Tuotteet» Ajovalmiit sähköautot (RTR)» ARRMA RC GRANITE 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko K. 10.2.2021:
Yleisarvosana
Anonyymi kirjoitti 26.1.2021:
Yleisarvosana
Hurja peli ensi-RC-autoksi, mutta onneksi tehto saa 50% :lle ja sillä voi harjoitella hienosti myös 12v poikani.
Janne V. kirjoitti 14.1.2021:
Yleisarvosana
Ensikosketus laatuun hiukan kärsi, takapyörän isompi laakeri jäänyt tehtaalla asentamatta, etu iskarista 2 ajon jälkeen öljyt pihalle ja nyt renkaanvaihdon jälkeen olohuoneen lattialla ajaessa ohjaus servo lakkasi toimimasta, suosittelen ostamaan vääntävämmän servon heti auton hankinnan yhteydessä jemmaan, vaikka takuu tämän kattaisikin saat tilalle saman rimpulan. Erittäin hauska auto ajaa, mukana tulevaa radiota ei tarvitse oitis päivittää, varaosat/upgradet helposti ja huokeasti saatavilla. Vahva suositus skipata mega ja hommata suoraan harjaton, et pety.
Tapani N. kirjoitti 10.1.2021:
Yleisarvosana
Autossa on piilovalikon kautta nopeudenrajoitin, joten soveltuu aloittelijoille sillä poikkeuksella, että peruutusnopeutta ei saa ilmeisesti rajoitettua (?). Tehoja on myös vaativaankin ajoon riittävästi. Ensimmäiset ajot vedettiin kuuraisella nurmikolla, ja siinäkin auto tuntui lähtevän tehojen puolesta lähes tasamaalta lentoon. Rakenne on onneksi sen verran kestävä, että pöpelikköön ajosta ja lyhtypylvääseen törmäyksestä ei ole tullut toistaiseksi vaurioita. Tukivarret, ohjaus ja jousitus ovat tehoihin nähden ehkä vähän levottomat. Käyttäytymistä sai parannettua ottamalla jousista kiristyssimmit pois.
Anssi M. 31.12.2020:
Yleisarvosana
Mikko V. kirjoitti 30.12.2020:
Yleisarvosana
Mahoton menijä markettipeleihin verrattuna.. eli täytti kyllä odotukset!👍 Ja hyvä että saa vauhtia rajoitettua! Täytyi nyt heti tilata moottori-/akkutilan suoja ettei auto hyydy sen takia että korin alus täyttyy lumesta melko nopeaa. Tästä asiasta kannattais myyjien kertoa uusille asiakkaille niin ei tule yllätyksenä..
Kimmo R. 20.10.2020:
Yleisarvosana