Yritysesittely

Henkilökunta

Tervetuloa Hobbyfactoryn verkkokauppan. Olemme Radio-ohjattaviin laitteisiin keskittyvä netti- ja kivijalkakauppa. Liikkeemme ja varastomme sijaitsee Vantaan Hakkilan RC keskuksessa. Liikkeemme oli ennen Helsingissä Ristikon ostoskeskuksessa Konalassa ja sitä ennen Kauppakeskus Galleriassa Espoon Leppävaarassa.

Meidän pääfokus on radio-ohjattavat autot mutta meiltä voit myös löytää quadkoptereita, veneitä ja muuta.
Olemme kaikki pitkän linjan harrastajia ja harrastamme aktiivisesti RC-autoilla. Siksi uskomme että tarjoamme parhaan mahdollisen asiantuntemuksen.

Silloin kun kauppamme ei ole auki löydät meidät luultavasti Fullspeed RC:n radoilta.

Olemme huomanneet että tärkein asia harrastuksessa on hyvät harrastuspaikat, kivat harrastuskaverit ja laadukkaat harrastustuotteet. Siksi pyrimme tarjoamaan vain laadukkaita tuotteita jotka täyttävät meidän omat tiukat laatuvaatimukset. Meillä on kollektiivisesti takana noin 100 vuotta harrastuksen parissa joten uskomme että pystymme tarjoamaan hyvin laadukasta palvelua kovalla kokemuksella.

Ostamalla meiltä varmistut että saat tuotteen jonka olemme katsoneet täyttävän harrastajan kovat laatuvaatimukset. Toimitamme tuotteita koko Suomeen ja lähetämme ennen kl 14.00 tehdyt tilaukset samana päivänä jolloin paketit saapuvat perille seuraavana arkipäivänä