Yritysesittely

Henkilökunta

Hobbyfactory - Enjoy RC

Olemme Radio-ohjattaviin laitteisiin keskittyvä verkko- ja kivijalkakauppa. Meillä on kaksi liikettä, toinen Vantaalla ja toinen Vaasassa. Vantaan myymälämme ja verkkokauppame varasto sijaitsee Vantaan Hakkilan RC keskuksessa ja toinen myymälä Vaasassa. Liikkeemme oli ennen Helsingissä Ristikon ostoskeskuksessa Konalassa ja sitä ennen Kauppakeskus Galleriassa Espoon Leppävaarassa.

Meidän pääfokus on radio-ohjattavat autot ja kaikki siihen liittyvä mutta meiltä löytyy myös veneitä.

Olemme kaikki pitkän linjan harrastajia ja harrastamme aktiivisesti RC-autoilla. Siksi uskomme että tarjoamme parhaan mahdollisen asiantuntemuksen.

Silloin kun kauppamme ei ole auki löydät meidät luultavasti Fullspeed RC:n radoilta, metsässä crawlerilla tai jollain hiekkakuopalla jollain RC-monsterilla.

Olemme huomanneet että tärkein asia harrastuksessa on hyvät harrastuspaikat, kivat harrastuskaverit ja laadukkaat harrastustuotteet. Siksi pyrimme tarjoamaan vain laadukkaita tuotteita jotka täyttävät meidän omat tiukat laatuvaatimukset. Meillä on kollektiivisesti takana yli 100 vuotta harrastuksen parissa joten uskomme että pystymme tarjoamaan hyvin laadukasta palvelua kovalla kokemuksella.

Ostamalla meiltä varmistut että saat tuotteen jonka olemme katsoneet täyttävän harrastajan kovat laatuvaatimukset. Toimitamme tuotteita koko Suomeen ja lähetämme ennen kl 13.00 tehdyt tilaukset samana päivänä jolloin paketit saapuvat perille yleensä seuraavana arkipäivänä