorin hankinta hinnassa vastaan.
Asiakaspalvelija Niilo L. 6.9.2022
Auton etuala on suojattu melko tarkasti, jotta mahdollisimman vähän eturenkaiden auton etuosaan heittämistä kivistä jäisi auton korin alle. Tämä on tietysti kompromissi, koska se jättää melko pienen tyhjän tilan ohjauksen ympärille, mistä johtuen ohjaus jää kanittamaan sopivan kokoisen kiven jäädessä esimerkiksi suojan ja ohjaustangon väliin. Tämä ratkaisu pienentää moottorin palamisen riskiä huomattavasti, vaikkakaan ei sitä tietenkään täysin poista, vaan riittävän huonolla tuurilla kivi keksii toisen reitin moottorille, kuten teidän tapauksenne osoittaa. Siksi suosittelemmekin lisäksi Dusty Motorsin suojapussia korin alle asennettavaksi, jotta riski pienentyisi entisestään. Mukava kuulla, että palvelumme miellytti teitä ikävän kokemuksenne jälkeen!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.6.2022
Yleisarvosana
Kolmantena ajopäivänä moottori auto alkoi haista todella pahalta, ilmeisesti moottori ylikuumeni. Olisko ehditty ajamaan joku 5 akullista. Takuuasioihin suhtautuminen erittäin ylimielisestä, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin auto rikottu itse, autoon olisi pitänyt ostaa sitä ja tätä lisävarustetta. Myyntitekstissä ei kyllä mainita mitään että autolla ei saisi ajaa kaikenlaisissa olosuhteissa vakiokunnossa.
Asiakaspalvelija Niilo L. 6.9.2022
Harjallisten moottoreiden hajoamisille on monia mahdollisia syitä. Huonolla tuurilla sisään pääsee moottorin polttava kivi, pitkä, liian raskas ajo voi aiheuttaa ylikuumenemista ja ihan kulutuskin voi moottorin rikkoa, vaikka tietenkään tällaista ei ihan näin pian tapahdu. Tuotteille myönnetty takuu kattaa vain valmistusviat, mikä tarkoittaa sitä, että ulkoista vauriota tuotteesta löydettäessä ei voida todeta kyseessä olevan takuunalainen rikkoutuminen. Yleisin ulkoinen vaurio mitä näissä tuotteissa takuukäsittelyissämme huomataan viittaa moottorin sisälle päässeeseen kiveen. Tämä vaatii niin paljon huonoa tuuria, että ei ole aiheellista ilmoittaa, että auto ei sovellu esimerkiksi hiekalla ajoon tästä johtuen. Kuitenkin esimerkiksi pölysuojalla voidaan merkittävästi laskea tällaisen rikkoutumisen todennäköisyyttä, jonka yleensä kerromme tässäkin asiayhteydessä moisen ongelman välttämiseksi vastaisuudessa. Kehitämme asiakaspalveluamme jatkuvasti, ja olemme pahoillamme, että palvelumme vaikutti ylimieliseltä suhtautumiselta. Voimme vakuuttaa, että tämä ei ole ollut tarkoituksellista.
Thomas M. vahvistettu ostaja, 15.3.2022
Yleisarvosana
Erittäin kestävä ja hyvin suunniteltu auto, paketissa oli kaikki tarvittava mukana. Hinta/laatusuhde parhaimmasta päästä. Akkulaturi kannattaa jossain välissä päivittää tehokkaampaan älylaturiin.
Marko R. vahvistettu ostaja, 11.9.2021
Yleisarvosana
Kaiin puolin hyvä laite..suosittelen...7-vuotias poja hallitsee ajohomnat hyvin
Ari K. vahvistettu ostaja, 8.9.2021
Yleisarvosana
Luja auto, tuntuu kestävän todella kovaa käyttöä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.7.2021
Yleisarvosana
ensiautoksi jopa turhankin nopea, mutta tehorajoittimen ansiosta 7v:kin pystyy ajamaan. Laadukas ja kestävä. Ostin pari lisäakkua mutta pullonkaula näyttäisi olevan säädinyksikkö joka ylikuumenee kesähelteillä ensimmäisen akun aikana. Suojamekanismi laukeaa jäähdyttyään jolloin pääsee jatkamaan ajoa. Viidennen pisteen saisi lisää mikäli säädin ei ylikuumenisi yhden akun aikana. Erittäin tyytyväinen autoon sekä ohjaimeen kaikenkaikkiaan.
Jorma K. vahvistettu ostaja, 5.6.2021
Yleisarvosana
Tero S. vahvistettu ostaja, 24.3.2021
Yleisarvosana
Juha M. vahvistettu ostaja, 3.3.2021
Yleisarvosana
10v pojille loistava ensiauto. Myös iskä tykkää ajaa. Kesää odotellessa.
Jari P. vahvistettu ostaja, 6.1.2021
Yleisarvosana
Auto itsessään ihan mahtava mutta tuo harjaton setti ei kestänyt. Kuusi latausta ajettiin 2s lipo akuilla ja moottori(ja mahd esc) kärähti ja haisi pahasti. Kulki vielä, kun varovasti kokeili mutta aina heti kuumeni ja alkoi haista. Vaihdoin palaneiden tilalle harjattoman Robitronic Razer ten Brushless Combo 60A setin, jonka jälkeen ei mitään ongelmia lämpöjen kanssa ja vauhtiakin tuli mukavasti lisää, sekä akut kestää tuolla setillä paljon kauemmin! Sain hyvityksen palaneesta moottorista.
Asiakaspalvelija Max S. 9.1.2021
Moi! Harjalliset moottorit toimivat yleensä hyvin ja ovat edullisia, siksi ne tulevat näissä eduliisissa MEGA autoissa vakiona, kalliimmissa BLX autoissa harjattomat sähköt ovat vakiona. Mikäli harjalliset sähköt hajoavat nopeasti on kyseessä yleensä takuun alainen ongelma ja kannattaa olla yhteydessä asiakasplaveluumme. Suosittelemme yleensä päivitystä harjattomiin sähköihin jolloin saat normaalia edullisemmin autosi päivitettyä harjattomaksi.
Jyrki H. vahvistettu ostaja, 29.12.2020
Yleisarvosana
Markus K. vahvistettu ostaja, 2.12.2020
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen laite noin ensipuraisulle.
Pekka H. vahvistettu ostaja, 18.11.2020
Yleisarvosana