Tuotteet‪» Ajovalmiit RC-autot (Sähkö RTR)‪» ARRMA RC GRANITE 4X4 3S BLX Brushless 1/10th 4wd MT‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Aleksi J. vahvistettu ostaja, 3.3.2023
Yleisarvosana
Erittäin kestävä ja tehokas auto! Keulimisraudan matalasta sijainnista johtuen korin takaosa ottaa kovasti osumaa ajotaitojen vasta kehittyessä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.2.2023
Yleisarvosana
Sami S. vahvistettu ostaja, 3.1.2023
Yleisarvosana
Auto vaikuttaa laadukkaalta ja uusi kuski on tottunut ajopeliinsä nopeasti. 2S riittää ajamiseen oikein hyvin, mutta 3S akku antaa ekstralystiä. Varaosia näyttää olevan hyvin saatavilla ja perusosien vaihtaminen vaikuttaa suhteellisen helpolta. Suosittelen.
Mikko R. vahvistettu ostaja, 1.1.2023
Yleisarvosana
Aiemmat kokemukset 80, 90 ja 2010 luvulta vastaavista autoista. Tämä pikku-truck ottanut todella ison harppauksen noiden aikojen autoista. Helposti hallittava, nopea ja laadukkaan jämäkkä auto. Lisäosana saatavan runkosuojapussin kanssa ollut hauska rällätä myös lumessa!
тимур Ш. vahvistettu ostaja, 14.7.2022
Yleisarvosana
Hobbyfactory лучший магазин на планете, и это значит что все что я приобрёл имеет наивысшую оценку. Приобрёл уже более 13 моделей, я доволен, спасибо за работу ребята.
Marko S. vahvistettu ostaja, 2.6.2022
Yleisarvosana
Tosi ärhäkkä peli. Tuntuu kestävän todella hyvin. Suosittelen.
Antti N. vahvistettu ostaja, 22.3.2022
Yleisarvosana
Harri H. vahvistettu ostaja, 12.3.2022
Yleisarvosana
Lauri S. vahvistettu ostaja, 19.2.2022
Yleisarvosana
Mikko S. vahvistettu ostaja, 6.2.2022
Yleisarvosana
Muuten erittäin kestävän tuntuinen, tehokas (jo 2s akulla) ja huippuvehje, mutta renkaiden/vanteiden ihmeellinen vemputus vaan mietityttää hiukan. Siis joko vanteet ovat "lenkoja" ja/tai akselit kieroja, joka aiheuttaa epätasaisen pyörimisen. Tämä huomio jo ennen ensimmäistä ajokertaa. Pitäisi melkeen laittaa Arrmalle kyselyä, onko se vatkaaminen jo uutena aivan normaalia.
Asiakaspalvelija Max S. 15.2.2022
Pieni vatkaaminen on ihan normaalia, yleensä vähän kovemmalla vauhdilla vatkaaminen tasaantuu. Jos renkaan sisälle pääsee vettä se voi pahentaa tilannetta. Jos vatkaaminen on todella rajua niin kannattaa laittaa videota meidän asiakaspalveluun niin autamme selvittämään onko niissä jokin ongelman.
Robert H. vahvistettu ostaja, 13.1.2022
Yleisarvosana
Aleksey A. vahvistettu ostaja, 27.11.2021
Yleisarvosana
Отличный магазин и отличные люди! Вчера рассказали, о правили очень быстро, даже допов не успел набрать. Сама машинка крутая, очень быстрая. Не ожидал такого, она у меня первая
Kari O. vahvistettu ostaja, 22.7.2021
Yleisarvosana
Laatu huono, eturenkaat irronneet napoineen molemmilta puolilta koska oli jätetty tehtaalla löysälle. Ohjauksen servomoottori rikkoutui heti alussa. Tehoja laitteesta löytyy enemmänkin kuin tarpeeksi.
Ville K. vahvistettu ostaja, 15.6.2021
Yleisarvosana
Huippu laite. Akkuina 3s 5500mah 140c.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.5.2021
Yleisarvosana
Jani E. vahvistettu ostaja, 23.4.2021
Yleisarvosana
Mikko K. vahvistettu ostaja, 10.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.1.2021
Yleisarvosana
Hurja peli ensi-RC-autoksi, mutta onneksi tehto saa 50% :lle ja sillä voi harjoitella hienosti myös 12v poikani.
Janne V. vahvistettu ostaja, 14.1.2021
Yleisarvosana
Ensikosketus laatuun hiukan kärsi, takapyörän isompi laakeri jäänyt tehtaalla asentamatta, etu iskarista 2 ajon jälkeen öljyt pihalle ja nyt renkaanvaihdon jälkeen olohuoneen lattialla ajaessa ohjaus servo lakkasi toimimasta, suosittelen ostamaan vääntävämmän servon heti auton hankinnan yhteydessä jemmaan, vaikka takuu tämän kattaisikin saat tilalle saman rimpulan. Erittäin hauska auto ajaa, mukana tulevaa radiota ei tarvitse oitis päivittää, varaosat/upgradet helposti ja huokeasti saatavilla. Vahva suositus skipata mega ja hommata suoraan harjaton, et pety.
Tapani N. vahvistettu ostaja, 10.1.2021
Yleisarvosana
Autossa on piilovalikon kautta nopeudenrajoitin, joten soveltuu aloittelijoille sillä poikkeuksella, että peruutusnopeutta ei saa ilmeisesti rajoitettua (?). Tehoja on myös vaativaankin ajoon riittävästi. Ensimmäiset ajot vedettiin kuuraisella nurmikolla, ja siinäkin auto tuntui lähtevän tehojen puolesta lähes tasamaalta lentoon. Rakenne on onneksi sen verran kestävä, että pöpelikköön ajosta ja lyhtypylvääseen törmäyksestä ei ole tullut toistaiseksi vaurioita. Tukivarret, ohjaus ja jousitus ovat tehoihin nähden ehkä vähän levottomat. Käyttäytymistä sai parannettua ottamalla jousista kiristyssimmit pois.
Anssi M. vahvistettu ostaja, 31.12.2020
Yleisarvosana
Mikko V. vahvistettu ostaja, 30.12.2020
Yleisarvosana
Mahoton menijä markettipeleihin verrattuna.. eli täytti kyllä odotukset!👍 Ja hyvä että saa vauhtia rajoitettua! Täytyi nyt heti tilata moottori-/akkutilan suoja ettei auto hyydy sen takia että korin alus täyttyy lumesta melko nopeaa. Tästä asiasta kannattais myyjien kertoa uusille asiakkaille niin ei tule yllätyksenä..
Kimmo R. vahvistettu ostaja, 20.10.2020
Yleisarvosana